zaggar írta:Milan---Allegri
Roma--Gasperini
Meg hogy az NB1-ben van edzőkeringő, olaszoknál Conte, Allegri repül egyik csapatról a másikra :)
zaggar írta:Milan---Allegri
Roma--Gasperini

Mech írta:na az olaszok csak eldöntik végre mi legyen a Serie B-ben, a Bresciatól levontak 4 pontot, így kiestek és Salernitana-Samp osztályozó lesz a bennmaradásért valamikor talán 1 hónap múlva, mert a Brescia még fellebezhet
Mech írta:
Hivatalos.
Végül kapott érte 10 m €-t a Pool, hogy már a klub vb-re mehessen a Real-al.
Szarka írta:Mech írta:[img]kép[/img]
Hivatalos.
Egesz jó biznisz a Pooltól, ha már "ingyen" lép le. Egy hónapról van csak szó, nem értem hol éri meg ez a Realnak, ennyit nem ér a hakni.
Adamek írta:Szarka írta:Mech írta:[img]kép[/img]
Hivatalos.
Egesz jó biznisz a Pooltól, ha már "ingyen" lép le. Egy hónapról van csak szó, nem értem hol éri meg ez a Realnak, ennyit nem ér a hakni.
én két meccsen láttam a bajnoki hajrában a Real Madridot, azokon minden túlzás nélkül NB1 középmezőny védelme volt, gyakorlatilag csak a szertárost nem kellett beküldeni Ancsának
lehet, hogy nem nagyon akarnak leszerepelni ezen a fesztiválon de azt se tartom kizártnak, hogy visszajöhet az ára ha nem égnek meg nagyon
Szarka írta:Mech írta:
Hivatalos.
Mech írta:Szarka írta:Mech írta:
Hivatalos.
hakni? egy topligás csapat éves büdzséjét osztja szét a FIFA ezen a "haknin", biztos, hogy sokan komolyan fogják venni, hiába reménykedik mindenki, hogy mekkora lebőgés lesz a FIFA-nak ( https://www.statista.com/statistics/161 ... world-cup/ )
valszeg már ezen a klub vb-n simán visszajön a Realnak ez a 10 misi egyébként
zaggar írta:Gondoltam, h játszok vmit erre a bölö döntőre, de annyira 3 esélyesnek tűnik, h a mindkét csapat kap legalább 2 büntetőlapot (talán 2.05-s odds) opciónál nem jutottam tovább. Sanszos, h kihagyom. (totón is 3 esélyre vettem ki..)
Aki belevág, annak sok sikert.
Mech írta:zaggar írta:Gondoltam, h játszok vmit erre a bölö döntőre, de annyira 3 esélyesnek tűnik, h a mindkét csapat kap legalább 2 büntetőlapot (talán 2.05-s odds) opciónál nem jutottam tovább. Sanszos, h kihagyom. (totón is 3 esélyre vettem ki..)
Aki belevág, annak sok sikert.
gg, lapok, PSG szögletek sztem tolhatóak nyugodtan
Adamek írta:ezt a szánalmas fos parádét bakker
remélem lesz félidei show is valami hasonlóan nagy művésszel, jövőre meg jöhet a tojáslabda
zaggar írta:eddig nem néztem, van esélye még az Internek szerintetek?
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 8 vendég