Savaria1919 írta:Egy másik olasz maestrót köszöntök 86. születésnapja alkalmával ezzel a klasszikussal:
https://youtu.be/ub1zsUD7UNQ
Legenda :cool:
Savaria1919 írta:Egy másik olasz maestrót köszöntök 86. születésnapja alkalmával ezzel a klasszikussal:
https://youtu.be/ub1zsUD7UNQ
zaggar írta:A zéerté hosszútávú ajánlatai jelenleg a BL-győztesre:
Barcelona 4,00
Paris SG 4,35
Real Madrid 4,50
Bayern München 6,00
Arsenal 8,00
Internazionale 11,00
Aston Villa 29,00
Dortmund 40,00
Maradonapoli írta:zaggar írta:A zéerté hosszútávú ajánlatai jelenleg a BL-győztesre:
Barcelona 4,00
Paris SG 4,35
Real Madrid 4,50
Bayern München 6,00
Arsenal 8,00
Internazionale 11,00
Aston Villa 29,00
Dortmund 40,00
Hajrá Pancho Villa!
Mech írta:Savaria1919 írta:Javier Arizmendi írta:Hahaha. Remek ez a multilingua.
Köszi a Katowice híreket. Épül ott még valami valahol? Polonia? Zawisza?
Katowicébe ráadásul lesz Pestről közvetlen repülőjárat.
Poloniában tervek vannak, Bydgoszczban voltak felújítások. És a Puszcza is végre hazai pályán játszhat, az olyan lett, mint a balmazújvárosi pálya. Valamit még a Ruch pályájával is kezdeni kell, ők évek óta a sziléziai népstadionban játszanak, olykor még meg is töltik.
a Raków lengyel bajnokként és mostani éllovasként évek óta egy mobillelátós 5000 fős stadionban tolja, ha valakik, ők igazán megérdemelnének egy új stadiont
bár tervek ott is évek óta vannak, előrelépés még sincs
Javier Arizmendi írta:Savaria1919 írta:Mech írta:a Raków lengyel bajnokként és mostani éllovasként évek óta egy mobillelátós 5000 fős stadionban tolja, ha valakik, ők igazán megérdemelnének egy új stadiont
bár tervek ott is évek óta vannak, előrelépés még sincs
Eleinte Belchatówba jártak, a mobillelátó is csak az Ekstraklasára alkalmas, a nemzetközi meccseiket Sosnowiecbe vitték. Ha lesz is ott új aréna, kb. lelátórészenként készülhet el, mint Radomban.
Ez mi alapján dől el, hogy a Rakownak nincs stadija? A Polonianak van bármilyen sötétben bujkáló tábora?
zaggar írta:Motta repült Torinóból, Tudor váltja.
RC írta:zaggar írta:Motta repült Torinóból, Tudor váltja.
Ahogy nézem, (egyelőre) csak nyárig, ami okos döntés.
zaggar írta:RC írta:zaggar írta:Motta repült Torinóból, Tudor váltja.
Ahogy nézem, (egyelőre) csak nyárig, ami okos döntés.
hát nincs is nagy népünnepély szurkolói körökben Tudortól
Savaria1919 írta:J. A.-nak speciálba: spanyol baráti viszonyok térképe
zaggar írta:Ha valaki esetleg fogadáson törné a kobakját, akkor lesz egy Fiorentina-Atalanta, rengeteg vendég sérülttel.
Szarka írta:zaggar írta:Ha valaki esetleg fogadáson törné a kobakját, akkor lesz egy Fiorentina-Atalanta, rengeteg vendég sérülttel.
Fura , de nem hiányzik mostanság a fogadás.
Adamek írta:Szarka írta:zaggar írta:Ha valaki esetleg fogadáson törné a kobakját, akkor lesz egy Fiorentina-Atalanta, rengeteg vendég sérülttel.
Fura , de nem hiányzik mostanság a fogadás.
én is azt hittem, hogy tök nehéz lesz letenni, de egyik napról a másikra ment és észre se vettem, hogy valami hiányozna
már csak akkor nyitom meg ha kapok valami önrészmentes bónuszajánlatot
amúgy idén mintha minden a fejére állt volna és lehet, hogy ezért nem hiányzik, túl sok a bizonytalanság meg a meglepetés
zaggar írta:Adamek írta:Szarka írta:Fura , de nem hiányzik mostanság a fogadás.
én is azt hittem, hogy tök nehéz lesz letenni, de egyik napról a másikra ment és észre se vettem, hogy valami hiányozna
már csak akkor nyitom meg ha kapok valami önrészmentes bónuszajánlatot
amúgy idén mintha minden a fejére állt volna és lehet, hogy ezért nem hiányzik, túl sok a bizonytalanság meg a meglepetés
Hm, akkor Maradonapoli böjtje átragadt mindenkire.
Mondjuk én ma vétkeztem..amikor elmentem feladni a totót (az nálam örök, nem úgy, mint a mix), bent ragadtunk a postással a lottózóban a szakadó eső miatt, és addig beszélgettünk a meccsekről, h végül feladtam egyet. Ez lett belőle:
KTE-DVSC H
Colchester-Grimsby H
Banfield-CA Huracan V
Justicia-Tigre X
Aucas-Independiente DellaValle X
gondolom ezután megint nem lesz ingerenciám fogadni..:)
zaggar írta:A profi futball :D
https://index.hu/sport/futball/2025/03/28/laliga-27.-fordulo-elhalasztott-merkozesre-fc-barcelona-osasuna-ovas/
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 3 vendég