zaggar írta:ZotyeszKB írta:zaggar írta:Ma lesz egy Lazio-Como, ami ránézésre hazai, de a kékek szét vannak lapozva, meg sok a sérült, plusz hullámvölgy is van az eredményességük tekintetében, a tópartiak meg lassan kezdenek masszívozódni, uh mégsem olyan egyértelmű hazai, akár még egy meglepetés is lehet benne.
Én is pont ezt néztem, hogy miért van a Laziora majdnem 2-es odds...
mert nagyon nincsenek formában, az Inter elleni 0-6 egy olyan meccs volt, amin a milánóiaknak minden bejött, tehát azon tképpen túl is lehetne lépni, de a Lecce ellen is nagyon szenvedtek, az Atalanta ellen meg úgy bukták végül x-re a találkozó végén a vezetést, h alapvetően végig a bergamóiak voltak jobbak (az az x inkább Gasperiniéknek volt rossz), a derbin meg csak a második félidőre jöttek ki a pályára, össze-vissza lövöldöztek, de eredmény nélkül, és az alapcsapatból hiányzik Castellanos meg Zákányi is, az örök jollyjoker Vecino meg sérült, uh vannak ott bajok. Ettől persze még lehet h beszenvedik ezt a győzelmet, de ezt én ma inkább kihagynám a tétlapból.
Lazio szögletek 5,5 felett 2-es oddson tetszik...azért csak fognak menni előre:)