Adamek írta:zaggar írta:Valami ötlet valakinek holnapra?
Maradonapolinak vehetnénk egy palack Igmándi Keserűvizet a közelgő szülinapjára
mit vétett, h ennyire haragszol rá?
zaggar írta:Valami ötlet valakinek holnapra?
zaggar írta:Adamek írta:zaggar írta:Valami ötlet valakinek holnapra?
mit vétett, h ennyire haragszol rá?
a Brest-re otthon a PSV elleni a 4,5-s szorzó eléggé érdekesnek néz ki, hacsak nincs valami olyan a háttérben, hogy mondjuk minden kapusuk megmérgeződött vagy hasonló
zaggar írta:Adamek írta:zaggar írta:Valami ötlet valakinek holnapra?
a Brest-re otthon a PSV elleni a 4,5-s szorzó eléggé érdekesnek néz ki, hacsak nincs valami olyan a háttérben, hogy mondjuk minden kapusuk megmérgeződött vagy hasonló
elég vacak eredménysoruk van az utóbbi időben, nagyon vendégre néz ki
Adamek írta:zaggar írta:Adamek írta:a Brest-re otthon a PSV elleni a 4,5-s szorzó eléggé érdekesnek néz ki, hacsak nincs valami olyan a háttérben, hogy mondjuk minden kapusuk megmérgeződött vagy hasonló
elég vacak eredménysoruk van az utóbbi időben, nagyon vendégre néz ki
egy pontra volt eddig jó a PSV idegenben a BL-ben, az se túl odabaszós sor
Szarka írta:zaggar írta:Valami ötlet valakinek holnapra?
Csak pár alap, ami annyira nem is fizet:
Bayern, Pool, PSG
Ami kockázatos, de bejöhet: AV, Celtic, Atalanta X, Bayer-Inter X.
De ezen meg egy ideig gondolkodok.
Szarka írta:Szarka írta:zaggar írta:Valami ötlet valakinek holnapra?
Csak pár alap, ami annyira nem is fizet:
Bayern, Pool, PSG
Atalanta inkább over lett, az Inter meg under, az öt győztest meg szétdobáltam.
zaggar írta:Nem tudom ti, h vagytok vele, de engem nem is az szokott leginkább bosszantani, amikor valami tutinak tűnő elmegy, hanem az, ha elfelejtem megfogadni azt, amit már napokkal korábban kinéztem. Ma játszottak 3 meccset a finn jéghoki bajnokságokban, már szombaton arról beszéltünk a lottózóban, h mindhárom menjen majd döntetlenre. Hát persze, h elfelejtettem, h ma van és persze h mindhárom x lett..:)
zaggar írta:Szarka írta:Szarka írta:Csak pár alap, ami annyira nem is fizet:
Bayern, Pool, PSG
Végül is ráböktem győztesnek a Lipcsére (mert nekik már mindenképpen nyerni kell), az Atalantára (mert nagyon jó formában vannak), meg a Leverkusen-Inter x-re.
Bosszantó, de mi tartott vissza, hogy szombaton megtedd? :)zaggar írta:Nem tudom ti, h vagytok vele, de engem nem is az szokott leginkább bosszantani, amikor valami tutinak tűnő elmegy, hanem az, ha elfelejtem megfogadni azt, amit már napokkal korábban kinéztem. Ma játszottak 3 meccset a finn jéghoki bajnokságokban, már szombaton arról beszéltünk a lottózóban, h mindhárom menjen majd döntetlenre. Hát persze, h elfelejtettem, h ma van és persze h mindhárom x lett..:)
Szarka írta:Bosszantó, de mi tartott vissza, hogy szombaton megtedd? :)zaggar írta:Nem tudom ti, h vagytok vele, de engem nem is az szokott leginkább bosszantani, amikor valami tutinak tűnő elmegy, hanem az, ha elfelejtem megfogadni azt, amit már napokkal korábban kinéztem. Ma játszottak 3 meccset a finn jéghoki bajnokságokban, már szombaton arról beszéltünk a lottózóban, h mindhárom menjen majd döntetlenre. Hát persze, h elfelejtettem, h ma van és persze h mindhárom x lett..:)
Na nem mintha én ne jártam volna így :)
zaggar írta:Szarka írta:Bosszantó, de mi tartott vissza, hogy szombaton megtedd? :)zaggar írta:Nem tudom ti, h vagytok vele, de engem nem is az szokott leginkább bosszantani, amikor valami tutinak tűnő elmegy, hanem az, ha elfelejtem megfogadni azt, amit már napokkal korábban kinéztem. Ma játszottak 3 meccset a finn jéghoki bajnokságokban, már szombaton arról beszéltünk a lottózóban, h mindhárom menjen majd döntetlenre. Hát persze, h elfelejtettem, h ma van és persze h mindhárom x lett..:)
Na nem mintha én ne jártam volna így :)
Egyszerű az oka, ilyenkor pihentetjük a talajt, nem sok munka van a földeken, uh hajlamos vagyok a tunyulásra, ezért az a napi sétám, h minimum egyszer elmegyek a kutyával a lottózóba (ami egyben kocsma és trafik is). Ha nem tenném, akkor egész nap csak olvasnék vagy nézném az unokaöcsémtől kapott sorozatokat. (most is hozott egyet, váltig állítja, h jobb, mint a múltkori gombás-vírusos). Ezért nem fogadok előre, csak az adott napon. Hát így baxtam el..:)
zaggar írta:Szarka írta:Szarka írta:Csak pár alap, ami annyira nem is fizet:
Bayern, Pool, PSG
Végül is ráböktem győztesnek a Lipcsére (mert nekik már mindenképpen nyerni kell), az Atalantára (mert nagyon jó formában vannak), meg a Leverkusen-Inter x-re.
Szarka írta:Martinez bakira nem számítottam. Innen is megoldja az AV, de feleslegesen izgulhatok.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 4 vendég