zaggar írta:Érdekes helyzet, az tény. Mindenesetre akárhogy nézem a hátralévő meccseket, nagy csoda kellene az Inter bajnoki címéhez és a csoda reményében megkockáztatni, h elveszítsenek a legjobbjaikból egy-két játékost a BL döntőre, nem tűnik észszerűnek. Szezon vége van, nagyon könnyen jöhetnek a sérülések, sztem az lenne a logikus, h a második brigáddal küzdjék már végig a maradék 3 fordulót. De majd meglátjuk.
Akkor arra számítasz, hogy pl. Lautaro, Thuram, Calha, Hendo, Acerbi, Barella 25 napig nem vagy alig lép majd pályára? Nem a bajnoki cím lehetősége az elsődleges szerintem sem, mert ahhoz komoly meglepetés kellene, sokkal inkább a ritmusvesztés kockázata domináns a szememben. Értem a sérülésveszélyt, de a teljes sorcsere a fenti ok miatt legalább annyira rizikósnak tűnik, mint az esetleges kidőlések. Egy köztes megoldást látok racionálisnak, inkább több játékkal, egy-egy meccses pihikkel, 60. perc körüli le- vagy becserélésekkel.
Persze lövésem nincs, Simone hogyan gondolkodik. Igen, kiderül, nem is annyira most hétvégén, inkább a következő körben.