Mech írta:Jól néz ki Ferguson óta
[img]imázs.jpg[/img]
igazából az öreg a kirívó, ami alatta van olyat minden csapatnál ki lehet ablakozni
[img]imázs.jpg[/img]
Adamek írta:Mech írta:Jól néz ki Ferguson óta
[img]imázs.jpg[/img]
igazából az öreg a kirívó, ami alatta van olyat minden csapatnál ki lehet ablakozni
Maradonapoli írta:Adamek írta:Mech írta:Jól néz ki Ferguson óta
[img]imázs.jpg[/img]
az öreg csak egy alkesz felföldi birkákkal fajtalankodó falusi suttyó volt, ha akkoriban megkapta volna a lehetőséget Tóth Bálint, annyi trófeát ő is szerzett volna a múval, vagy még többet
Adamek írta:Maradonapoli írta:Adamek írta:igazából az öreg a kirívó, ami alatta van olyat minden csapatnál ki lehet ablakozni
az öreg csak egy alkesz felföldi birkákkal fajtalankodó falusi suttyó volt, ha akkoriban megkapta volna a lehetőséget Tóth Bálint, annyi trófeát ő is szerzett volna a múval, vagy még többet
sose láttam még alkesz felföldi birkát, egyszer összefutnék egy ilyennel
Maradonapoli írta:Adamek írta:Maradonapoli írta:az öreg csak egy alkesz felföldi birkákkal fajtalankodó falusi suttyó volt, ha akkoriban megkapta volna a lehetőséget Tóth Bálint, annyi trófeát ő is szerzett volna a múval, vagy még többet
sose láttam még alkesz felföldi birkát, egyszer összefutnék egy ilyennel
ez pl agresszívra itta magath
https://www.youtube.com/watch?v=_rV3smDVBi4
Adamek írta:Maradonapoli írta:Adamek írta:sose láttam még alkesz felföldi birkát, egyszer összefutnék egy ilyennel
ez pl agresszívra itta magath
https://www.youtube.com/watch?v=_rV3smDVBi4
de miért van rajta símaszk?
Maradonapoli írta:Adamek írta:
de miért van rajta símaszk?
felföldi, arrafelé van hó és szoktak síelni
ZotyeszKB írta:Elvileg mégsem Vini Jr. kapja az aranylabdát, hanem Rodri.
Adamek írta:ZotyeszKB írta:Elvileg mégsem Vini Jr. kapja az aranylabdát, hanem Rodri.
aszittem Karvalyhal lesz a befutó
Mech írta:Adamek írta:ZotyeszKB írta:Elvileg mégsem Vini Jr. kapja az aranylabdát, hanem Rodri.
hát ennyi erővel, ha tényleg Rodri kapja, akkor Carvajal is kaphatná
millió tömegek ülnek le hétről hétre Rodri vagy Carvajal miatt fodballmeccseket nézni
Maradonapoli írta:A Lómánál is jó a hangulat. A kiütés mellett, a csapat "szenátorai" vérig sértődtek a korai lecserléséiken és fellázadtak az ottani dél-szláv zőccséges ellen, kíváncsi leszek tököket növeszt-e az amcsi vezetés avagy 1,5-2 hónap után kibasszák a fószert.
Maradonapoli írta:A Lómánál is jó a hangulat. A kiütés mellett, a csapat "szenátorai" vérig sértődtek a korai lecserléséiken és fellázadtak az ottani dél-szláv zőccséges ellen, kíváncsi leszek tököket növeszt-e az amcsi vezetés avagy 1,5-2 hónap után kibasszák a fószert.
Szarka írta:Maradonapoli írta:A Lómánál is jó a hangulat. A kiütés mellett, a csapat "szenátorai" vérig sértődtek a korai lecserléséiken és fellázadtak az ottani dél-szláv zőccséges ellen, kíváncsi leszek tököket növeszt-e az amcsi vezetés avagy 1,5-2 hónap után kibasszák a fószert.
Ott is megy a kabaré, kezdve, hogy opció De Rossi visszahozatala is :D
Sarri merült fel új edzőként, valamint Macini, de majdnem mindegy is ki az edzőjelölt, az, hogy már harmadik edzőt keresnek önmagában gáz, és alapból elriasztana minden épelméjű edzőt.
Adamek írta:ZotyeszKB írta:Elvileg mégsem Vini Jr. kapja az aranylabdát, hanem Rodri.
Mech írta:Adamek írta:ZotyeszKB írta:Elvileg mégsem Vini Jr. kapja az aranylabdát, hanem Rodri.
hát ennyi erővel, ha tényleg Rodri kapja, akkor Carvajal is kaphatná
millió tömegek ülnek le hétről hétre Rodri vagy Carvajal miatt fodballmeccseket nézni
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 6 vendég