BL-sorsolás: Gulácsi és Willi Orbán Mourinho ellen

zaggar
Kulcsjátékos

Re: BL-sorsolás: Gulácsi és Willi Orbán Mourinho ellen

HozzászólásSzerző: zaggar » 2024.12.01. 14:17

Javier Arizmendi írta:
zaggar írta:Ez így azért nem lenne csúnya:

Braunschweig - Regensburg Döntetlen 4,20
Freiburg - Mönchengladbach Döntetlen 3,75
Foggia - Crotone Vendég 2,68
Como - Monza Döntetlen 3,30
Cittadella - Juve Stabia Döntetlen 3,10
Legnago - AC Carpi Döntetlen 2,90
Renate - Trento Vendég 2,33
Alavés - Leganes Döntetlen 3,30
Cadiz - Deportivo La Coruna Döntetlen 3,30
TÉT: 10 Ft
7/9 kombináció (36x)
Odds összesen: 3 250,38
Tét összesen: 360 Ft 36*10
Maximum nyeremény: 1 170 135 Ft

elnézve ezeket a csapatokat, nem is elképzelhetetlen történet.

Sajnálom, de Lucas Perez beindult és háromig meg se állt

nem azon múlt végül, de tényleg nem számítottam rá, h a csapatodat most kapja el a gólszapora.
Újpest-Munkás
Serie A iránt érdekl?d? (Milan és a többiek)

"Az ön parancsa nekem nem parancs. Az én látható f?hatóságom az árkodi püspök meg a vallás- és közoktatásügyi miniszter, a láthatatlan meg, aki ígéreteimet számon tartja, maga a megváltó Krisztus."

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2024.12.01. 15:08

Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » 2024.12.01. 15:12

SuperDepor írta:Durica hozzá képest kispályás
https://www.csakfoci.hu/kulfoldi-foci/n ... RPQGYt9MYQ

Elsőre azt gondoltam, á, olyan nem lehet. Aztán láttam a videót :) Durica mondjuk látta a kaput a lövés pillanatában, szóval nagyobb hiba, itt viszont háttal a kapunak így ráfordulva gönyörű befejezés. Ha akarná se tudná megismételni az ellenfél kapujánál soha életében.
Magyarország - Newcastle - Real Madrid , ebben a sorrendben.
"Intensity is our Identity"

Móni, Boston United, baldj: Nyugodjanak békében

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2024.12.01. 15:52

Szarka írta:
SuperDepor írta:Durica hozzá képest kispályás
https://www.csakfoci.hu/kulfoldi-foci/n ... RPQGYt9MYQ

Elsőre azt gondoltam, á, olyan nem lehet. Aztán láttam a videót :) Durica mondjuk látta a kaput a lövés pillanatában, szóval nagyobb hiba, itt viszont háttal a kapunak így ráfordulva gönyörű befejezés. Ha akarná se tudná megismételni az ellenfél kapujánál soha életében.

Nem tudom, hogy az létezik e, de ez olyan volt, mintha összekeverte volna a két kaput.
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » 2024.12.01. 16:43

A mai nappal "visszatértem" a fogadásokhoz, első kis fogadásommal már jött is egy kis apró ( Chelsea -AV over 2,5; MU-Everton over 2,5 ). Innentől kvázi minden nap lesz egy meccs Angliában, és hamarosan kezd a darts VB- remélem nagy plusszal zárom az évet :)

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » 2024.12.01. 18:33

Ha szerencséja van, meg kiegyenlíthet a City, de ez mit sem számítana. Ez a Pool lefocizta a Cityt, legalább 4 gólra elegendő helyzetet dolgozott ki. A City immár nem hullámvölgyben van, hanem mély árokban.

Szoboszlai nagy mezőnymunkát tett bele, helyzeteket is generált, teljesen elégedett lehet a játékával. Ilyen meccseken, ahol nagyon kemény a letámadás, és nagyon fizikális a Pool, mindig Szoboszlaival fog Slot számolni.

RC
Moderátor

HozzászólásSzerző: RC » 2024.12.01. 18:38

Szarka írta:Ha szerencséja van, meg kiegyenlíthet a City, de ez mit sem számítana. Ez a Pool lefocizta a Cityt, legalább 4 gólra elegendő helyzetet dolgozott ki. A City immár nem hullámvölgyben van, hanem mély árokban.

Szoboszlai nagy mezőnymunkát tett bele, helyzeteket is generált, teljesen elégedett lehet a játékával. Ilyen meccseken, ahol nagyon kemény a letámadás, és nagyon fizikális a Pool, mindig Szoboszlaival fog Slot számolni.

Két edző azért nem lehet hülye, hogy rendszeresen játszatja, jó ezt látni. Pláne, hogy a játékfilozófiájuk is más.
Ria-ria-Sabaria
Piros-fehér-kék

RC
Moderátor

HozzászólásSzerző: RC » 2024.12.01. 18:46

Sallai meglőtte az első gólját a Galatában.
Ria-ria-Sabaria
Piros-fehér-kék

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2024.12.01. 18:50

Szarka írta:A mai nappal "visszatértem" a fogadásokhoz, első kis fogadásommal már jött is egy kis apró ( Chelsea -AV over 2,5; MU-Everton over 2,5 ). Innentől kvázi minden nap lesz egy meccs Angliában, és hamarosan kezd a darts VB- remélem nagy plusszal zárom az évet :)

én is
ötezres feltöltést dupláztam kezdésnek, egyébként egy éve kezdtem pont, havi ötezrekkel és plusz 75 ezer lett az éves egyenleg
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2024.12.01. 19:07

Adamek írta:
Szarka írta:A mai nappal "visszatértem" a fogadásokhoz, első kis fogadásommal már jött is egy kis apró ( Chelsea -AV over 2,5; MU-Everton over 2,5 ). Innentől kvázi minden nap lesz egy meccs Angliában, és hamarosan kezd a darts VB- remélem nagy plusszal zárom az évet :)

én is
ötezres feltöltést dupláztam kezdésnek, egyébként egy éve kezdtem pont, havi ötezrekkel és plusz 75 ezer lett az éves egyenleg

az nagyon szép, gratula! 1500 % körüli növekedés, ha jól tévedek...
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

zaggar
Kulcsjátékos

HozzászólásSzerző: zaggar » 2024.12.01. 19:14

Adamek írta:

én is

Fosszátok ki a zéertét. (nekem ma tele lett a tököm a tippekkel, uh most tartalékba helyezem magam egy időre.)
Újpest-Munkás

"Az ön parancsa nekem nem parancs. Az én látható f?hatóságom az árkodi püspök meg a vallás- és közoktatásügyi miniszter, a láthatatlan meg, aki ígéreteimet számon tartja, maga a megváltó Krisztus."

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2024.12.01. 19:21

Maradonapoli írta:
Adamek írta:

én is

az nagyon szép, gratula! 1500 % körüli növekedés, ha jól tévedek...

messze nem, 50k be (10*5k) 125k ki
de volt az első félévben egy olyan szakasz, hogy egyetlen feltöltéssel, 5k be->100k ki (4*25), igazán jól kezdtem
igazából az EB tört meg de nagyon
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2024.12.01. 19:40

Nyerni kellett volna Mielecben, amitől csupán egy kilencvenedik perces, szögletet követő potyagól választott el. Kár érte, mert közelebb lehetett volna férkőzni a dobogósokhoz. Még egy bajnoki lesz idén, idegenben a Zagłebie Lubin ellen, előtte egy kupameccs az ŁKS Lódz ellen.
A bajnoki címre így sem tennék fel sok złotyt, a kilenc pont jelentős lemaradás, ahhoz nagy kifingás kellene a poznani vasutasoktól.
A keretbe bele kellene nyúlni alaposabban, a nyári érkezők közül leginkább Vinagre és Chodyna vált be, Luquinhas beleszürkült, Odeyele talán két-három meccsen juthatott szóhoz. Goncalves eltűnt, Alfarela hónapok óta kispados, Nsame talán csak edzéseken tűnik fel.
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

zaggar
Kulcsjátékos

HozzászólásSzerző: zaggar » 2024.12.02. 22:34

Az Atalantának ma sem volt nehéz dolga.
Újpest-Munkás

RC
Moderátor

HozzászólásSzerző: RC » 2024.12.04. 21:07

Na, szünetben jöhet Dominik :)
Ria-ria-Sabaria
Piros-fehér-kék

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » 2024.12.04. 22:30

RC írta:Na, szünetben jöhet Dominik :)

Taktikailag nem egy jó meccs volt, de szurkolóként aztadejóvolt. Azért a retek bíró hagyhatta volna végigmenni a kontránkat az utolsó percben.

Rengeteg átmenet, kemény letámadás, szép egyéni megmozdulások. Kiérdemelte mindkét csapat az ikszet.

Salah nyugodtan kijelenthetjük hogy a szezon legjobbja, brutális formában van.

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » 2024.12.04. 22:57

Ja, mellesleg ma is jött az oddsrakéta. Ha jól rémlik az elmúlt 3 alkalommal mindig jött, pedig egyik se volt betonbiztos tipp :)

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2024.12.04. 22:58

Polonia Varsó továbbjutott a kupában a címvédő Wisła Krakkó ellen. A Legia-legenda Lucjan Bryhczy tiszteletére tartott gyászszünetet nem bírták ki csendben, a tróger magatartásokat tartalmazó listán ez a magatartás is dobogós. No mindegy, jó lenne első körben legyőzni az ŁKS Lódzot, majd a következő körben találkozni velük, úgyis nagyon rég volt varsói derbi.
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

zaggar
Kulcsjátékos

HozzászólásSzerző: zaggar » 2024.12.05. 08:28

Este a korcsma mellett baktattam haza, megcsapta a fülemet egy kiszűrődő méltatlankodás, miszerint "buzi aki papné!" Gondoltam az egyházfi huncutkodott netán, de most láttam a Bilbao-Real meccs leírását, uh most már arra tippelek, h amiatt volt mérges az atyafi.
Nem igazán tűnik nagy találatnak eddig Mbappe Madridba igazolása.
Újpest-Munkás

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » 2024.12.05. 12:09

zaggar írta:Este a korcsma mellett baktattam haza, megcsapta a fülemet egy kiszűrődő méltatlankodás, miszerint "buzi aki papné!" Gondoltam az egyházfi huncutkodott netán, de most láttam a Bilbao-Real meccs leírását, uh most már arra tippelek, h amiatt volt mérges az atyafi.
Nem igazán tűnik nagy találatnak eddig Mbappe Madridba igazolása.

Várható is volt, hogy gondot fog okozni a csapat összeállításánál, hisz egy az egyben Vinicius profilja, ugyanazt csinálják. De Mbappénak láthatóan beilleszkedési gondjai is vannak, és fejben nincs rendben a csóka.

Vissza: “www.nb1.hu”