Cselszky írta:Sanyi bácsi - szintén 2030. :cool:
ez volt a leginkább történelmi a reformban
vagy a legreformibb a történelemben
Cselszky írta:Sanyi bácsi - szintén 2030. :cool:
Savaria1919 írta:Gulácsi inkább a karrierjére koncentrál, ezért visszavonul a válogatottól.
Mech írta:Savaria1919 írta:Gulácsi inkább a karrierjére koncentrál, ezért visszavonul a válogatottól.
New Yorkból nem csodálom, hogy nem akar majd hazarepkedni padozni
egyébként ennyit arról, hogy nem sértődött meg tavaly
Adamek írta:Mech írta:Savaria1919 írta:Gulácsi inkább a karrierjére koncentrál, ezért visszavonul a válogatottól.
ő kire sértődött meg? ő is a gonosz kommentszekcióra mint Tunya?
Adamek írta:Mech írta:Savaria1919 írta:Gulácsi inkább a karrierjére koncentrál, ezért visszavonul a válogatottól.
ő kire sértődött meg? ő is a gonosz kommentszekcióra mint Tunya?
Adamek írta:na most mi volt a Gula-ügy? a kopaszra vagy a hasasra orrolt meg?
én már eskü nem emlékszem, valaki mesélje el pls
Sanyeey írta:Adamek írta:na most mi volt a Gula-ügy? a kopaszra vagy a hasasra orrolt meg?
Kiállt a melegek mellett anno, ez végzetes hiba volt.
Adamek írta:Sanyeey írta:Adamek írta:na most mi volt a Gula-ügy? a kopaszra vagy a hasasra orrolt meg?
Kiállt a melegek mellett anno, ez végzetes hiba volt.
de az nem most volt ha jók a memória chipek a fejemben
Szarka írta:Lehet sértődöttség, ugyanakkor 35 éves lett, már így is veszélyben volt a helye, ha esetleg otthagyja a topligákat és elmegy levezetni az USA-ba vagy mondjuk arabokhoz, már úgy se kapna meghívót, és inkább lezárja ezt a korszakát a maga részéről.
Szarka írta:Lehet sértődöttség, ugyanakkor 35 éves lett, már így is veszélyben volt a helye, ha esetleg otthagyja a topligákat és elmegy levezetni az USA-ba vagy mondjuk arabokhoz, már úgy se kapna meghívót, és inkább lezárja ezt a korszakát a maga részéről.
Mech írta:Szarka írta:Lehet sértődöttség, ugyanakkor 35 éves lett, már így is veszélyben volt a helye, ha esetleg otthagyja a topligákat és elmegy levezetni az USA-ba vagy mondjuk arabokhoz, már úgy se kapna meghívót, és inkább lezárja ezt a korszakát a maga részéről.
többiek is mindig kaptak/kapnak meghívót amcsiból vagy araboktól, szóval ez nem szempont
ezt a lemondósdit amúgy sem értettem soha, holnap akkor kirakom én is, hogy lemondom
Mech írta:Szarka írta:Lehet sértődöttség, ugyanakkor 35 éves lett, már így is veszélyben volt a helye, ha esetleg otthagyja a topligákat és elmegy levezetni az USA-ba vagy mondjuk arabokhoz, már úgy se kapna meghívót, és inkább lezárja ezt a korszakát a maga részéről.
többiek is mindig kaptak/kapnak meghívót amcsiból vagy araboktól, szóval ez nem szempont
ezt a lemondósdit amúgy sem értettem soha, holnap akkor kirakom én is, hogy lemondom
Savaria1919 írta:Mech írta:Szarka írta:Lehet sértődöttség, ugyanakkor 35 éves lett, már így is veszélyben volt a helye, ha esetleg otthagyja a topligákat és elmegy levezetni az USA-ba vagy mondjuk arabokhoz, már úgy se kapna meghívót, és inkább lezárja ezt a korszakát a maga részéről.
De te a kézit mondd le, azt meg tudom írni a Nemzeti Sportba.
Mech írta:13:00-kor kerethirdetés (svéd, azer júniusban).
Mech írta:Savaria1919 írta:Mech írta:többiek is mindig kaptak/kapnak meghívót amcsiból vagy araboktól, szóval ez nem szempont
De te a kézit mondd le, azt meg tudom írni a Nemzeti Sportba.
azt még nem mondom le, elég Nagy Lacival jóban lennem és még bekerülhetek
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég