Szarka írta:zaggar írta:zaggar írta:
Hát azért ez ennyire nem légből kapott ötlet alapján ment, a srác nagy jégkorongos, sokat beszélgettem vele, nézi a meccseket a neten, nagyon benne van a sportágban, tavaly ki is utazott Vaasan-ba egy meccsre, mert az ottani brigád a kedvenc gárdája (h ezt h szülte meg az passz). Én is szoktam néha tippeket kapni tőle és nem rossz a sikerességi aránya. A csajnál az volt a bibi, h volt már ilyen, hogy neki kellett volna elmenni fogadni, de akkor meg nem ment el (és akkor is nyert volna), uh most ezért nem akart bajt csinálni. De hát nőből van..:D (amúgy a prága meccset asszem most pont adta vmelyik tv)
amúgy nagyon kínos, h most ugyan együttérzőnek kellene lennem, legalábbis azt hiszem, de sokkal közelebb vagyok a röhögéshez?
Szerintem nem, a legszebb öröm a káröröm ugye :)
Megvan a sztori vége:)
Szóval: unokaöcsém baktat kifelé az albérletből, h menjen dolgozni, de teljesen kómás, mert a kisasszony egész éjjel sütött-főzött, aztán hajnalban bezárkózott a fürdőszobába, mindenirányban szőrtelenítéssel stb (legalábbis ezt ordította ki neki a fürdőből, amikor be akart menni), szóval nagyon készült az ura hazaértére. Amikor a gyerek elindult, akkor még mondott is neki vmi olyat, h hosszan tartó bocsánatkérő programra készül, uh ne siessen haza. Na, az meg a lépcsőházban összefutott a Dani lakótárssal, akinek műszak közben elmondták, h nyert a szelvénye ( ami ugye nem nyert, de ezt ott nem tudta senki), uh örömébe vett a csajnak vmi méregdrága bonbont is hazafelé menet. Közben az is kiderült, h nem karácsonyra akarta megnyerni a pénzt, hanem részben abból akarta elvinni az asszonypajtást vmelyik Andre Rieu koncertre (az baromi drága belépőjegyes + utazás + szállás, uh kellett volna a mani), cserébe, h tavaly a csaj vele ment a vaasani túrára. Amúgy ez a Dani gyerek a légynek se tud ártani kategória, hiába néz ki úgy, mint valami ukrán bérgyilkos (kibszott vele a természet rendesen), így gondolom a kisasszony feloldja a problémát valahogy.
Én meg várom a kölyköt, mert azt mondta, h csatakos szexhez nem akar gyertyát tartani, uh kijön hozzám meccset nézni.
Uh tulajdonképpen mindenki nyert valamit. Ez a karácsony csodája :D (majd mondom is a papnak, h előadhatja misén..)