Adamek írta:Savaria1919 írta:Adamek írta:na erről beszéltem a kalapozáskor
vehetné a kalapját, a két exemtékással együtt
meg fogják csinálni a maguk Haliját, amit el fognak adni a helyieknek igazi Haliként, még tuti a múltat is magukénak hazudják majd és kikiáltják ősHalinak vagy egyigazHalinak
és egy ezresem van rá, hogy a többség meg is veszi majd
Van erre utaló jel, az ISA Haladás, amiről továbbra sem tudom, milyen alapon Haladás. De nagy tömegeket nem tudnak megmozgatni, a névadó respektje lassan tíz éve a nulla szintjén mozog. Király meg már a 2019-es kieséskor kapott kritikákat a teljesítményére, utána jött a teljes besértődés, érdekes módon ei is tűntek a Halis posztok az oldalairól, a témát bármilyen megszólalásban kerüli. A létesítménye szépen hízik (valamikor össze kéne adni, ő meg a másik király mennyit kapott odaföntről), csak épp az NB III nem akar összejönni évek óta, olyan bivalyerős ellenfelekkel szemben, mint a Sárvár, a zanatiból lett HVSE meg ez a mostani ISA.
Nagy kérdés ez az igazi Hali is, szerintem a klasszikus értelemben vett vasutas-szárnyaskerekes Haladás VSE úgy a kétezres évek elején, de legkésőbb B. Péter érkezésével kimúlt. Az utána jövő történet legalább nyomokban épített ezekre az alapokra, hiszen a keret jelentős része az ős HVSE-ben nevelkedett, a legtovább Rózsa Dani húzta, őt a 2022-es Szántó-féle takarítás búcsúztatta el. (Méltatlanul.)
A mostani történet is HVSE, csak épp a zanati szállal. Meg Schäfer Andrással.