Mech írta:Cselszky írta:Mech írta:Nem lehet, hogy egyszerűen elfogyott a lóvé Debrecenben (megint)? Tök olyan, mintha az örmények is már csak szabadulnának a klubtól, nyáron még kiszedték a pénzt amit tudtak (Ojediran, Romanchuk, Loncar - összesen kb. 2 m €), igazolni pénzért nem is igazoltak, ingyen jött mindenki, azóta meg vegetálnak. Ráadásul nem tudom, hogy jogilag, hogy váltak el, de simán lehet, hogy Blago meg Máté fizuját is még állniuk kell a szezon végéig párhuzamosan, úgyhogy nem lepődnék meg ha low budget megoldásként Dombi maradna a szezon végéig.
Nincs papírja hozzá, és elmondása szerint nincs is ilyen ambíciója. Korábban 60 napig lehetett így valaki megbízott edző, nem tudom, most mi a szabály. Anno ment a papíros senki-papír nélküli de facto edző kombó több helyen is, nálunk is a Huszti-Toldi párossal, de mintha ezt már nem engednék, legalábbis volt ilyen terv, aztán nem tudom, mi lett belőle.
állítólag Máténak és stábjának 180 milliós lelépési pénzt kellett utalni, gondolom előtte Blago azért kevésbé húzta le őket, de az sem eshetett jól anyagilag a klubnak
egy szó, mint száz, szerintem k.rva gáz a szitu most Debrecenben, nagyon nem látni a fényt az alagút végén
Bogdanovic ajánlgatja magát a padra, akit most b.sztak ki az NB3-as Cigándtól
A csakfocira hivatkoznak a cikkekben a 180 M-ról, ráklikkeltem, de ott nincs semmilyen összeg; gondolom, utólag kiszedték. Valószínűleg baromság, erős túlzásnak tűnik. Ha mégsem, akkor nagyon idióták Makrayék.
Kedveltem Igort, de nem szimpatikus, hogy NB3-as edzői múlttal ajánlgatja magát. Ekkora szarban nem hiszem, hogy őt ültetnék a padra. Nem tudom, neki van-e papírja, szerintem nincs.