Mech írta:Szegeden edzőváltás, Boris lapát
Püspökúr bekeményít?
Mech írta:Szegeden edzőváltás, Boris lapát
Savaria1919 írta:Mech írta:Szegeden edzőváltás, Boris lapát
Püspökúr bekeményít?
zaggar írta:Barcika vállalná az nb1-et?
SuperDepor írta:zaggar írta:Barcika vállalná az nb1-et?
Stadionjuk nem hiszem, hogy alkalmas, pénz viszont van,ott a Borsodchem
Savaria1919 írta:SuperDepor írta:zaggar írta:Barcika vállalná az nb1-et?
Stadionjuk nem hiszem, hogy alkalmas, pénz viszont van,ott a Borsodchem
majd kibérlik Kövesdet, a színek passzolnak
ZotyeszKB írta:Savaria1919 írta:SuperDepor írta:Stadionjuk nem hiszem, hogy alkalmas, pénz viszont van,ott a Borsodchem
majd kibérlik Kövesdet, a színek passzolnak
Szerintem távol vagyunk mi az NB I-től...de a stadiont azért ki lehetne pofozni, maximum ideiglenes engedéllyel nyomhatnánk otthon, mint a Kecsó is. BorsodChem jó lenne, ők szerintem most a TAO-t adják csak...kb. az önkori tartja fent a csapatot, nem tudom milyen pénzekből.
dingo írta:ZotyeszKB írta:Savaria1919 írta:majd kibérlik Kövesdet, a színek passzolnak
Szerintem távol vagyunk mi az NB I-től...de a stadiont azért ki lehetne pofozni, maximum ideiglenes engedéllyel nyomhatnánk otthon, mint a Kecsó is. BorsodChem jó lenne, ők szerintem most a TAO-t adják csak...kb. az önkori tartja fent a csapatot, nem tudom milyen pénzekből.
Ja hogy csak úgy van ott a Borsodchem.
ZotyeszKB írta:"Pozitívum, hogy pontot sikerült szereznünk." - nyilatkozza a másodosztályban sereghajtó Honvéd vezetőedzője...ha két éve valaki ilyet mond nekem, hogy ez megtörténik azt valószínűleg kiröhögöm :D
Mech írta:ZotyeszKB írta:"Pozitívum, hogy pontot sikerült szereznünk." - nyilatkozza a másodosztályban sereghajtó Honvéd vezetőedzője...ha két éve valaki ilyet mond nekem, hogy ez megtörténik azt valószínűleg kiröhögöm :D
akkor mi Hali szurkolók mit mondjunk? Nb3-ban vagyunk seggutolsók, épp hogy megnézem még az mlsz adatbankon hétfőnként, hogy most éppen ki rúgott nekünk 4-5-6 gólt a hétvégén
ennél még a megszűnés is jobb lett volna, továbbra is tartom
ZotyeszKB írta:dingo írta:ZotyeszKB írta:
Ja hogy csak úgy van ott a Borsodchem.
Hát sajnos igen...a kínaiaknak nem nagyon érdeke befektetni a fociba. Pedig ha más nem egy ilyen Gyirmót szint simán lehetne nálunk is, hogy stabil élcsapat az NB II-ben meg egy-két feljutás néha napján.
Maradonapoli írta:Mech írta:ZotyeszKB írta:"Pozitívum, hogy pontot sikerült szereznünk." - nyilatkozza a másodosztályban sereghajtó Honvéd vezetőedzője...ha két éve valaki ilyet mond nekem, hogy ez megtörténik azt valószínűleg kiröhögöm :D
akkor mi Hali szurkolók mit mondjunk? Nb3-ban vagyunk seggutolsók, épp hogy megnézem még az mlsz adatbankon hétfőnként, hogy most éppen ki rúgott nekünk 4-5-6 gólt a hétvégén
az azért nem, hidd el ;) benn kell maradni valahogy, akár az irgalom taknyán, aztán végre megkezdődhet a valódi építőmunka jövő nyáron, idén a válságmenedzselés volt a prioritás :)
Adamek írta:Maradonapoli írta:Mech írta:akkor mi Hali szurkolók mit mondjunk? Nb3-ban vagyunk seggutolsók, épp hogy megnézem még az mlsz adatbankon hétfőnként, hogy most éppen ki rúgott nekünk 4-5-6 gólt a hétvégén
az azért nem, hidd el ;) benn kell maradni valahogy, akár az irgalom taknyán, aztán végre megkezdődhet a valódi építőmunka jövő nyáron, idén a válságmenedzselés volt a prioritás :)
ebben az fura közegben még megszűnni se sikerült senkinek
illetve sikerülni sikerült, de valahogy mindig volt valami múlthamisítós restart
Mech írta:ZotyeszKB írta:"Pozitívum, hogy pontot sikerült szereznünk." - nyilatkozza a másodosztályban sereghajtó Honvéd vezetőedzője...ha két éve valaki ilyet mond nekem, hogy ez megtörténik azt valószínűleg kiröhögöm :D
Savaria1919 írta:Mech írta:ZotyeszKB írta:"Pozitívum, hogy pontot sikerült szereznünk." - nyilatkozza a másodosztályban sereghajtó Honvéd vezetőedzője...ha két éve valaki ilyet mond nekem, hogy ez megtörténik azt valószínűleg kiröhögöm :D
Jobb.
Ez így ebben a formában kínszenvedés mindenkinek, a játékosoktól kezdve Szencziéken át a szurkolókig, ez a HVSE ebben a formában nem alkalmas az újrakezdésre, főleg amíg Homlok és Szántó a főnök.
Illésék Haladása viszont stabilan vezeti a vármegye I-et, nem függenek ettől az előbb említett duótól, s hívószavukra az egykorvolt növendékek is visszatérnének talán besegíteni. Megvan a véleményem Illésékről is, de ez a verzió (továbbra is) életképesebbnek tűnik, mint ami most van. Mondjuk annál bármi.
Mech írta:Savaria1919 írta:Mech írta:akkor mi Hali szurkolók mit mondjunk? Nb3-ban vagyunk seggutolsók, épp hogy megnézem még az mlsz adatbankon hétfőnként, hogy most éppen ki rúgott nekünk 4-5-6 gólt a hétvégén
Jobb.
Ez így ebben a formában kínszenvedés mindenkinek, a játékosoktól kezdve Szencziéken át a szurkolókig, ez a HVSE ebben a formában nem alkalmas az újrakezdésre, főleg amíg Homlok és Szántó a főnök.
Illésék Haladása viszont stabilan vezeti a vármegye I-et, nem függenek ettől az előbb említett duótól, s hívószavukra az egykorvolt növendékek is visszatérnének talán besegíteni. Megvan a véleményem Illésékről is, de ez a verzió (továbbra is) életképesebbnek tűnik, mint ami most van. Mondjuk annál bármi.
Egyik variáció mellé sem tudok/tudnék beállni teljes szívemből, így számomra a Haladás (egyelőre?) megszűnt létezni.
Savaria1919 írta:Mech írta:Savaria1919 írta:Jobb.
Egyik variáció mellé sem tudok/tudnék beállni teljes szívemből, így számomra a Haladás (egyelőre?) megszűnt létezni.
Megértem maximálisan.
Savaria1919 írta:Mech írta:ZotyeszKB írta:"Pozitívum, hogy pontot sikerült szereznünk." - nyilatkozza a másodosztályban sereghajtó Honvéd vezetőedzője...ha két éve valaki ilyet mond nekem, hogy ez megtörténik azt valószínűleg kiröhögöm :D
Jobb.
zaggar írta:Savaria1919 írta:Mech írta:Egyik variáció mellé sem tudok/tudnék beállni teljes szívemből, így számomra a Haladás (egyelőre?) megszűnt létezni.
Megértem maximálisan.
Mindamellett, h teljesen igazatok van a nihil tekintetében és megértem, h ki vagytok akadva, higgyétek el, van ennél még rosszabb is. Pécsett speciel már stadion sincs a klub tulajdonában, Rabi színrelépése előtt 100 emberből 99 azt se tudta belőni, h ki a tulajdonos, kisebb csapatokra se nagyon lehet építeni, mert bár a PEAC hősiesen küzd az nb3-ban, de minden fél pontjukra jut egy 5-6 gólos vereség is, nem tűnik úgy, h stabilan tudnák hozni a harmadosztályt, a PVSK a focit nem erőlteti (megye 1 vagy 2 éppen) a többi meg hobbicsapat. Szóval mindig van lejjebb..
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 37 vendég