Pótselejtező: Romániát is fogadhatnánk a döntőben

SuperDepor
Moderátor

Re: Pótselejtező: Romániát is fogadhatnánk a döntőben

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2025.02.22. 12:21

Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » 2025.02.22. 12:35

SuperDepor írta:https://www.facebook.com/share/1Gxn29rqoA/

Na ez jó hír.
Magyarország - Newcastle - Real Madrid , ebben a sorrendben.
"Intensity is our Identity"

Móni, Boston United, baldj: Nyugodjanak békében

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2025.02.26. 09:13

tegnap sajnos belenéztem a nőstények NL-meccsébe, nem kellett volna
a játék se volt piskóta, de amit a játékvezetők előadtak az valami félelmetes volt
igazán jó ötlet volt a csajszikat játékvezetésre fogni
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Mech
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Mech » 2025.03.10. 13:02

Kép

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2025.03.17. 10:06

Kálmi off, helyette két paksi hapsi érkezik
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Mech
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Mech » 2025.03.17. 10:13

Adamek írta:Kálmi off, helyette két paksi hapsi érkezik

kár érte, mert a West Bromban fix kezdő ősz óta, fura is volt, hogy az EB óta jegelte Rossi

zaggar
Sztár

HozzászólásSzerző: zaggar » 2025.03.19. 14:38

Van egy olyan sanda előérzetem, h nagyon kikapunk Konstantinnápolyban a turkoktól..
Újpest-Munkás
Serie A iránt érdekl?d? (Milan és a többiek)

"Az ön parancsa nekem nem parancs. Az én látható f?hatóságom az árkodi püspök meg a vallás- és közoktatásügyi miniszter, a láthatatlan meg, aki ígéreteimet számon tartja, maga a megváltó Krisztus."

Mech
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Mech » 2025.03.19. 15:07

zaggar írta:Van egy olyan sanda előérzetem, h nagyon kikapunk Konstantinnápolyban a turkoktól..

nem hinném, pláne olasz edzőkkel mindkét kispadon
0-0

Mech
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Mech » 2025.03.19. 15:08

Adamek írta:Kálmi off, helyette két paksi hapsi érkezik

Hegyi is off, helyette senki
Dárdai B. és Sallai pedig külön edzett

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » 2025.03.19. 16:41

Mech írta:
zaggar írta:Van egy olyan sanda előérzetem, h nagyon kikapunk Konstantinnápolyban a turkoktól..

nem hinném, pláne olasz edzőkkel mindkét kispadon
0-0

Otthon nyerni akarnak majd. Ettől még nem lehetetlen a 0-0, de a törökök nem épp deffenzív focit játszanak, és nem fognak ikszre játszani.
Magyarország - Newcastle - Real Madrid , ebben a sorrendben.
"Intensity is our Identity"

Móni, Boston United, baldj: Nyugodjanak békében

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2025.03.19. 20:25

elég kemény az U19 válogatottunk, 16. percben hárommal mennek a sógik
durván szép jövő előtt állunk

Mech
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Mech » 2025.03.20. 08:22

Adamek írta:elég kemény az U19 válogatottunk, 16. percben hárommal mennek a sógik

az is egy nagy géniusz volt aki elvitt Kisvárdára egy magyar-osztrák meccset

véletlenül sem Győrben vagy Szombathelyen volt

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2025.03.20. 09:36

Mech írta:
Adamek írta:elég kemény az U19 válogatottunk, 16. percben hárommal mennek a sógik

az eredeti terv Balfaszújváros volt, de az még egy ilyen amatőr szarra se volt alkalmas

iszonyat rossz volt nézni ezt a meccset, az első negyedórában a Litvánia-Kovácsnéni meccs ugrott be, de végig olyan volt a kép mintha egy grundcsapat tolta volna egy profi és jóval idősebb brigád ellen

Jakabosvili2 olyan szinten gyenge kapus, hogy minden túlzás nélkül mondom nem lenne helye NB1/NB2 szinten se jelenleg, minden egyes kijövetele színtiszta korosztályos amatőr megoldás, volt olyan szögi ahol konkrétan a tizipontig próbált a vonalról a beadásra kirepülni, az ötösig jutott mert az első tornyon fennakadt természetesen
az újpesti csontdaráló poláknevű srác szintén egy jó közepes NB3 szint, ott forgatták ahol akarták a nem túl könnyed léptű sógi lépegetők, a Fradi csúcsakadémia csúcsnebulója, Varga Zétény egy súlytalan senki volt, de a frankfurti nagycsapattól állítólag egy lépésre szteppelő Fenyő is olyan volt mint egy bújócskázásban kimerült ovis

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2025.03.20. 10:07

Túl negatív vagy: "negyedórás rövidzárlat" - nso, akkor az utána jövő 75 percben vélhetően pariban voltunk. :)
Oghenetejiri Adejenughure-vel nem bírtunk, van ilyen.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2025.03.20. 10:19

Cselszky írta:

Túl negatív vagy: "negyedórás rövidzárlat" - nso, akkor az utána jövő 75 percben vélhetően pariban voltunk. :)
Oghenetejiri Adejenughure-vel nem bírtunk, van ilyen.

naja, amikor elkezdtek sarkalgatni meg trükközni a labancok azért kijött, hogy ők se egy elfeledett braziltesók, negyedóra után ők köszönték szépen és csak edzőmeccsre vették

Mech
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Mech » 2025.03.20. 10:35

Adamek írta:
Mech írta:

az eredeti terv Balfaszújváros volt, de az még egy ilyen amatőr szarra se volt alkalmas

iszonyat rossz volt nézni ezt a meccset, az első negyedórában a Litvánia-Kovácsnéni meccs ugrott be, de végig olyan volt a kép mintha egy grundcsapat tolta volna egy profi és jóval idősebb brigád ellen

Jakabosvili2 olyan szinten gyenge kapus, hogy minden túlzás nélkül mondom nem lenne helye NB1/NB2 szinten se jelenleg, minden egyes kijövetele színtiszta korosztályos amatőr megoldás, volt olyan szögi ahol konkrétan a tizipontig próbált a vonalról a beadásra kirepülni, az ötösig jutott mert az első tornyon fennakadt természetesen
az újpesti csontdaráló poláknevű srác szintén egy jó közepes NB3 szint, ott forgatták ahol akarták a nem túl könnyed léptű sógi lépegetők, a Fradi csúcsakadémia csúcsnebulója, Varga Zétény egy súlytalan senki volt, de a frankfurti nagycsapattól állítólag egy lépésre szteppelő Fenyő is olyan volt mint egy bújócskázásban kimerült ovis

ehhez képest az U17 csak 2-0-ra kapott ki Portugáliában

ma a felnőtt tolja ugye, holnap meg Izland-Magyar U21-ben

összejön a 4/0 win 2 nap alatt, bezzeg erről nem pofázik a bulldogképű, csak hogy milyen jó lenne az osztályozó az NB1-ben

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2025.03.20. 10:51

Mech írta:
Adamek írta:
Mech írta:az is egy nagy géniusz volt aki elvitt Kisvárdára egy magyar-osztrák meccset

ehhez képest az U17 csak 2-0-ra kapott ki Portugáliában

ma a felnőtt tolja ugye, holnap meg Izland-Magyar U21-ben

összejön a 4/0 win 2 nap alatt, bezzeg erről nem pofázik a bulldogképű, csak hogy milyen jó lenne az osztályozó az NB1-ben

én nem is tudom mit vár a nép egy műkedvelőtől akit ott vezetnek meg a vokalisták ahol akarnak

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2025.03.20. 13:02

Jön a válogatott 1000. meccse, haverokkal beszéltük, hogy az eddigi 999-ből kinek melyik a három legemlékezetesebb. Mellékelem a személyes listám, de érdekel a tiétek is, már csak a generációs különbségek miatt is.

1) Magyarország - Moldova 2-0, 2007. március 28.
Ez volt az első válogatott-meccs, amin kint voltam. Újpesten rendezték, édesapám ötlete volt, hogy menjünk ki, csak azt nem számítottuk bele, hogy egész sokan lesznek a pénztáraknál, úgyhogy Priskin Tamás korai góljáról lemaradtunk, viszont sikerült megdumálni az egyik sorban álló szurkolóval, hogy vegyen még két jegyet, mi meg kifizetjük. Így kerültünk a keménymagba, a D-lelátóra, ami nagy élményt jelentett, aznap a szókincsem sokat fejlődött, mert Kisteleki István válogatott szidalmakat kapott. Emlékszem Gera góljára és Csizmadia Csaba sérójára, meg arra is, hogy a túloldalon a diákjegyesek megkaptak egy egész szektort, piros, fehér és zöld egyenpólókkal magyar zászlót formáztak. Valahol talán még a jegy is megvan.

2) Ausztria - Magyarország 0-2, 2016.június 14.
Nagyon vártam ezt a mérkőzést, hiszen korábban évtizedeken át álomnak számított, hogy láthatom a magyar csapatot nagy nyári tornán. Őszintén szólva, amikor Pintérrel kikaptunk itthon az északírektől, nem gondoltam volna, hogy ezen a létszámbővített Európa-bajnokságon végre ott lehetünk. A norvégok elleni pótselejtező előtt sem voltam túlzottan optimista, de Kleinheislerék megoldották. Az osztrák meccs előtt gimis barátokkal lementünk pár napra Balatonudvariba, a hivatalos indok az volt, hogy majd ott tanulunk a szóbelikre (majdnem így alakult). Valaki viszont pont a mérkőzés idejére szervezte a szerenádot a fizikatanárnőnknél, aki Csepelen lakott, szóval az első félidőt a Boráros téren és a héven néztük, a másodikat már a tanárnőék tévéjén. Sosem felejtem el a Szalai-gólt és az azt követő örömöt, meg Stieber szép emelését. Utána én fejtettem ki a lányoknak, hogy miért hatalmas siker ez. Hazafelé a körúton megállt a forgalom, de még az újpesti buszmegállóban is énekelték, hogy az éjjel soha nem érhet véget.

3) Magyarország - Izland 2-1, 2020. november 12.
A horvátok és a walesiek elleni hazai győzelmek ellenére az az Eb-selejtező nagyon nem sikertörténet, ám végül mégis ki tudtunk jutni, ráadásul ezúttal nem kaptuk, hanem rúgtuk a gólokat a végén. Utáltam ezt a nyomasztó covid-időszakot, a kijárási korlátozást, a lezárt stadionokat meg a retteg(tet)ést, hogy aktuálisan mennyi a fertőzött és hogy állnak a hullámok. Szerencsétlen Szoboszlait úgy kellett kimenekíteni Salzburgból, hogy legalább ezen a meccsen szerepelhessen, Rossit is ledöntötte a vírus, és ugye sikerült kapni azt a potyagólt az első félidőben. Ehhez képest fordítani tudtunk a végén és mehettünk Budapestre, a körülményekhez képest tisztességesen helyt tudtunk állni a halálcsoportban. Kis szerencsével (meg egy Szoboszlaival?) akár tovább is juthattunk volna.
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2025.03.20. 13:45

Savaria1919 írta:Jön a válogatott 1000. meccse, haverokkal beszéltük, hogy az eddigi 999-ből kinek melyik a három legemlékezetesebb. Mellékelem a személyes listám, de érdekel a tiétek is, már csak a generációs különbségek miatt is.

az enyém a következő

1) Magyarország - EL Salvador 10-1 '82
élőben csak az első félidőt nézhettem, mert másnap suli volt (7 éves voltam), az se volt semmi
azon a nyáron ha fociztunk (mindig fociztunk) emlékszem én mindig Pölöskei akartam lenni, nem tudom miért pont ő abból a csapatból

2) Magyarország - (kis)Jugoszlávia 1-7 '97
életem talán legmagázóbb meccse volt, Bánfi kétségbeesett arca a szerelési kísérleteknél, Sáfár reflexből felemelt karja amikor a labda már a hálóból jött ki, Urbán zihálása örökre a retinámba égett
nővérem német barátja itt volt nálunk és győzködött, hogy menjünk ki, szerencsére nem tudtunk, így tévéből néztük (nem együtt), másnap amikor találkoztunk csak annyit mondott, hogy azt hitte nálunk is profi futball van

3) Magyarország - Franciaország 1-1 2021
a legjobb hangulatú meccs amit élőben láthattam, meg a legnagyobb értékű is talán
fájdalmas volt, hogy az egyik legnagyobb kelekótya volt a hősünk, de valahol ez is egy magyaros dolog

Mech
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Mech » 2025.03.20. 15:06

Savaria1919 írta:Jön a válogatott 1000. meccse, haverokkal beszéltük, hogy az eddigi 999-ből kinek melyik a három legemlékezetesebb. Mellékelem a személyes listám, de érdekel a tiétek is, már csak a generációs különbségek miatt is.

én csak olyanokon gondolkodtam amin ott is voltam, így a 3 Eb meccs a top, talán ilyen sorrendben:
2016 magyar-portugál 3-3
2024 magyar-skót 1-0
2021 magyar-francia 1-1

Vissza: “www.nb1.hu”