Készült egy magyar barátságtérkép is lengyel mintára. Fura, hogy a Győr-Vasas barátságot nem jelölik. Vagy az megszűnt?

Savaria1919 írta:
Készült egy magyar barátságtérkép is lengyel mintára. Fura, hogy a Győr-Vasas barátságot nem jelölik. Vagy az megszűnt?
SuperDepor írta:Esiti -t a gazdája kölcsön akarja adni tavaszra, kérdés, hogy érdemes e
Javier Arizmendi írta:Savaria1919 írta:
Szerintem létezik a barátság az ETO és a Vasas ultrak közt. A csekély létszámok miatt ennek és a többi nagy barátságnak Magyarországon nincs túl nagy jelentősége.
SuperDepor írta:Pascal Jansent kivásárolták, távozik a Ferencvárostól
alehndr írta:SuperDepor írta:Pascal Jansent kivásárolták, távozik a Ferencvárostól
Máté Csaba pont szabad
Mech írta:SuperDepor írta:Pascal Jansent kivásárolták, távozik a Ferencvárostól
Redbull az akire Kubi utalt?
Savaria1919 írta:SuperDepor írta:Pascal Jansent kivásárolták, távozik a Ferencvárostól
jól neveli ki az edzőket a Fradi
sznot írta:A Ferencváros megkezdte a tárgyalásokat Pepijn Lijnders-el.
sznot írta:A Ferencváros megkezdte a tárgyalásokat Pepijn Lijnders-el.
Szarka írta:sznot írta:A Ferencváros megkezdte a tárgyalásokat Pepijn Lijnders-el.
Érdekes lenne, de Lijnders talán jobb lenne egyfajta szakmai igazgatónak, aki egy klubfilozófiát tesz le. Inkább taktikai/ elméleti szaki, mint aki az emberekhez ért. Legalábbis gondolom én.
Mégis neki köszönhetö az a játékstílus, amit Kloppal örökölt a Pool.
De eddig edzöként mindig megbukott.
Szarka írta:sznot írta:A Ferencváros megkezdte a tárgyalásokat Pepijn Lijnders-el.
Érdekes lenne, de Lijnders talán jobb lenne egyfajta szakmai igazgatónak, aki egy klubfilozófiát tesz le. Inkább taktikai/ elméleti szaki, mint aki az emberekhez ért. Legalábbis gondolom én.
Adamek írta:Szarka írta:sznot írta:A Ferencváros megkezdte a tárgyalásokat Pepijn Lijnders-el.
lehet, hogy pont annak hoznák, vezetőedző meg marad Heló Leó
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég