Javier Arizmendi írta:Helyette a női kézilabdát adták nektek a fijjuk
hatalmas igény volt rá
Mech írta:Savaria1919 írta:Egy-hetes érdi látogatás a Rohonci úton. Megalázó ez, na, így azért nehéz reménykedni a mielőbbi feltámadásban.
érdekes ez az nb3, nem tudom Bochumban megvan-e még az a piros villogó gomb, de lehet hétvégén csipogott ezerrel
az érdiek zsinórban 3x kaptak ki úgy, hogy gólt sem rúgtak, most 7-1-re nyernek
3. ker-Komárom 5-0
Loki B - DEAC 0-5
ESMTK (forduló előtt 4.) - Szeged (forduló előtt 5.) 8-0
MTK B - Bonyhád 6-0
Iváncsa - Dunaföldvár 7-0
Kaposvár (forduló előtt 2.) - Főnix (forduló előtt 11.) 0-5
Mech írta:Savaria1919 írta:Egy-hetes érdi látogatás a Rohonci úton. Megalázó ez, na, így azért nehéz reménykedni a mielőbbi feltámadásban.
érdekes ez az nb3, nem tudom Bochumban megvan-e még az a piros villogó gomb, de lehet hétvégén csipogott ezerrel
3. ker-Komárom 5-0
Loki B - DEAC 0-5
MTK B - Bonyhád 6-0
dingo írta:Mech írta:Savaria1919 írta:Egy-hetes érdi látogatás a Rohonci úton. Megalázó ez, na, így azért nehéz reménykedni a mielőbbi feltámadásban.
3. ker-Komárom 5-0
Loki B - DEAC 0-5
MTK B - Bonyhád 6-0
Nem vagyok nagy nb3 szakértő de ebből csak a Kaposvár meccs ami tényleg meglepetés. A haladás hullagyenge, b csspatoknál bármikor bármi lehet, SzVSE ha jól tudom újonc, és emlékeim szerint náluk nagy hagyománya van a jó kezdés utáni folyamatos mélytorkozásnak, Iváncsa meg Iváncsa, ők akkor jutnak fel ha akarnak
Maradonapoli írta:Remili kiállításáról nyilatkozott - a szakmai részt hagyjuk, tök átlagos sérelem - ellenben a 3 meccs eltiltás kapcsán ezeket mondotta:
"Olyan extrém durvát azonban nem mondtam, mint például megvárlak a meccs végén és eláslak a családoddal együtt, hogy csak egy szélsőséges példát említsek. Olyan szavakat használtam, amik a futballpályán Magyarországon, az NB I-től kezdve a megyei harmadosztályig egy mérkőzés alatt rengetegszer hallhatók. Hogy egészen pontosan idézzek, a legdurvább ez volt, és a jegyzőkönyvbe is ez lett leírva: fogyatékos fa****opó. A többi része pedig tényleg nem volt kemény, a nővéremnek is mondtam már olyanokat karácsonykor."
Meghitt családi karácsonyok! Igaz elvtársak?
Javier Arizmendi írta:Maradonapoli írta:Remili kiállításáról nyilatkozott - a szakmai részt hagyjuk, tök átlagos sérelem - ellenben a 3 meccs eltiltás kapcsán ezeket mondotta:
"Olyan extrém durvát azonban nem mondtam, mint például megvárlak a meccs végén és eláslak a családoddal együtt, hogy csak egy szélsőséges példát említsek. Olyan szavakat használtam, amik a futballpályán Magyarországon, az NB I-től kezdve a megyei harmadosztályig egy mérkőzés alatt rengetegszer hallhatók. Hogy egészen pontosan idézzek, a legdurvább ez volt, és a jegyzőkönyvbe is ez lett leírva: fogyatékos fa****opó. A többi része pedig tényleg nem volt kemény, a nővéremnek is mondtam már olyanokat karácsonykor."
Meghitt családi karácsonyok! Igaz elvtársak?
Nem is értem, miért hozza szóba a karácsonyt. Nem muszlim a Remili család?
RC írta:Borzalmas, mi van a Kispesttel is...
RC írta:Borzalmas, mi van a Kispesttel is...
ZotyeszKB írta:Volt szerencsém kint lenni tegnap a Bozsikban...respect az ultráknak, hogy még így is buzdítják a csapatot. Viszont a nézőszám elképesztően megcsappant...nagyjából 500-600-an voltak kint...a játék is az NB III-at idézi már. Közben Csertőivel szárnyal a Mezőkövesd. Nem tudom mi lehetett a háttérben, hogy ő felállt onnan...de Laczkó látványosan nem tud mit kezdeni a helyzettel.
Savaria1919 írta:ZotyeszKB írta:Volt szerencsém kint lenni tegnap a Bozsikban...respect az ultráknak, hogy még így is buzdítják a csapatot. Viszont a nézőszám elképesztően megcsappant...nagyjából 500-600-an voltak kint...a játék is az NB III-at idézi már. Közben Csertőivel szárnyal a Mezőkövesd. Nem tudom mi lehetett a háttérben, hogy ő felállt onnan...de Laczkó látványosan nem tud mit kezdeni a helyzettel.
Mintha magunkat látnám, kezdeti NB II-es időkben 2-3000 néző, aztán ebből szépen lecsökkent párszázra. Laczkó nem érett meg arra a padra, de Fórizs sem a dirigáló szerepkörre.
ZotyeszKB írta:Savaria1919 írta:ZotyeszKB írta:Volt szerencsém kint lenni tegnap a Bozsikban...respect az ultráknak, hogy még így is buzdítják a csapatot. Viszont a nézőszám elképesztően megcsappant...nagyjából 500-600-an voltak kint...a játék is az NB III-at idézi már. Közben Csertőivel szárnyal a Mezőkövesd. Nem tudom mi lehetett a háttérben, hogy ő felállt onnan...de Laczkó látványosan nem tud mit kezdeni a helyzettel.
Mintha magunkat látnám, kezdeti NB II-es időkben 2-3000 néző, aztán ebből szépen lecsökkent párszázra. Laczkó nem érett meg arra a padra, de Fórizs sem a dirigáló szerepkörre.
Következő 4 meccsük Szeged (o), Barcika (i), Várda (i), Vasas (o)....ebbe még nagyon benne van egy 0 pont is akár...Ha Mátét kibaszták a Lokitól, akkor lassan Laczkónak is mennie kell.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 28 vendég