Szarka írta:zaggar írta:Sőt elnézve a hátralévő meccseket, az Internek kicsivel nehezebbnek tűnik a sorsolása:
34.f: Inter-Roma ( a rómaiak most nagyon karcolnak, h odaérjenek a nk-s helyek valamelyikére, a nagyon elbaxott ősz után kell is nekik)
Napoli-Toro ( a bikáknak már tképpen se előre, se hátra, sima hazainak néz ki)
35.f: Lecce-Napoli, Inter-Verona itt sztem mindkettő behúzza a pontokat
36.f: Napoli-Genoa, Torino-Inter, itt is 3-3 pont néz ki előzetesen
37.f: Inter-Lazio (hát kérdés, h ez a hektikus Lazionak még számítani fog-e, ha igen, akkor vérszagú meccs lesz 3 eséllyel) Parma-Napoli (sima vendég)
38.f: Como-Inter (a tópartiak is harapnak, még nem vették át a "jóaz x mindenhol" mentalitást a többiektől, ez se sima vendég) Napoli-Cagliari (sima hazai)
Nekem úgy tűnik, h Conte lesz a befutó, most rájuk tennék nagyobb sanszot, mint az Interre (plusz ugye még nekik ott a bölö is).
Bár nem követem a Serie A-t, de a Napoli sorsolása sima 12 pontnak tűnik, míg az Internek a BL miatt is kell rotálnia, és egy pont bukta is végleges lehet. Ha nem lenne a BL is, szerintem behúznák mindketten 12 ponttal , így viszont az a kérdés botlik-e az Inter.
Nem annyira tuti a helyzet:
- Conte pont elkezdte - szokása szerint - verni a nyálát, van egy csöppnyi feszkó a klubnál emiatt...
- utóbbi időben elég tompa a csapat, főleg idegenben - bár most vért izzadva nyertek a tök utolsó ellen, előtte 5 idegenbeli meccsen nem...
- egyre több a sérült - állítólag az egyre sz*rabb talajú edzőpályák miatt - szeptemberben kezdenék építeni az új edzőközpontot...
- az elméleti kezdő nem rossz, de ha kidől pár ember... a pad vékony létszámban és minőségben is...
A betli lehetősége bőven benne van ebben a csapatban, összességében még mindig az Inter az esélyesebb...