Maradonapoli írta:zaggar írta:Maradonapoli írta:Nápoly Kozármislenye? Végülis nincs velük bajom, de azért egy szitis Palermót is megnéznék, milyen csapatot hoznának össze az élvonalra... mondjuk jelenleg rakás sz*rok, szóval meg sem érdemlik, csak a szurkereik miatt nosztalgiázok miattuk... ja meg kíváncsiságból, mennyi lét nyomatnának nekik az arabok...
Az arabok már a palermói spájzokban vannak? Arról lemaradtam. Mondjuk nekem a rózsaszín mezük óta olyan komolytalanok..
A Juve Stabia jó lenne, ha a Lecce megy a lecsóba, legyen campaniai csapat helyette, nem kell még egy északi, abból most van elég.
Amúgy még lejjebb is vannak érdekes dolgok, kíváncsian várom, h mikor száll ki az Atalanta u23 a c-s rájátszásból, miután az eddig egész erősnek tűnő Torrest egy laza 7-essel verték meg. Ott alapvetően a Rimininek szurkolok, h feljebb kerüljenek, de mintha azok is defektet kaptak volna a szezon végére. (még lejjebb meg Sambenedettesse-Livorno meccs is akad). (A D-ben a Piacenza meg majdnem kiesett, csak a szezon végi jó sorsolásuknak köszönhetően úszták meg ezt az égést.)
Rimini most kapott 7 perc alatt 3 gólt, hazai pályán, ezek mit csinálnak, sztrájkolnak...?
sztem nincs nagyon pénz a B-re és nem akarnak egy szezon miatt csődbe menni, uh elegánsan félreállnak (kb tavaly is ez volt)