Mech írta:Szarka írta:Mech írta:Szerintem Xabi kitölti a szerződését a Levernél, azaz még 1 szezont marad, én Kloppot mondanám a Realhoz
Xabi filozófiája illene a Realhoz. Klopp egyáltalán nem. Ahhoz nagy keret-változtatásokra lenne szükség.
Xabi ha nem vállalna a Real padot, elfogyna az összes opciója. Minden nagy klubnak meglesz a fix, hosszútávú edzője.
Mai fociban csak olyan nincs, hogy fix, hosszútávú edző. Ha Slot jövőre Salah nélkül betlizik akkor simán benne van ott is egy váltás, a bajnoki cím ellenére ez elég gyászos szezon volt ott idén, gyakorlatilag februrára kifingtak mindenhol. Juve kispad is hetente szabadul fel kis túlzással. Nyilván ott közegidegen lenne, de Simeone távozásáról is évek óta rendszeresen írnak az Atletinál. Guardiola most hosszabbított, de ha még egy ilyen gyenge szezonja lesz tuti távozik. Kompany szintén nem tűnik egy óriási géniusznak a Bayernnél és szintén "csak" a bajnoki címet húzza be egy hígfos mezőnyben. Sorolhatnám. Szerintem Xabi jó helyzetben lesz így is, ha még egy szezont vállal a Levernél.
Szerintem ha Arnold tényleg érkezik a Realhoz, az már Klopp érkezését is előrevetítheti, aztán lehet akkora baromság, mint a csuda, vállalom. :D
Pont hogy de, a komoly klubok már nem egy evben gondolkodnak. Klopp, Guardiola, Ancelotti, Artetát is vegyük ide. De már ide tartozik Kompany is, és ilyen lesz Slot is. Hosszútávú bizalmat kapnak.
Kompany első évében bukta a bajnokságot, megis maradt. Arteta ket kupat tud felmutatni 7 év alatt, de látható fejlődés volt, kitartottak mellette.
Klopp se nyert minden évben, és végül ő lépett le, nem küldték el.
Komoly csapat hosszútávra tervez. Ettől még ha nagyon mellényúlnak, elküldik az edzőt, de ha látszik mit akar megvalósítani, akkor megkapják a bizalmat több évre.
Bocsánat, kihagytam Simeonét. Ott is csak azért merül fel a váltás, amiert Guardiolánál is - elfárad a kapcsolat, és az edzőnek is szüksége van egy kis szünetre , vagy új impulzusra.
Kloppnak csak egy kivásárlasi záradéka van a Lipcsénél és az a német válogatotthoz szól. Esélyesebb, hogy odamegy. Ő nagyon sokáig dolgozott nagyon stresszes környezetben, egy hónap pihenés nélkül. Nem akar ő klubedző lenni egyhamar. De persze rám cáfolhat, a Real kispad vonzó, de az hiba lenne. Kloppnak nem Viniciusok kellenek, ő nem egókat kezel, mint Carlo, neki harcosok kellenek, nála nem lazsálhaf elöl Mbappé. Megbukna egy éven belül.
Magyarország - Newcastle - Real Madrid , ebben a sorrendben.
"Intensity is our Identity"
Móni, Boston United, baldj: Nyugodjanak békében