Maradonapoli írta:Mech írta:Botka - Kecsó (hivatalos)
+ korábban Camaj
egész jól erősítgetnek eddig, persze ez még nem garancia önmagában semmire
Botka, Camaj - Kecsó, Loki - lecsó.
Maradonapoli írta:Mech írta:Botka - Kecsó (hivatalos)
+ korábban Camaj
egész jól erősítgetnek eddig, persze ez még nem garancia önmagában semmire
Mech írta:Botka - Kecsó (hivatalos)
zaggar írta:Mech írta:Botka - Kecsó (hivatalos)
és akkor most majd a sok agyhalott üvölti neki, h lila kurva?
dingo írta:zaggar írta:Mech írta:Botka - Kecsó (hivatalos)
Játszott már nálunk, eddig is üvölthették volna :)
Adamek írta:Kín Róbert az új edzőbá
ír manónk se volt még soha, remélem jobb lesz mint a sok szláv resztli vagy a kamuhollandok
aztán nyáron gondolom kivásárolja ő is önmagát mint Dezső és Pacal
zaggar írta:Mech írta:Botka - Kecsó (hivatalos)
sznot írta:zaggar írta:Mech írta:Botka - Kecsó (hivatalos)
Hamarabb volt lilában, mint zöldben. Amúgy akik joggal akadhattak ki azok a kispestiek.
ZotyeszKB írta:Nikitscher Fradi?
Maradonapoli írta:ZotyeszKB írta:Nikitscher Fradi?
nem a vájkáló droid?
Mech írta:Maradonapoli írta:ZotyeszKB írta:Nikitscher Fradi?
nem a vájkáló droid?
ez a kettő tett érte ajánlatot eddig amit írtok, meg a Hannoverről hallani még
Mech írta:Maradonapoli írta:ZotyeszKB írta:Nikitscher Fradi?
nem a vájkáló droid?
ez a kettő tett érte ajánlatot eddig amit írtok, meg a Hannoverről hallani még
Savaria1919 írta:Adamek írta:Savaria1919 írta:Azt elhiszem, olyat először és utoljára a médiasuliban csináltam, elég is volt. Elismerésem.
olvastalak a nersport onlányon és méghozzá magamtól, annak ellenére, hogy a nőstény knézilabdához még annyi közöm sincs mint a törpe iszapbirkózáshoz
a hozzászólásokat nem vágom mire céloznak, volt valami elírás? én már rendben találtam a szalagcímet
mindegy is, hajrá neked, elütésmentes cikket kívánok délutánra és szorgalmasan nézem majd hátha kapunk valami szurkát mondjuk olyat, hogy a bolgárkertész ezen a fronton is felsőpolcos edzőt hajkurász, csak nehogy összekeverje őket vagy valami
a szalagcímet nem én adtam, a lapban a tévéműsor mellé ment ki, ahol a cím csak annyi volt, hogy KÉZILABDA K&H Liga, nők Ferencváros–Győr
Heine teljesen jó edző, normális is, tavaly amit lehetett megnyert, egyedül a BL négyesdöntő nem jött össze. Ráadásul szerintem most jobban is igazoltak, mint az ETO, ahol Győri-Lukács Vica az egyedüli rendszeresen játszó magyar, már amíg el nem megy szülni.
Adamek írta:Savaria1919 írta:Adamek írta:olvastalak a nersport onlányon és méghozzá magamtól, annak ellenére, hogy a nőstény knézilabdához még annyi közöm sincs mint a törpe iszapbirkózáshoz
a hozzászólásokat nem vágom mire céloznak, volt valami elírás? én már rendben találtam a szalagcímet
mindegy is, hajrá neked, elütésmentes cikket kívánok délutánra és szorgalmasan nézem majd hátha kapunk valami szurkát mondjuk olyat, hogy a bolgárkertész ezen a fronton is felsőpolcos edzőt hajkurász, csak nehogy összekeverje őket vagy valami
a szalagcímet nem én adtam, a lapban a tévéműsor mellé ment ki, ahol a cím csak annyi volt, hogy KÉZILABDA K&H Liga, nők Ferencváros–Győr
Heine teljesen jó edző, normális is, tavaly amit lehetett megnyert, egyedül a BL négyesdöntő nem jött össze. Ráadásul szerintem most jobban is igazoltak, mint az ETO, ahol Győri-Lukács Vica az egyedüli rendszeresen játszó magyar, már amíg el nem megy szülni.
ma bejelentette a csóka, hogy év végén tipli
RAUL7 írta:Adamek írta:Savaria1919 írta:a szalagcímet nem én adtam, a lapban a tévéműsor mellé ment ki, ahol a cím csak annyi volt, hogy KÉZILABDA K&H Liga, nők Ferencváros–Győr
ma bejelentette a csóka, hogy év végén tipli
és ti már áttipliztetek az új helyre?
Adamek írta:RAUL7 írta:Adamek írta:ma bejelentette a csóka, hogy év végén tipli
és ti már áttipliztetek az új helyre?
még csak kiköltöztünk, be majd áprilisban
RAUL7 írta:Adamek írta:RAUL7 írta:és ti már áttipliztetek az új helyre?
még csak kiköltöztünk, be majd áprilisban
Akkor még jársz a Japó-kert környékén addig?
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég