Pótselejtező: Romániát is fogadhatnánk a döntőben
- Adamek
- Flegma
Re: Pótselejtező: Romániát is fogadhatnánk a döntőben
sajnos benne van az 5-6 gombóc is
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi
- Maradonapoli
- Aranylabdás
Adamek írta:sajnos benne van az 5-6 gombóc is
oké, csak ne spórold ki a pisztáciát!
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach
Második félidőt teljesen ki kellett hagyjam. Ennyire visszaestünk volna? Inkább tűnt úgy az első felesben, hogy szépíteni tudunk majd.
Magyarország - Newcastle - Real Madrid , ebben a sorrendben.
"Intensity is our Identity"
Móni, Boston United, baldj: Nyugodjanak békében
- Adamek
- Flegma
Szarka írta:Második félidőt teljesen ki kellett hagyjam. Ennyire visszaestünk volna? Inkább tűnt úgy az első felesben, hogy szépíteni tudunk majd.
eléggé pironkodtam a második feles láttán, igazából nem tudom mi volt a kínosabb, ha nem találtuk a labdát vagy ha nálunk volt
az az igazság, hogy az NB1-s és másodvonalas légiós haderő ide már nagyon kevés, ellubickolnak egy Montenegró vagy Bosznia ellen, de itt már olyan sebesség és pontosságbeli difik vannak, hogy azt ciki nézni, nagyon kedves és aranyos srác ez a Nikitscher meg Zsóti, de egy ilyen csapat ellen úgy mozognak mint banyatankos nyugger az Auchan záróránál
semmiféle összeköttetés nem volt a támadósor és a védelem között, mert nem volt ereje egyik középpályásnak se a labdakergetés mellett felnézni és passzolni egy pontosat
Sallai szemre lelassult, ötlettelennek látszik a támadó harmadban, lassan Csoboth jobb zsugás lesz a posztján
Szobónak megint nem ült egyetlen csele sem de neki legalább a nagykerói is emberhez mennek
Schéfi ha nagy nehezen labdát szerez és véletlen még szabályos is, tuti, hogy tüdőt köpve elpasszolja mert ezen a szinten habkönnyű a fizikuma a belső középpályára, Nikinek ez még úgy ahogy megvan, de ő meg irgalmatlan körülményesen folytatja szerelések után ha az ellenfél nem valami félvak balkáni beleszarós brigád
Lajost lassan megeszi az idő, Zsolesz NB1 középszint, megkapta amit megkövetelt a gazda de jó lenne őt is a helyén kezelve hagyni, hogy kiélje magát a ZTE vagy a Vidi ellen, amit a második tizinél művelt reakcióidő és reflexek terén az sima neandervölgyi szint volt
Varga abszolút árván tolta, esélyt nem hagyott neki sem az ellenfél se a csapattársai, ez már nála is az a vonal amihez kevés a kivételes fejjátéka, itt egyetlen párharcot nem nyert emlékeim szerint
a védelem úgy ahogy rombolt, de például Balogh néha úgy rúgta picsán a labdát, hogy ezt nem hiszem el, hogy digó A-ban megtehetné azonnali kigúnyolás nélkül, Palkó2 meg pont olyan mint egy átlagos bundás kettes bekk, odabaszós, nyakba lihegős, de könnyen megmajmolható
és ehhez képest jön még a nagy Tunyakedvenc Fityó a germánok ellen, aki kábé annyira korszerű labdarúgó mint Aranyos Imre, rossz belegondolni mi lesz ott ha szemétkedni jönnek és nem csak letudni a kötelező szenvedést
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi
-
Javier Arizmendi
- Sztár
Dibuszt kihagytad, ugyanúgy mint Gula, néhányat véd, néhányat nem. Dumfries lövése és Koopmeiners fejese is rohadt pontos volt, de szerintem hárítható. Más ez a holland gárda Frankievel és a Juvéssal.
ETO
Nem láttam, de olvasom, hogy Szalacsi majdnem ott maradt. S fel lett ajánlva, hogy félbeszakítják, lefújják a meccset. Miért nem éltünk a lehetőséggel? Nem érezték, hogy ebből madártömés lesz?
Nézem a középpályát. Azért ez kemény. Miben bíztunk?
-
ZotyeszKB
- Ifista
- Kapcsolat:
Varga B. abszolút nincs most csúcsformában és látható, hogy helyettese nincs...Szabó talán még kevesebbszer ért labdába, mint Ádám Martin szokott. Nikitschert is direkt figyeltem a középpályán...folyton üresben helyezkedett, se nem embert fogott, se nem területet, NB I utolsó helyezettjéből talán nem kéne erőltetni már.
Hajrá Vegyész!!
- Adamek
- Flegma
Javier Arizmendi írta:Dibuszt kihagytad, ugyanúgy mint Gula, néhányat véd, néhányat nem. Dumfries lövése és Koopmeiners fejese is rohadt pontos volt, de szerintem hárítható. Más ez a holland gárda Frankievel és a Juvéssal.
a fejes szerintem nem volt esélyes, mert nem az elvárt íven ment kapura, kicsit mintha eltörte volna a pasas
a Dumber lövése talán meglehetett volna, ezt mondjuk 40 évnyi foci után se értem, hogy a kapusok miért mindig síkban vetődnek a gólvonal mentén ami jóval hosszabb úton ér a másik kapufáig mintha egy képzeletbeli háromszög rövidebb oldalát vetődnék be kifelé és úgy már a kaputól távolabb találkoznának a labdától, de mivel ezt minden egyes kapus így csinálja minden szinten, valszeg ők csinálják iskola szerint és jobban mint ahogy én elképzelem, mindenesetre a mezőnyjátékosoknak azt tanítják U6-ban már, hogy szögből ha a hosszú kapufához rúgod erőből tuti gól, ez tényleg majdnem mindig be is jön
- Adamek
- Flegma
ZotyeszKB írta:Varga B. abszolút nincs most csúcsformában és látható, hogy helyettese nincs...Szabó talán még kevesebbszer ért labdába, mint Ádám Martin szokott. Nikitschert is direkt figyeltem a középpályán...folyton üresben helyezkedett, se nem embert fogott, se nem területet, NB I utolsó helyezettjéből talán nem kéne erőltetni már.
VargaB egy szinttel a többiek fölött jár, ami azt jelenti, hogy kb. egy Svájc/Ausztria szinten még megveri a védőket elsősorban fejjel, de ez a holland dolog nem egy szinttel állt fölöttünk hanem kb. hárommal, az meg általánosan minden magányos, feltolt centerre igaz, hogy annyiból tud gazdálkodni amennyire tömik labdákkal, ilyen szerepkörben nem nagyon lehet visszalépni labdákért mert az már egy másik poszt és nem ezt kérik tőle, a középpálya és a center iszonyat el volt vágva egymástól a középpályások totális kifingásának okából mert a labdakergetéses védekezés gyilkos tud lenni
csúcsformában nincs, de felfutó formában van, ami azt jelenti, hogy kb decemberre már éles is lesz, jól fog ez jönni az évzáró értekezleten
Tunyának meg kellett volna bontani az alap (és egyetlent amit ismer) hadrendet és két szélsőbekk + 2 szélső kp + három belső kp-t kellett volna szerintem felraknia (4-5-1) mert ezzel a 3-2-2-1-1-1 széttagolt középpályával kb. cicáztak a hollandok, Niki és Stifler folyamatosan vákumra rohantak de mint a mérgezett egerek mert kevesek voltak ketten, Lajcsi meg Zsoca meg olyan szinten kapták a nyakukba az egymás mögé befutó holland szélső rohamokat amit nem lehet fejenként egy tüdőpárral kibekkelni, oda is kellett volna még ember akik néha támadnak is és ezzel lekötik a mögé kerülésben kurva jó felfutó szélsőket
-
Cselszky
- Aranylabdás
Adamek írta:…rossz belegondolni mi lesz ott ha szemétkedni jönnek és nem csak letudni a kötelező szenvedést
Azt olvastam, hogy a tegnapihoz képest ellenük sokkal jobb esélyeink lesznek.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!
- Adamek
- Flegma
Cselszky írta:Adamek írta:…rossz belegondolni mi lesz ott ha szemétkedni jönnek és nem csak letudni a kötelező szenvedést
véghül is nekik ez a meccs annyira hiányozhat mint Kalkuttai Teréz Anyának a háromágú vibrátor, simán belefoshatnak és akkor parádé+népünnepély+Tunya hosszabbít újabb 4 NL-ciklusra
- Savaria1919
- Aranylabdás
- Kapcsolat:
Adamek írta:Cselszky írta:Adamek írta:…rossz belegondolni mi lesz ott ha szemétkedni jönnek és nem csak letudni a kötelező szenvedést
véghül is nekik ez a meccs annyira hiányozhat mint Kalkuttai Teréz Anyának a háromágú vibrátor, simán belefoshatnak és akkor parádé+népünnepély+Tunya hosszabbít újabb 4 NL-ciklusra
megleptem a teljes családot jeggyel, szóval remélem valami népünnepély lesz és nem 0-4. Fater még tavaly a szerbek ellen szerencsét hozott, meg tetszett is neki az aréna
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben. - Képes Sport 1940.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben. - Képes Sport 1940.
-
ZotyeszKB
- Ifista
- Kapcsolat:
Anglia és Norvégia hozta a B-ligás csoportjait...Ausztria és Görögország osztályozós...hát nem tudom melyik lenne jobb nekünk. Talán a másik két csoprotból valaki.
Hajrá Vegyész!!
- Adamek
- Flegma
ZotyeszKB írta:Anglia és Norvégia hozta a B-ligás csoportjait...Ausztria és Görögország osztályozós...hát nem tudom melyik lenne jobb nekünk. Talán a másik két csoprotból valaki.
a sógik lúzerek mint mindg, az utolsó kör utolsó tízpercében buknak egy tuti feljutást
Albán és Izland győzelem kellene kedden, ők talán verhetők lennének, de akkor se sírnék ha kiesnénk a B-be, mert igazából ott a helyünk
ZotyeszKB írta:Anglia és Norvégia hozta a B-ligás csoportjait...Ausztria és Görögország osztályozós...hát nem tudom melyik lenne jobb nekünk. Talán a másik két csoprotból valaki.
Ahogy Adamek mondta, úgyis a B liga a szintünk, ha a keret erejét nézzük, az se, szóval sok értelme nincs fenn maradni, max hogy innen "könnyebb" selejtező ágra jutni.
Egyikkel se járnánk most jól, de a kettő közül inkább a görögök. A kapusuk a csapatom 4.-ik számú kapusa, játékperc nélkül :)
A másik két csoportból még sokakat kaphatunk, de mind jobb opció, mint a görög-osztrák.
Egy grúz meccs pl érdekes lenne, kíváncsi lennék mennyire lettek jók, mire jutnánk velük. Albán-wales-izland amúgy se lenne most érdekes.Még a cseheket megnézném ellenünk, csak erőfelmérés szintjén.
Magyarország - Newcastle - Real Madrid , ebben a sorrendben.
- Adamek
- Flegma
remélem sokan fogadtatok Európa Keleti Bástyájára tegnap
4 meccsen benyeltek 13 gólt, aztán lehoztak két meccset kapott gól nélkül a flansziák és az örök sötét lovak ellen, ez valami csudálatos feltámadás emberek
4 meccsen benyeltek 13 gólt, aztán lehoztak két meccset kapott gól nélkül a flansziák és az örök sötét lovak ellen, ez valami csudálatos feltámadás emberek
nyúl írta:Nem láttam, de olvasom, hogy Szalacsi majdnem ott maradt. S fel lett ajánlva, hogy félbeszakítják, lefújják a meccset. Miért nem éltünk a lehetőséggel? Nem érezték, hogy ebből madártömés lesz?
az miért lett volna jobb ha lefújják végleg? időpont sem lett volna máskor folytatni, mivel a következő válogatott szünet márciusban van, amikor már NL rájátszás van és egyidőben azzal kezdődnek is a vb selejtezők azoknak akiket nem érint már az NL
másnap sem lehetett volna folytatni, mert már holnap játszunk a németekkel, szerda meg már nem játéknap, így sehova nem tudták volna berakni
egyébként nyilván Szoboszlaiék nem ezeken gondolkodtak amikor egyeztettek, de mint utólag kiderült ez már nem az első epilepsziás rohama volt Szalainak és már ott a kispadnál magához tért, kvázi "jól volt"
talán amiatt lett volna jobb offolni a folytatást, hogy talán akkor elölről kezdődött volna a meccs és nem egyből egy tizenegyessel folytatják
szerintem görög/ukrán ellen még nem is lennénk esélytelenek bennmaradni, de ha nem sikerül az se baj, legalább nem kell havonta 0-4, 0-5-s meccseket nézni
- Adamek
- Flegma
Tunya nem bír leállni, ezt a marharépát el kellene tiltani a mikrofonoktól
Adamek írta:Tunya nem bír leállni, ezt a marharépát el kellene tiltani a mikrofonoktól
holnaptól március végéig nem lesz válogatott játéknap (több, mint 4 hónap)
remélem ebből 3 hónapot kivesz és elhúz valahova összeszedni magát