HozzászólásSzerző: Adamek » 2025.02.14. 22:59
Cselszky írta:nyúl írta:Cselszky írta:Hoztak valami francúz bolgárt, nem tudom, mire mennek vele.
Ma Vidi-ETO, jó lenne a fehérváriakat belevonni a hátsó buliba, szóval remélem, nem nyernek, talán még a vendégsiker sem lenne rossz, mert a győrieket most valahogy nem vizionálom kiesésre esélyesnek.
Simán bennmarad mindkettő. Szerintem.
Zete-Loki-Nyíregy-Kecsó roncsderbi lesz.
Bár megjegyzem, hogy Maestróból semmit nem néztem ki, így ahhoz képest tetszik, amit szervezettségben eddig látok. Az új igazolások sem rosszak.
Langtól mindig fáztam a válogatottban, de a mi szintünkön Beckenbauer a srác.
A Fehérvár elég kilátástalannak tűnt ma. Nem tudom, a Csútot hogy tudták megverni, azt nem láttam. Mindenesetre az ETO így meg is előzte őket.
Az eddigi két forduló alapján masszívabbnak érzem a mieinket az általad említett triónál, persze ez még bőven változhat.
a Csút halál fos csapat, ellenünk is egy ötlettelen szart játszottak, kb. 50 percen át a felezővonal volt a végállomás nekik
meglepne ha nem szereznétek ellenük pontot, igazából már az iksz is inkább csak peches leosztás esetén jöhet
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi