BL-sorsolás: Gulácsi és Willi Orbán Mourinho ellen
Re: BL-sorsolás: Gulácsi és Willi Orbán Mourinho ellen
na jól van jó az x….
- Adamek
- Flegma
bakker, Decathlonos sajátmárkás hivatalos labdája van az EL-nek? ez durván Tesco-gazdaságos megoldás
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi
- Savaria1919
- Aranylabdás
- Kapcsolat:
Második hely a konferanciéligában, kapott gól nélkül, sorozatban hat győzelemmel. Ez már tetszetős, emelem süvegem a törpeportugál előtt. Akit amúgy kisárgáztak a Widzew ellen Káposzta B-vel együtt, így a hétvégi poznani rangadót a Bulgária nevű létesítmény lelátójáról tekinthetik meg. Hacsak a bizottság..., de erre sok esély nincs. Mindegy, így kell nyerni, nem verhetetlenek a kék vasutasok, ezt bizonyították a múlt héten a Puszcza ellen is.
Fehérorosz vendégdrukkerek nem Lukasenka hívei:

Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben. - Képes Sport 1940.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben. - Képes Sport 1940.
Javier Arizmendi írta:Szarka írta:Javier Arizmendi írta:Látott ő már karón varjút. Ez két takony gyerek.
Két takony gyerek, de rohadt nagy követőbázissal, piaci értékkel, ami miatt túl sokat is engednek maguknak. Pirlo még nem tudott a klubjára nyomást gyakorolni azzal, hogy 1 millió instakövetőt zúdít a tulajdonosra :)
Mbappénak még a francia miniszterelnök is könyörgött anno, hogy a PSGben maradjon.
Ancelottinak is nagy tisztelőtábora van, a "rendes" Real szurkolók biztos mögé állnának akár Mbappé, akár Vini ellenében, de lehet ez már kevés 2024-ben, a közösségi média világában. Szerinted Ancelotti bevágott volna ilyen hisztit az Aranybogyó miatt szolidaritásból? Francokat, csak rászólt Perez, hogy most Vini egóját kell simogatni, szóval a teljes klub álljon mögé.
Utolsó szezonja Madridban, nem? Remélem Carlo azt sem tudja, mi az az insta követő. Amúgy kinek van több követője a Madridnak vagy a taknyoknak?
Két éve van. Én mondjuk azt vártam, hogy elfogadja a brazil kispadot a VB-re idén nyáron de csak pletykaszinten volt szó róla. Pedig pont illene neki ez a feladat, és motiválhatná is.
Magyarország - Newcastle - Real Madrid , ebben a sorrendben.
"Intensity is our Identity"
Móni, Boston United, baldj: Nyugodjanak békében
-
Javier Arizmendi
- Sztár
Savaria1919 írta:Második hely a konferanciéligában, kapott gól nélkül, sorozatban hat győzelemmel. Ez már tetszetős, emelem süvegem a törpeportugál előtt. Akit amúgy kisárgáztak a Widzew ellen Káposzta B-vel együtt, így a hétvégi poznani rangadót a Bulgária nevű létesítmény lelátójáról tekinthetik meg. Hacsak a bizottság..., de erre sok esély nincs. Mindegy, így kell nyerni, nem verhetetlenek a kék vasutasok, ezt bizonyították a múlt héten a Puszcza ellen is.
Gondolom Lengyelben élő beloruszok vagy a meccs után már nem mennek haza. Ami számomra döbbenet, hogy semmi ilyen nincs Erdo ellen Fener, Besi vagy Galata részről. Becsicskultak a nagy taborok.
ETO
- zaggar
- Kulcsjátékos
https://www.index.hr/sport/clanak/preminula-legenda-bundeslige-bio-je-dio-najbolje-generacije-freiburga/2613655.aspx?index_ref=naslovnica_sport_ostalo_d_0
nem emlékszem ugyan a nevére, de mivel sosem voltam nagy bundesliga-követő, ez nem csoda.
viszont ő is csak 57 volt és súlyos beteg.
tényleg szétmérgezhették ezt az egész generációt.
nem emlékszem ugyan a nevére, de mivel sosem voltam nagy bundesliga-követő, ez nem csoda.
Újpest-Munkás
Serie A iránt érdekl?d? (Milan és a többiek)
"Az ön parancsa nekem nem parancs. Az én látható f?hatóságom az árkodi püspök meg a vallás- és közoktatásügyi miniszter, a láthatatlan meg, aki ígéreteimet számon tartja, maga a megváltó Krisztus."
"Az ön parancsa nekem nem parancs. Az én látható f?hatóságom az árkodi püspök meg a vallás- és közoktatásügyi miniszter, a láthatatlan meg, aki ígéreteimet számon tartja, maga a megváltó Krisztus."
Javier Arizmendi írta:Savaria1919 írta:Második hely a konferanciéligában, kapott gól nélkül, sorozatban hat győzelemmel. Ez már tetszetős, emelem süvegem a törpeportugál előtt. Akit amúgy kisárgáztak a Widzew ellen Káposzta B-vel együtt, így a hétvégi poznani rangadót a Bulgária nevű létesítmény lelátójáról tekinthetik meg. Hacsak a bizottság..., de erre sok esély nincs. Mindegy, így kell nyerni, nem verhetetlenek a kék vasutasok, ezt bizonyították a múlt héten a Puszcza ellen is.
Gondolom Lengyelben élő beloruszok vagy a meccs után már nem mennek haza. Ami számomra döbbenet, hogy semmi ilyen nincs Erdo ellen Fener, Besi vagy Galata részről. Becsicskultak a nagy taborok.
Nem feltétlenül, például az Ultras Sur vagy a Boixos Noi Spanyolországban 20+ éve nem járnak meccsre, mert ki vannak tiltva, de mégis léteznek, és megjelennek itt-ott, hallatják a hangjukat. Egyszerűen a rendszer eltörli a kritikusokat, szó szerint. Simán lehet, hogy a törököknél is léteznek ilyen ellenzéki beállítottságú csoportok, de valószínűleg ellehetetlenítették már őket.
A becsicskulás legjobb példája a világon pedig itt van nálunk, a Fradi B-közép.
zaggar írta:https://www.index.hr/sport/clanak/preminula-legenda-bundeslige-bio-je-dio-najbolje-generacije-freiburga/2613655.aspx?index_ref=naslovnica_sport_ostalo_d_0
Nem csak fociban, lásd Benedek Tibi.
Szarka írta:Javier Arizmendi írta:Szarka írta:Két takony gyerek, de rohadt nagy követőbázissal, piaci értékkel, ami miatt túl sokat is engednek maguknak. Pirlo még nem tudott a klubjára nyomást gyakorolni azzal, hogy 1 millió instakövetőt zúdít a tulajdonosra :)
Mbappénak még a francia miniszterelnök is könyörgött anno, hogy a PSGben maradjon.
Ancelottinak is nagy tisztelőtábora van, a "rendes" Real szurkolók biztos mögé állnának akár Mbappé, akár Vini ellenében, de lehet ez már kevés 2024-ben, a közösségi média világában. Szerinted Ancelotti bevágott volna ilyen hisztit az Aranybogyó miatt szolidaritásból? Francokat, csak rászólt Perez, hogy most Vini egóját kell simogatni, szóval a teljes klub álljon mögé.
Utolsó szezonja Madridban, nem? Remélem Carlo azt sem tudja, mi az az insta követő. Amúgy kinek van több követője a Madridnak vagy a taknyoknak?
Két éve van. Én mondjuk azt vártam, hogy elfogadja a brazil kispadot a VB-re idén nyáron de csak pletykaszinten volt szó róla. Pedig pont illene neki ez a feladat, és motiválhatná is.
Miért illene neki? Kíváncsi vagyok.
65 éves, sohasem vezetett még válogatottat. Ráadáasul szerintem a brazil kispad a legforróbb a világon (az angol mellett). 2002 óta semmit nem értek el, állandóan tele vannak önző sztárjelöltekkel, akik csak elakarják adni magukat, csapategység mint jellemző szerintem 20 éve nem volt rájuk használható.
Adamek írta:bakker, Decathlonos sajátmárkás hivatalos labdája van az EL-nek? ez durván Tesco-gazdaságos megoldás
csak érdekességképp, de a Ligue 1 labdáit a 2022-23-as szezontól a 2026-27-es szezon végéig a decathlon gyártja (egész jól is néz ki)
https://www.instagram.com/reel/C7yUw4asChQ/
amúgy meg az előző Molten EL labdánál bármi jobb, röplabdában vannak ők ott, de ki hallott már Molten focilabdáról

- Adamek
- Flegma
Mech írta:Adamek írta:bakker, Decathlonos sajátmárkás hivatalos labdája van az EL-nek? ez durván Tesco-gazdaságos megoldás
csak érdekességképp, de a Ligue 1 labdáit a 2022-23-as szezontól a 2026-27-es szezon végéig a decathlon gyártja (egész jól is néz ki)
https://www.instagram.com/reel/C7yUw4asChQ/
amúgy meg az előző Molten EL labdánál bármi jobb, röplabdában vannak ők ott, de ki hallott már Molten focilabdáról
[img]meccslabda.jpg[/img]
én hallottam és nem annyira gagyik, de ettől a Kispistától még sose érintettem minőségileg elfogadható lasztit
fura de manapság a kis márkák a legjobbak, akik még nem 100% űrtechnológiából csinálják a labdákat, a tradicionális gyártók közül egyedül a Mitre maradt meg jó labdának, sajnos az Adidas nem akar visszatérni a bőrhöz és a Tango vonalhoz
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi
- Maradonapoli
- Aranylabdás
Állítólag az arabok pogromot szerveztek és vadásztak a zsidókra az amszterdami meccs után. Oké, ez lehetne szimpla futballhuliganizmust túltolt hír is, de állítólag 3 zsidó el is tűnt... Kíváncsi leszek a fejleményekre.
Kolorcity Kazincbarcikai SC - Hajrá Vegyész!!!
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach
Maradonapoli írta:Állítólag az arabok pogromot szerveztek és vadásztak a zsidókra az amszterdami meccs után. Oké, ez lehetne szimpla futballhuliganizmust túltolt hír is, de állítólag 3 zsidó el is tűnt... Kíváncsi leszek a fejleményekre.
az a legkeményebb benne, hogy a lengagyobb zsidó hátterű klubnak a világon, az Ajaxnak, már van marokkóiakból álló hivatalos szurkolói csoportja (azok vadászták a Maccabisokat)
beteg világ
Mech írta:Szarka írta:Javier Arizmendi írta:Utolsó szezonja Madridban, nem? Remélem Carlo azt sem tudja, mi az az insta követő. Amúgy kinek van több követője a Madridnak vagy a taknyoknak?
65 éves, sohasem vezetett még válogatottat. Ráadáasul szerintem a brazil kispad a legforróbb a világon (az angol mellett). 2002 óta semmit nem értek el, állandóan tele vannak önző sztárjelöltekkel, akik csak elakarják adni magukat, csapategység mint jellemző szerintem 20 éve nem volt rájuk használható.
Ancelotti maga elmondása alapján is max a védelmet szervezi meg, a támadóinak nagy szabadságot ad. Emellett is a fő erőssége a játékosok mentális kezelése, egy top man-manager. Képes az egyéni jatékosokat a megfelelő helyre, megfelelő feladatkörökbe helyezni, hogy az erősségeik kidomborodjanak.
Taktikailag sem buta, de egyáltalán nem szokása bonyolult taktikákat összerakni. A csapatai nem képesek megőrizni a labdát, nincsenek felrajzolható sémák labdás játéknál, nincs terv labdatartásra. A csapatait legtöbbször ledominálják, úgy néz ki csak percek kerdése hogy kikapnak. De aztán megrázzák magukat a sztárok, nem roppannak össze hátrányban sem, és pár perc villanással megfordítják illetve eldöntik a meccset.
Ezért Ancelotti csak tényleg elit játékosokkal képes alkotni. Az Evertonban is megégett, mert ott közepes képességű játékosokkal kellett volna alkotni valamit. Ligát ritkán nyer, mert a csapatai pillanatokban jók, nem konzisztens jó trljesítményben. Ancelotti egy kupa-edző.
Na mindezek ideálisak egy válogatottnál, ahol pár meccsre kell top formág hozni. Emellé Brazília ad egy zsenikből álló keretet, ami inkább 11 zseni, mint egy jó koherens csapat.
- Maradonapoli
- Aranylabdás
Mech írta:Maradonapoli írta:Állítólag az arabok pogromot szerveztek és vadásztak a zsidókra az amszterdami meccs után. Oké, ez lehetne szimpla futballhuliganizmust túltolt hír is, de állítólag 3 zsidó el is tűnt... Kíváncsi leszek a fejleményekre.
az a legkeményebb benne, hogy a lengagyobb zsidó hátterű klubnak a világon, az Ajaxnak, már van marokkóiakból álló hivatalos szurkolói csoportja (azok vadászták a Maccabisokat)
beteg világ
állítólag azzal kezdődött, hogy a zsidók elkezdték letépkedni a palesztin zászlókat a városban
https://twitter.com/i/status/1854714591499952372
- zaggar
- Kulcsjátékos
Maradonapoli írta:Mech írta:Maradonapoli írta:Állítólag az arabok pogromot szerveztek és vadásztak a zsidókra az amszterdami meccs után. Oké, ez lehetne szimpla futballhuliganizmust túltolt hír is, de állítólag 3 zsidó el is tűnt... Kíváncsi leszek a fejleményekre.
beteg világ
állítólag azzal kezdődött, hogy a zsidók elkezdték letépkedni a palesztin zászlókat a városban
https://twitter.com/i/status/1854714591499952372
vagy 2500 éve Perzsiában a purimmal
Újpest-Munkás
-
Javier Arizmendi
- Sztár
Szarka írta:Mech írta:Szarka írta:Két éve van. Én mondjuk azt vártam, hogy elfogadja a brazil kispadot a VB-re idén nyáron de csak pletykaszinten volt szó róla. Pedig pont illene neki ez a feladat, és motiválhatná is.
Ancelotti maga elmondása alapján is max a védelmet szervezi meg, a támadóinak nagy szabadságot ad. Emellett is a fő erőssége a játékosok mentális kezelése, egy top man-manager. Képes az egyéni jatékosokat a megfelelő helyre, megfelelő feladatkörökbe helyezni, hogy az erősségeik kidomborodjanak.
Taktikailag sem buta, de egyáltalán nem szokása bonyolult taktikákat összerakni. A csapatai nem képesek megőrizni a labdát, nincsenek felrajzolható sémák labdás játéknál, nincs terv labdatartásra. A csapatait legtöbbször ledominálják, úgy néz ki csak percek kerdése hogy kikapnak. De aztán megrázzák magukat a sztárok, nem roppannak össze hátrányban sem, és pár perc villanással megfordítják illetve eldöntik a meccset.
Ezért Ancelotti csak tényleg elit játékosokkal képes alkotni. Az Evertonban is megégett, mert ott közepes képességű játékosokkal kellett volna alkotni valamit. Ligát ritkán nyer, mert a csapatai pillanatokban jók, nem konzisztens jó trljesítményben. Ancelotti egy kupa-edző.
Na mindezek ideálisak egy válogatottnál, ahol pár meccsre kell top formág hozni. Emellé Brazília ad egy zsenikből álló keretet, ami inkább 11 zseni, mint egy jó koherens csapat.
Azért a gyémánt ízét a középpalyara ő találta fel, nem?
Nem tudom mennyire ajaxos arabok vadásztak a makkabeusokra, nem tudom létezik-e ajaxos arab. lehet simán helyi arab erők voltak esetleg felvettek valami ajaxos cuccot
ETO
Javier Arizmendi írta:Szarka írta:Mech írta:Miért illene neki? Kíváncsi vagyok.
Nem tudom mennyire ajaxos arabok vadásztak a makkabeusokra, nem tudom létezik-e ajaxos arab. lehet simán helyi arab erők voltak esetleg felvettek valami ajaxos cuccot
Mourinho meg a világ legjobb védelmét. Anno.
A lényeg hogy a fókusz nála a man-managmenten van, és a játékosok egyéni képességeire támaszkodik, azokat próbálja jól összekombinálni, ellentétben mondjuk egy Contéval, aki még azt is előírja, hogyan vegye a játékosa a levegőt.
-
Javier Arizmendi
- Sztár
Szarka írta:Javier Arizmendi írta:Szarka írta:Ancelotti maga elmondása alapján is max a védelmet szervezi meg, a támadóinak nagy szabadságot ad. Emellett is a fő erőssége a játékosok mentális kezelése, egy top man-manager. Képes az egyéni jatékosokat a megfelelő helyre, megfelelő feladatkörökbe helyezni, hogy az erősségeik kidomborodjanak.
Mourinho meg a világ legjobb védelmét. Anno.
A lényeg hogy a fókusz nála a man-managmenten van, és a játékosok egyéni képességeire támaszkodik, azokat próbálja jól összekombinálni, ellentétben mondjuk egy Contéval, aki még azt is előírja, hogyan vegye a játékosa a levegőt.
Egyértelműen Carlot követem.
ETO
- Maradonapoli
- Aranylabdás
Az idén is borzalmasan szereplő, digó harmadosztályú Triestina spanyol edzője kissé helyretette a 33. percben kiállított játékosát:
https://twitter.com/i/status/1855008629578944997
https://twitter.com/i/status/1855008629578944997