BL-sorsolás: Gulácsi és Willi Orbán Mourinho ellen

Szarka
Aranylabdás

Re: BL-sorsolás: Gulácsi és Willi Orbán Mourinho ellen

HozzászólásSzerző: Szarka » 2025.01.15. 11:03

Maradonapoli írta:
Szarka írta:
Maradonapoli írta:Nyilván nem akart úgy járni*, de gyakorlatilag amióta a klubhoz került, folyamatosan hosszabbítani akartak vele, de kezdetektől minden próbálkozást lepattintottak (ő és a sleppje), nyilvánvalóan csak ugródeszkának akarta mindig is a klubot használni. A legutóbbi ajánlat 6 millió euróról szólt, ami a Serie A-ban teljesen korrektnek minősül, de a psg már állítólag már nyártól hülyítette egy 8-10 milla körülivel.

* ja! 2027-ig érvényes a szerződése, csak már decembertől elkezdett cigánykodni, sérülések nem edzések stb...

Ehhez képest két és fél év után is az egyik legkevesebbet kereső játékosa a klubnak kvara, mondani bárki mondhat bármit, de a lényeg, nincs új szerződés, és messze alulfizetett.
Szvsz ha lett volna 6 millàs ajánlat, már aláírta volna, és úgy is eladhatták volna a nyáron 70-ért. Szerintem alapbol is az volt a terv, hogy amíg tudják megtartják, és amint komoly fizut kérne, eladják magas haszonért. 70 millànál többet nyáron se kapnának.

Értsétek már meg: azért a legsz*rabbul kereső, mert minden hosszabbítási ajánlatot lepattintottak. Az első fizetésemelési ajánlatokkal már néhány hónappal a bemutatkozása után megkeresték. Első évében a korrektnek látszó, csak a játékra akarok koncentrálni szöveggel nyomult, utána már az ügynöke meg az apja húzta-halasztotta végül utasítgatta el folyamatosan ezeket. Az, hogy relatíve sz*r fizetésről indult, talán érthető egy olyan játékossal szemben, aki a grúz ligából érkezett... Elsőre csak egy reményteljes kelet-európai játékos volt, nem több... grúz liga k.b serie c-szint, mármint a jobb csapatok... Oroszországban meg nem tolt kiemelkedő szezont hiába játszott ott pár évet. Semmi nem indokolta, hogy mondjuk top3-as legjobban fiezetett legyen egyből klubon belül.

"Szvsz ha lett volna 6 millàs ajánlat, már aláírta volna, és úgy is eladhatták volna a nyáron 70-ért." - Ezzel nagyrészt egyetértek. Ezt hiányolják a szurkolók is, a lojalitást. Mert ha nem akar maradni, akkor simán bele lehetett volna írni a szerződésbe, hogy akkor nyáron megy ennyiért, addig meg megkapja félévre, arányosan ezt az emelt összeget és nyárig befogja a pofáját, aztán meg szép emlékekkel viszlát.

Nekem a két és fél évvel válik hiteltelenné a csak dobbantani akart sztori. Másfél évig minimum lemondott a nagyobb fizuról ezek szerint, mert nem lépett le egy év után, bajnoki címmel a zsebében, pedig az edzőváltás miatt még várható is volt, hogy címvédés aligha lesz. Már akkor lett volna kérője biztos.
Szóval nekem inkább az jön le, hogy várt egy jó fizura, mert maradni akart, de az csak nem jött, bedurcizott, gondolom ekkor már ultimátumot is adott, hogy vagy új szerződés X millióval, vagy ő lelép; és akkor Laurentisék inkább bezsebelték a hasznot rajta egy eladással.
Lehet Laurentisék elhitték, hogy 100 millát is elkerhetnek majd érte.
Magyarország - Newcastle - Real Madrid , ebben a sorrendben.
"Intensity is our Identity"

Móni, Boston United, baldj: Nyugodjanak békében

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2025.01.15. 11:15

Szarka írta:
Maradonapoli írta:
Szarka írta:Ehhez képest két és fél év után is az egyik legkevesebbet kereső játékosa a klubnak kvara, mondani bárki mondhat bármit, de a lényeg, nincs új szerződés, és messze alulfizetett.
Szvsz ha lett volna 6 millàs ajánlat, már aláírta volna, és úgy is eladhatták volna a nyáron 70-ért. Szerintem alapbol is az volt a terv, hogy amíg tudják megtartják, és amint komoly fizut kérne, eladják magas haszonért. 70 millànál többet nyáron se kapnának.

Értsétek már meg: azért a legsz*rabbul kereső, mert minden hosszabbítási ajánlatot lepattintottak. Az első fizetésemelési ajánlatokkal már néhány hónappal a bemutatkozása után megkeresték. Első évében a korrektnek látszó, csak a játékra akarok koncentrálni szöveggel nyomult, utána már az ügynöke meg az apja húzta-halasztotta végül utasítgatta el folyamatosan ezeket. Az, hogy relatíve sz*r fizetésről indult, talán érthető egy olyan játékossal szemben, aki a grúz ligából érkezett... Elsőre csak egy reményteljes kelet-európai játékos volt, nem több... grúz liga k.b serie c-szint, mármint a jobb csapatok... Oroszországban meg nem tolt kiemelkedő szezont hiába játszott ott pár évet. Semmi nem indokolta, hogy mondjuk top3-as legjobban fiezetett legyen egyből klubon belül.

"Szvsz ha lett volna 6 millàs ajánlat, már aláírta volna, és úgy is eladhatták volna a nyáron 70-ért." - Ezzel nagyrészt egyetértek. Ezt hiányolják a szurkolók is, a lojalitást. Mert ha nem akar maradni, akkor simán bele lehetett volna írni a szerződésbe, hogy akkor nyáron megy ennyiért, addig meg megkapja félévre, arányosan ezt az emelt összeget és nyárig befogja a pofáját, aztán meg szép emlékekkel viszlát.

Nekem a két és fél évvel válik hiteltelenné a csak dobbantani akart sztori. Másfél évig minimum lemondott a nagyobb fizuról ezek szerint, mert nem lépett le egy év után, bajnoki címmel a zsebében, pedig az edzőváltás miatt még várható is volt, hogy címvédés aligha lesz. Már akkor lett volna kérője biztos.
Szóval nekem inkább az jön le, hogy várt egy jó fizura, mert maradni akart, de az csak nem jött, bedurcizott, gondolom ekkor már ultimátumot is adott, hogy vagy új szerződés X millióval, vagy ő lelép; és akkor Laurentisék inkább bezsebelték a hasznot rajta egy eladással.
Lehet Laurentisék elhitték, hogy 100 millát is elkerhetnek majd érte.

- első év - újonc bajnok lesz, karnevál - nincs rajta mit magyarázni
- második év: - BL-szereplés, elbaszott szezon, sz*r edzők, bajnokságban katasztrofális szereplés - ekkor már nem nagyon akar hosszabbítani
- nyártól meg már abszolút hülyítette a psg
Az, hogy az első év után nem írt alá egy sokkal kedvezőbb szerződést, az azt bizonyítja nekem, hogy ha nem is a játékos, de a környezete roppantul számító volt. Mindenképp dobbantani akartak. Egyébként grúziából származó hírek szerint mindig is egy PL-csapatra vártak, ezért most kissé csalódás is arrafelé a psg, de nyilván a vagonpénz enyhíti ezen kellemetlenségeket.
Kolorcity Kazincbarcikai SC - Hajrá Vegyész!!!

Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2025.01.15. 20:09

Szarka úr, a Newcastle nyerni fog?
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » 2025.01.15. 22:06

SuperDepor írta:Szarka úr, a Newcastle nyerni fog?

Előbb olvasom, határozott igent mondok. Bocsi, de csak most olvasom.

zaggar
Kulcsjátékos

HozzászólásSzerző: zaggar » 2025.01.15. 22:32

megpróbálkoztam a góltotóval, 3 találatom van (Como-Milan, Bayern, Newcastle), 4-től fizetnek..:)
Újpest-Munkás
Serie A iránt érdekl?d? (Milan és a többiek)

"Az ön parancsa nekem nem parancs. Az én látható f?hatóságom az árkodi püspök meg a vallás- és közoktatásügyi miniszter, a láthatatlan meg, aki ígéreteimet számon tartja, maga a megváltó Krisztus."

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » 2025.01.15. 22:38

Szarka írta:

A kövi meccsünk a Bournemouth, ott inkább ikszszagot érzek, utána viszont a Soton ellen gólparádét várok, az hendis siker kell legyen, akár újabb 3+-os győzelem.

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2025.01.15. 23:55

A Pogon Szczecin ingatag anyagi helyzetét kihasználva jő egy örmény jobb oldali támadó, egész jó mutatókkal. A nulla perces svájci belsővédőt kölcsönkapta a baráti Radomiak Radom. Egy kilencest még hoznék, különben nem lesz ez egy rossz keret, megfelelő terhelésekkel lehet ebből egy szép tavasz is, mindhárom sorozatban.
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2025.01.16. 08:19

Szarka írta:
Szarka írta:

A kövi meccsünk a Bournemouth, ott inkább ikszszagot érzek, utána viszont a Soton ellen gólparádét várok, az hendis siker kell legyen, akár újabb 3+-os győzelem.

Raktam, jött is, sajnos az Everton elvitte,az G/G-re ment
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

zaggar
Kulcsjátékos

HozzászólásSzerző: zaggar » 2025.01.16. 09:33

https://index.hu/sport/futball/2025/01/16/lazio-juan-barnabe-sasmadar-oli-pia-kirugas-mupenisz/ hát ez komoly egy történet :)

amúgy nem is olyan régen beszélgettünk a baráti körrel, h változnak az idők: egyszer még bőven a 90-es években kint voltunk valamelyik Lazio-Verona meccsen. Maga a mérkőzés nem volt túl emlékezetes, már arra se emlékszem, h ki nyerte meg, de az megmaradt, h amikor egy fekete játékos pályára lépett..hát nem volt egy fáklyás menet szegény gyereknek az a pár perc, amíg le nem menekült a pályáról. Ma mindkét csapatban tképpen közönségkedvencek a feketék, pedig a mentalitás vagy inkább politikai felfogása egyik társaságnál sem változott meg. Erről jut eszembe, akinek érdekes, h milyen politikai színezete van egy-egy tábornak: a Livorno úgy néz ki, h legalább a C-be vissza fog tudni térni.
Újpest-Munkás

"Az ön parancsa nekem nem parancs. Az én látható f?hatóságom az árkodi püspök meg a vallás- és közoktatásügyi miniszter, a láthatatlan meg, aki ígéreteimet számon tartja, maga a megváltó Krisztus."

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2025.01.16. 09:46

SuperDepor írta:
Szarka írta:
Szarka írta:Előbb olvasom, határozott igent mondok. Bocsi, de csak most olvasom.

Raktam, jött is, sajnos az Everton elvitte,az G/G-re ment

ugyanez volt nekem is, csak még volt egy Arsenal-Spuri g-g rajta
viszont most Maró a koala openről visszahozza a tegnapot 5.5-re adták a harmadik játszma közepén a hozzá nem értők
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Javier Arizmendi
Sztár

HozzászólásSzerző: Javier Arizmendi » 2025.01.16. 20:37

zaggar írta:https://index.hu/sport/futball/2025/01/16/lazio-juan-barnabe-sasmadar-oli-pia-kirugas-mupenisz/ hát ez komoly egy történet :)

amúgy nem is olyan régen beszélgettünk a baráti körrel, h változnak az idők: egyszer még bőven a 90-es években kint voltunk valamelyik Lazio-Verona meccsen. Maga a mérkőzés nem volt túl emlékezetes, már arra se emlékszem, h ki nyerte meg, de az megmaradt, h amikor egy fekete játékos pályára lépett..hát nem volt egy fáklyás menet szegény gyereknek az a pár perc, amíg le nem menekült a pályáról. Ma mindkét csapatban tképpen közönségkedvencek a feketék, pedig a mentalitás vagy inkább politikai felfogása egyik társaságnál sem változott meg. Erről jut eszembe, akinek érdekes, h milyen politikai színezete van egy-egy tábornak: a Livorno úgy néz ki, h legalább a C-be vissza fog tudni térni.

Változnak az idők, a fradi is elképzelhetetlen fekete már, Belgradban is vannak feketék, lehet a Zenitben is.
ETO

zaggar
Kulcsjátékos

HozzászólásSzerző: zaggar » 2025.01.17. 08:24

Újpest-Munkás

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2025.01.17. 11:56

Holland 2034-ig hosszabbított a Cicivel, na ez a nem normális dolog
plusz felvet ezt és azt ami érdekes kérdéskör lehet
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2025.01.17. 12:12

Adamek írta:Holland 2034-ig hosszabbított a Cicivel, na ez a nem normális dolog

belenéznék én azért abba a kontraktusba, mi és hogy van ott az opciókkal és záradékokkal
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2025.01.17. 12:56

Savaria1919 írta:

belenéznék én azért abba a kontraktusba, mi és hogy van ott az opciókkal és záradékokkal

ezért lehet ez érdekes kérdéskör

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2025.01.17. 14:02

Adamek írta:
Savaria1919 írta:

ezért lehet ez érdekes kérdéskör

Az hát, írnék is róla, sportjogászokkal körüljárva, hogy akkor ez mit is jelent.
- Képes Sport 1940.

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2025.01.17. 14:12

Savaria1919 írta:A Pogon Szczecin ingatag anyagi helyzetét kihasználva jő egy örmény jobb oldali támadó, egész jó mutatókkal. A nulla perces svájci belsővédőt kölcsönkapta a baráti Radomiak Radom. Egy kilencest még hoznék, különben nem lesz ez egy rossz keret, megfelelő terhelésekkel lehet ebből egy szép tavasz is, mindhárom sorozatban.

250 ezer ajróért sikerült megszerezni, szinte aprópénz. Kilencesre a krakkói finn Kálmán a jelölt, de megkérik az árát, másfél millót egyelőre sokallják Varsóban, a szerződése meg lejár június 30-án.
- Képes Sport 1940.

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » 2025.01.17. 14:25

Savaria1919 írta:

Gondolom belerakatott azért pár biztonsági záradékot, ha Pl mégiscsak lesorolnák őket.
De amúgy nem lényeges a szerződés hossza olyan tekintetben, hogy max 5 évet nézhetnek PSR/FFP tekintetében.
A röghöz kötés is erthető a klub részéről, lásd MBappé esete, akivel minden évben tárgyalni kellett, megy vagy marad. Haaland részéről meg megvan a mesés fizu a karrierje végéig.

RC
Moderátor

HozzászólásSzerző: RC » 2025.01.17. 17:20

Savaria1919 írta:

Épp a Chelsea-vel vagyok az FC24-ben, végigvettem a játékosok szerződéseit, Cole Palmernél is enyhén meglepődtem 2033-as lejáraton. Biztos vannak még hasonlóan hosszú kontraktusok, csak azoknak nincs ekkora hírértéke.
Ria-ria-Sabaria
Piros-fehér-kék

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » 2025.01.17. 18:00

RC írta:
Savaria1919 írta:

Épp a Chelsea-vel vagyok az FC24-ben, végigvettem a játékosok szerződéseit, Cole Palmernél is enyhén meglepődtem 2033-as lejáraton. Biztos vannak még hasonlóan hosszú kontraktusok, csak azoknak nincs ekkora hírértéke.

A Chelsea első trükközése volt ez a PSR kijátszására, a Tod Boehly éra első bevásárlásakor. Van egypár 8 éves szerződésesük.
Azóta bezárták ezt a kiskaput.

Vissza: “www.nb1.hu”