BL-sorsolás: Gulácsi és Willi Orbán Mourinho ellen

Maradonapoli
Aranylabdás

Re: BL-sorsolás: Gulácsi és Willi Orbán Mourinho ellen

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2025.05.07. 23:36

Szarka írta:Grat a PSG-nek a Premier League megnyeréséhez :D

Szép kincses trófeák, Maldini büszkesége
Nem lehet, nem, soha! Olajország éke!
Nem teremhet az egykori BEK az Oaktree Capital Management, Inc.-nek kenyeret!
Klasszikus szél fog fúni a BL-serleg felett!

AZ RB Lipcse történelmét aki akarja, annak elküldöm sms-ben! Idősebb vagyok, mint a RedBull!!!
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

Mech
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Mech » 2025.05.08. 08:25

“farmers league”

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » 2025.05.08. 11:22

Mech írta:

“farmers league”

Amúgy a francia liga inkább egy PL keltető, majdnem mintha az akadémiai rendszert kiszerveznék egy külön ligába. A legjobbjaikat arra nevelik, hogy aztán a PLbe eladhassák.
A PSG ezen belül egy külön liga.
Magyarország - Newcastle - Real Madrid , ebben a sorrendben.
"Intensity is our Identity"

Móni, Boston United, baldj: Nyugodjanak békében

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2025.05.08. 12:07

Szarka írta:
Mech írta:

“farmers league”

Amúgy a francia liga inkább egy PL keltető, majdnem mintha az akadémiai rendszert kiszerveznék egy külön ligába. A legjobbjaikat arra nevelik, hogy aztán a PLbe eladhassák.

szerintem lesz itt még fordulat, előbb vagy utóbb a homoki srácok is belátják, hogy ésszerűbb egy francia vagy akármilyen élcsapatot felfuttatni mint a hetvenkettedik angol kisvárosit, annál még ezeknek a félembereknek is több eszük lehet, hogy rájöjjenek a 79 legjobb angol csapat közé bejutni nem egy nagy csillogás a szuperliga-BL felől nézve
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

zaggar
Sztár

HozzászólásSzerző: zaggar » 2025.05.08. 12:38

Cselszky írta:
Mech írta:
zaggar írta:
már a Verona ellen is valami tartalékot küldtek fel a pályára, uh a visszalévő meccseken is ez várható tőlük, sztem a bajnokságról lemondtak, könnyen veszthetnek még pontokat, most már csak a BL a lényeg (Korda Gyuris all-in)
amúgy nagyon nagyot mentek, én se vagyok egy nagy interista, de ezt szépen csinálták, nagy bravó jár nekik, magam részéről nem bánnám, ha meg is nyernék.

Mondjuk a BL-döntőig van közel egy hónap, addig simán felküldhetik még a fényest a bajnokikon is.

Nagy tartalékolásra én sem számítok, esetleg most hétvégén megeshet, de három és fél hét van még a döntőig, addig van 3 bajnoki, az sem jó, ha kiesnek a ritmusból. Azt el tudom képzelni, hogy az öregek, pl. Acerbi (ő eddig is pihengetett) vagy Miki, netán Calha 1-1 meccset vagy fél meccseket ki fog hagyni, vagy pl. ide-oda korán eldőlt meccseken (ha lesz ilyen) lehoz 3-4 kulcsembert 60 perc után.
Könnyűnek tűnik ugyan a Napoli dolga, de annyira ők sem meggyőzőek, úgyhogy arra az eshetőségre is készülni kell, ha esetleg botlanak.

Érdekes helyzet, az tény. Mindenesetre akárhogy nézem a hátralévő meccseket, nagy csoda kellene az Inter bajnoki címéhez és a csoda reményében megkockáztatni, h elveszítsenek a legjobbjaikból egy-két játékost a BL döntőre, nem tűnik észszerűnek. Szezon vége van, nagyon könnyen jöhetnek a sérülések, sztem az lenne a logikus, h a második brigáddal küzdjék már végig a maradék 3 fordulót. De majd meglátjuk.
Újpest-Munkás
Serie A iránt érdekl?d? (Milan és a többiek)

"Az ön parancsa nekem nem parancs. Az én látható f?hatóságom az árkodi püspök meg a vallás- és közoktatásügyi miniszter, a láthatatlan meg, aki ígéreteimet számon tartja, maga a megváltó Krisztus."

Mech
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Mech » 2025.05.08. 12:39

zaggar írta:
Cselszky írta:
Mech írta:Mondjuk a BL-döntőig van közel egy hónap, addig simán felküldhetik még a fényest a bajnokikon is.

Nagy tartalékolásra én sem számítok, esetleg most hétvégén megeshet, de három és fél hét van még a döntőig, addig van 3 bajnoki, az sem jó, ha kiesnek a ritmusból. Azt el tudom képzelni, hogy az öregek, pl. Acerbi (ő eddig is pihengetett) vagy Miki, netán Calha 1-1 meccset vagy fél meccseket ki fog hagyni, vagy pl. ide-oda korán eldőlt meccseken (ha lesz ilyen) lehoz 3-4 kulcsembert 60 perc után.
Könnyűnek tűnik ugyan a Napoli dolga, de annyira ők sem meggyőzőek, úgyhogy arra az eshetőségre is készülni kell, ha esetleg botlanak.

Érdekes helyzet, az tény. Mindenesetre akárhogy nézem a hátralévő meccseket, nagy csoda kellene az Inter bajnoki címéhez és a csoda reményében megkockáztatni, h elveszítsenek a legjobbjaikból egy-két játékost a BL döntőre, nem tűnik észszerűnek. Szezon vége van, nagyon könnyen jöhetnek a sérülések, sztem az lenne a logikus, h a második brigáddal küzdjék már végig a maradék 3 fordulót. De majd meglátjuk.

igaziból mindegy mit csinál az Inter, Conte ezt már nem bukja innen el

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2025.05.08. 13:57

zaggar írta:Érdekes helyzet, az tény. Mindenesetre akárhogy nézem a hátralévő meccseket, nagy csoda kellene az Inter bajnoki címéhez és a csoda reményében megkockáztatni, h elveszítsenek a legjobbjaikból egy-két játékost a BL döntőre, nem tűnik észszerűnek. Szezon vége van, nagyon könnyen jöhetnek a sérülések, sztem az lenne a logikus, h a második brigáddal küzdjék már végig a maradék 3 fordulót. De majd meglátjuk.

Akkor arra számítasz, hogy pl. Lautaro, Thuram, Calha, Hendo, Acerbi, Barella 25 napig nem vagy alig lép majd pályára? Nem a bajnoki cím lehetősége az elsődleges szerintem sem, mert ahhoz komoly meglepetés kellene, sokkal inkább a ritmusvesztés kockázata domináns a szememben. Értem a sérülésveszélyt, de a teljes sorcsere a fenti ok miatt legalább annyira rizikósnak tűnik, mint az esetleges kidőlések. Egy köztes megoldást látok racionálisnak, inkább több játékkal, egy-egy meccses pihikkel, 60. perc körüli le- vagy becserélésekkel.

Persze lövésem nincs, Simone hogyan gondolkodik. Igen, kiderül, nem is annyira most hétvégén, inkább a következő körben.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » 2025.05.08. 14:43

Adamek írta:
Szarka írta:
Mech írta:“farmers league”

szerintem lesz itt még fordulat, előbb vagy utóbb a homoki srácok is belátják, hogy ésszerűbb egy francia vagy akármilyen élcsapatot felfuttatni mint a hetvenkettedik angol kisvárosit, annál még ezeknek a félembereknek is több eszük lehet, hogy rájöjjenek a 79 legjobb angol csapat közé bejutni nem egy nagy csillogás a szuperliga-BL felől nézve

Az araboknak azért kell a nemzetközi elismertség, továbbra is volna vevő az MU-ra pl. , de a Poolra is. A Wrexham éx a Birminbham kapcsán az js látszik, hogy meg kisebb szinten is megéri az angoloknál befektetni. Főleg a nagyobb rivaldafény miatt.

Ugyanakkor mint befektetést nezve egyetértek, egy francia csapattal jóval kevesebből is kijönne egy stabil BL induló csapat, es vannak nagymúltú, nagy szurkolótáborral rendelkező klubok, amiket érdemes lenne felvasárolni, és nem csak franciában.
Magyarország - Newcastle - Real Madrid , ebben a sorrendben.
"Intensity is our Identity"

Móni, Boston United, baldj: Nyugodjanak békében

zaggar
Sztár

HozzászólásSzerző: zaggar » 2025.05.08. 17:18

Cselszky írta:
zaggar írta:Érdekes helyzet, az tény. Mindenesetre akárhogy nézem a hátralévő meccseket, nagy csoda kellene az Inter bajnoki címéhez és a csoda reményében megkockáztatni, h elveszítsenek a legjobbjaikból egy-két játékost a BL döntőre, nem tűnik észszerűnek. Szezon vége van, nagyon könnyen jöhetnek a sérülések, sztem az lenne a logikus, h a második brigáddal küzdjék már végig a maradék 3 fordulót. De majd meglátjuk.

Akkor arra számítasz, hogy pl. Lautaro, Thuram, Calha, Hendo, Acerbi, Barella 25 napig nem vagy alig lép majd pályára? Nem a bajnoki cím lehetősége az elsődleges szerintem sem, mert ahhoz komoly meglepetés kellene, sokkal inkább a ritmusvesztés kockázata domináns a szememben. Értem a sérülésveszélyt, de a teljes sorcsere a fenti ok miatt legalább annyira rizikósnak tűnik, mint az esetleges kidőlések. Egy köztes megoldást látok racionálisnak, inkább több játékkal, egy-egy meccses pihikkel, 60. perc körüli le- vagy becserélésekkel.

Persze lövésem nincs, Simone hogyan gondolkodik. Igen, kiderül, nem is annyira most hétvégén, inkább a következő körben.

jó, persze nem teljesen a második sort, mert igazad van a ritmust illetően, de pl Arnautovic biztos többet fog játszani, mint eddig, de akár Correa vagy Zalewski is.
Újpest-Munkás

"Az ön parancsa nekem nem parancs. Az én látható f?hatóságom az árkodi püspök meg a vallás- és közoktatásügyi miniszter, a láthatatlan meg, aki ígéreteimet számon tartja, maga a megváltó Krisztus."

zaggar
Sztár

HozzászólásSzerző: zaggar » 2025.05.08. 17:19

Szarka írta:
Adamek írta:
Szarka írta:Amúgy a francia liga inkább egy PL keltető, majdnem mintha az akadémiai rendszert kiszerveznék egy külön ligába. A legjobbjaikat arra nevelik, hogy aztán a PLbe eladhassák.

Az araboknak azért kell a nemzetközi elismertség, továbbra is volna vevő az MU-ra pl. , de a Poolra is. A Wrexham éx a Birminbham kapcsán az js látszik, hogy meg kisebb szinten is megéri az angoloknál befektetni. Főleg a nagyobb rivaldafény miatt.

Ugyanakkor mint befektetést nezve egyetértek, egy francia csapattal jóval kevesebből is kijönne egy stabil BL induló csapat, es vannak nagymúltú, nagy szurkolótáborral rendelkező klubok, amiket érdemes lenne felvasárolni, és nem csak franciában.

ezeket verte volna agyon 2031 körül a Rákosrendezői FC, de kaptak egy kis haladékot még.
Újpest-Munkás

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2025.05.08. 17:39

zaggar írta:
Cselszky írta:

jó, persze nem teljesen a második sort, mert igazad van a ritmust illetően, de pl Arnautovic biztos többet fog játszani, mint eddig, de akár Correa vagy Zalewski is.

OK.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2025.05.08. 22:52

rég láttam ennyire fos meccset mint ez a Bodö-Spuri
90 perc labdabüntetés
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

banok
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: banok » 2025.05.09. 00:30

Adamek írta:rég láttam ennyire fos meccset mint ez a Bodö-Spuri
90 perc labdabüntetés

A második gól szép volt.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2025.05.09. 08:00

banok írta:
Adamek írta:rég láttam ennyire fos meccset mint ez a Bodö-Spuri
90 perc labdabüntetés

A második gól szép volt.

és tudatos

zaggar
Sztár

HozzászólásSzerző: zaggar » 2025.05.11. 09:11

Ehh, eb ura fakó, csináljunk egy x-mixet:

ZTE - Újpest X 3,30
Leganes - Espanyol X 3,05
Istra - Varazdin X 2,98
Dender - OH Leuven X 3,55
Raufoss - Start X 3,30
Albacete - Huesca X 3,10

Tét: 10 Ft
Heinz (57x)
Odds összesen: 97,18
Tét összesen: 570 Ft 57*10
Maximum nyeremény: 55 395 Ft
Újpest-Munkás

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2025.05.11. 11:06

zaggar írta:Ehh, eb ura fakó, csináljunk egy x-mixet:

ZTE - Újpest X 3,30
Istra - Varazdin X 2,98
Raufoss - Start X 3,30
Albacete - Huesca X 3,10

Heinz (57x)

EB ura fakó? én úgy tudtam izlandus

Javier Arizmendi
Sztár

HozzászólásSzerző: Javier Arizmendi » 2025.05.11. 17:04

Van olyan, hogy tizi és kiállítás? A jó nevű Cseszninel elmaradt az első percben.
ETO

zaggar
Sztár

HozzászólásSzerző: zaggar » 2025.05.11. 20:36

Adamek írta:
zaggar írta:Ehh, eb ura fakó, csináljunk egy x-mixet:

ZTE - Újpest X 3,30
Istra - Varazdin X 2,98
Raufoss - Start X 3,30
Albacete - Huesca X 3,10

Heinz (57x)

EB ura fakó? én úgy tudtam izlandus

Rovancs:

pipa
karó
pipa
karó lesz
pipa
karó (dehogy ezen az Albacete meccsen mi a gánya volt a végén..)
Újpest-Munkás

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2025.05.11. 21:01

Bajnokká tettük a poznani vasutasokat. Tökmindegy volt, de valahol mégsem, ha már kimentek huszonötezren.
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2025.05.11. 21:09

Javier Arizmendi írta:Van olyan, hogy tizi és kiállítás? A jó nevű Cseszninel elmaradt az első percben.

van, ha sérülés veszélyes durva ámokfutás a szabálytalanság tárgya

Vissza: “www.nb1.hu”