sznot írta:daneee írta:sznot írta:Meglepett, hogy a Vidi esett ki, szezon elején nem gondoltam volna. Mondjuk azt sem, hogy mi esünk ki.
Ilyen az, amikor elvágják a köldökzsinórt, a mesterségesen felpumpált klub szépen leeresztett. És emlékszem mekkora volt anno az arc. Mindenesetre gyönyörű lesz az nb2-ben ez a stadion.
Nagyon durva, hogy mennyire nem tud megélni állami segítség nélkül egy klub sem. Valakit kitömnek, valakinek meg csak csorgatnak. Fogalmam sincs mi lenne a jó megoldás, de már egy jóideje elvették a kedvem ettől az egésztől, pedig imádtam.
Én emiatt nem tudok annyira szomorú lenni a kiesés miatt. Oligarchák játszótere, ami kevésbé zavarna ha nem államilag irányítanák ide őket. Talán jövőre megtisztul, vagy utána, addig marad ez. Amikor jól ment a csapatnak, és az ELben játszottunk a Chelsea ellen sem tudtam igazán örülni, mert nem volt organikus.
Egyetértek, amikor mi jutottunk fel annak sem örültem, mert tudtam, hogy pénz nélkül csak idő kérdése mikor esünk ki.
Szerintem a focivilággal nem nagyon mernek kekeckedni, senkinek se hiányozna, ha a huligánok 2006 után ismét szétvernék a várost. De nem ártana, ha a focira öntött pénz nagyrészét inkább az egészségügyre költenék ezután.
MP sem focigyűlölő, ha nem is akkora fan, mint a dr. miniszterelnök úr. Az eb-n is ott volt, a fiai az MTK-ban fociznak, olykor el is jár velük a dühöngőbe. Csányival szvsz szót értene, de arra mondjuk kíváncsi lennék, ahogy az őt petikéző, vargánézó Kubatov elvtárs esetleg csak kénytelen lenne leülni vele tárgyalni. :)