sznot írta:Homlok jó nagy balfasz volt. Ha igaz amit hallottam, nevezetesen, hogy félrekúrt, akkor nem tudom miből gondolta hogy megússza. Nála sokkal nagyobb halat is kicsináltak már (lásd Simicska), csak nem folynak be az állami megrendelések és rögtön kampó.
(ebből is látszik, hogy az összes neres életképtelen lenne egy normális piaci versenyben)
Ami a Haladást illeti, már megint a "kisemberek" fognak össze, holott sok játékos onnan indult, és igencsak jóléltek az elmúlt években. Emlékszem Halmosi a Hullban is valami bődületes összeget keresett a semmire.
Mivel a szurkolóikkal jóban vagyok és tisztelem őket, ezért én is utaltam a közösbe, de nem hiszem, hogy ez mentené meg őket. Csúnyán hangzik, de a megszünés lenne a legjobb opció, mindent elölről kezdve a megye 1-ből. Nem a levegőbe beszélek, nekem kecskemétiként nem is olyan régen volt benne részem.
Kurva szar és kemény lesz, de kitartás. Hajrá Hali!
Nem a félrekúráson ment ez, legalábbis egész magas pozícióban lévő ember mondta nekem, hanem azon, hogy Homlok saját zsebre is tett a közös biznyiszekből. Tulajdonképpen őt 2016 őszén kirúgták az osztrákok a Swietelskytől, utána építette ő fel magát Mészáros segítségével, és nyerték sorra a tendereket, Nyugat-Magyarországon nem volt vasúti beruházás nélküle, de Illésék akadémiai fejlesztését is a cége intézte. Nyerésben volt még 2021 őszén is, amikor megkapta a kőszegi vonal felújítását, és éppen akkor lett a Haladás Kft többségi tulajdonosa is. Csak aztán megtörtént a baj, kiesett a pikszisből, ugyan erdélyi kapcsolatai révén a románoknál kapott megbízásokat, de nem tett be pénzt a Haladásba, majd inkább hagyta bedőlni. Megmenthette volna, eladhatta volna, nem tette. Nem beszélt senkivel, csak annyit mondott, hogy majd ő megoldja. Láttuk.
Szárnysegédje, Szántó Erzsébet a csapatot is tönkreverte, 21 őszén pont a KTE-vel is csatáztunk a feljutásért, 22 tavaszára összeomlottunk, nyolcszor kaptunk ki hazai pályán. Utána átvariálták a komplett keretet, ígérgettek mindenfélét, de köze nem volt a valósághoz. Idén márciusban, amikor az összeomlás elkerülhetetlennek tűnt, a klub - ahol a Fidesz színeiben induló Jagodits Zsuzsa volt a kommunikációs vezető - kiadott egy közleményt arról, hogy Mészáros bankja nem hagyja jóvá az utalást. Csak épp a Haladás Kft-nek számlája sem volt az MBH-nál. Maga a bank is helyreigazításra kötelezte Homlokékat, persze ennek a mai napig nem tettek eleget.
A szombathelyi futballba milliárdokat fordítottak az elmúlt tíz évben: sportkomplexum, Illés Akadémia, Király Gábor intézménye sem két filléres tétel volt. Csak közben mindennek a csúcsát sikerült szétverni, amiben Homloknak és Illésnek is megvan a maga érdeme.