Szarka írta:Adamek írta:Szarka írta:Jól éreztem hogy nem szabad a csapatomra fogadni. Nem könnyű ellenfél de mégis ne kapjunk már 3 gólt 6 helyzetből.
a Cicit hanyagoltad véghül?
Nem, az a mixemen van.
remélem döntetlennel
Szarka írta:Adamek írta:Szarka írta:Jól éreztem hogy nem szabad a csapatomra fogadni. Nem könnyű ellenfél de mégis ne kapjunk már 3 gólt 6 helyzetből.
a Cicit hanyagoltad véghül?
Nem, az a mixemen van.
Adamek írta:Szarka írta:Adamek írta:a Cicit hanyagoltad véghül?
Nem, az a mixemen van.
remélem döntetlennel
Szarka írta:Adamek írta:Szarka írta:Nem, az a mixemen van.
remélem döntetlennel
Nnem, már azt vártam hogy nyernek. A Forest ellen már rendben voltak, legalábbis simán hoztàk a meccset.
Adamek írta:Szarka írta:Adamek írta:remélem döntetlennel
Nnem, már azt vártam hogy nyernek. A Forest ellen már rendben voltak, legalábbis simán hoztàk a meccset.
akkor remélem nem túl nagy téttel
zaggar írta:Szarka írta:zaggar írta:
Ha van benned mersz, és hiszel a még létező olasz fogadási maffiában, akkor apróval meg lehet dobni a Pescara-Legnano Salust a C-ben vendégre, jelenleg 9*-es a meglepetés oddsa, és ha jól tudom a Pescara nem dúskál a pénzben. (de Maradonapoli az olasz csapatok kincstárnoka, ha tévedtem, kijavít)
Köszi, de az ilyet kihagyom.
Bundes meg La Liga meccseken gondolkodom majd.
Hát a vizslát én se tenném fel rá, de lehet, h alappal megpróbálom.
Szarka írta:Adamek írta:Szarka írta:Nnem, már azt vártam hogy nyernek. A Forest ellen már rendben voltak, legalábbis simán hoztàk a meccset.
akkor remélem nem túl nagy téttel
5000-el tettem, de 37k-n állok, szóval nem halál.
Most ugyanennyivel tettem egy Paks és MU over 2,5-t.
Szarka írta:Szarka írta:Adamek írta:akkor remélem nem túl nagy téttel
5000-el tettem, de 37k-n állok, szóval nem halál.
Most ugyanennyivel tettem egy Paks és MU over 2,5-t.
Bátrabb is lehettem volna ezekkel az overekkel :)
Szarka írta:Bmeg valaki adjon Cucurellának egy rendes stopplist...
Javier Arizmendi írta:A Depor az utolsó percben kapott góllal döntetlenezett otthon a Zaragozaval, a Nantes a nigériai Simon szintén kései csodagóljaval nyert derbit a Rennes ellen, Adameknek megtekintésre ajánlom. Brazilban a Botafogo megnyerte a bajnokságot, amit tavaly az utolsó 5 fordulóban elért 1 ponttal elbukott. A baloldali Corinthians, a végén 6-7 győzelmet aratva, és Bahia a középmezőny elején végeztek. A magyar színű Fluminense és sajnos a helyi Red Bull bentmaradt az Atletico Parana rovására, ha jól rémlik ennél a csapatból volt egy szezont LotyiMatyi utánunk majd 20 éve. Megnéztem volna a Red Bull kiszáll-e a Serie B-ben.
Savaria1919 írta:Eddig jó, ki kell használni a kedvező eredményeket, és akkor mínusz hattal lehet menni télire.
Savaria1919 írta:Savaria1919 írta:Eddig jó, ki kell használni a kedvező eredményeket, és akkor mínusz hattal lehet menni télire.
Annyi lett. Még két nemzetközi meccs van hátra, jő a Lugano, majd idegenben a svédek. Nem lenne rossz az 1-2. helyen fordulni tavaszra. Még a kupában is áll a csapat, a hat pont pedig nem tűnik lehetetlennek, ráadásul tavasszal otthon lesz a jagellók és a poznani vasutasok elleni derbi is, de azoknak csak akkor lesz tétje, ha addig a kötelezőket sikerül hozni. Lehetne ebből valami szép siker is, de ahhoz egyrészt nem kéne elengedni senkit, csak a létszámfelettieket, akik nem találták meg a helyüket, másrészt invesztálni kellene a keretbe, Kramer augusztus végi lelépése miatt szükség lenne egy vérbeli kilencesre.
Javier Arizmendi írta:Savaria1919 írta:Savaria1919 írta:Eddig jó, ki kell használni a kedvező eredményeket, és akkor mínusz hattal lehet menni télire.
Annyi lett. Még két nemzetközi meccs van hátra, jő a Lugano, majd idegenben a svédek. Nem lenne rossz az 1-2. helyen fordulni tavaszra. Még a kupában is áll a csapat, a hat pont pedig nem tűnik lehetetlennek, ráadásul tavasszal otthon lesz a jagellók és a poznani vasutasok elleni derbi is, de azoknak csak akkor lesz tétje, ha addig a kötelezőket sikerül hozni. Lehetne ebből valami szép siker is, de ahhoz egyrészt nem kéne elengedni senkit, csak a létszámfelettieket, akik nem találták meg a helyüket, másrészt invesztálni kellene a keretbe, Kramer augusztus végi lelépése miatt szükség lenne egy vérbeli kilencesre.
Idén már csak egy forduló van nemzetköziben, nem?
Savaria1919 írta:Javier Arizmendi írta:Savaria1919 írta:Annyi lett. Még két nemzetközi meccs van hátra, jő a Lugano, majd idegenben a svédek. Nem lenne rossz az 1-2. helyen fordulni tavaszra. Még a kupában is áll a csapat, a hat pont pedig nem tűnik lehetetlennek, ráadásul tavasszal otthon lesz a jagellók és a poznani vasutasok elleni derbi is, de azoknak csak akkor lesz tétje, ha addig a kötelezőket sikerül hozni. Lehetne ebből valami szép siker is, de ahhoz egyrészt nem kéne elengedni senkit, csak a létszámfelettieket, akik nem találták meg a helyüket, másrészt invesztálni kellene a keretbe, Kramer augusztus végi lelépése miatt szükség lenne egy vérbeli kilencesre.
Idén már csak egy forduló van nemzetköziben, nem?
ekl-ből kettő, dec 12 és dec 19
zaggar írta:Valami ötlet valakinek holnapra?
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég