Adamek írta:RAUL7 írta:Adamek írta:na igen, ők már bekarcolták az európai középszintet
szerintem Berbatov simán volt felső polcos játékos is, véletlenül nem lesz senki gólkirály a Premier Leagueben.
Ettől függetlenül ez még nem zárja ki azt, amit írsz, hogy a 94-es csapat volt inkább az egyedi eset, és ami most van, az van közelebb a bolgár valósághoz.
azóta se sikerült ez senkinek 20 góllal
szerintem egy Kirsten vagy Neuville is megette őt reggelire a csapattársak közül és ők se voltak a legfelső polcon, CR vagy Rooney meg egyenesen más univerzum volt hozzá képest
Nem voltam oda érte, de a bolgár válogatott történelmében a legtöbb gólt lőtte. Már egy olyan korszakban, amikor az alsó középmezőnyhöz tartoztak.
Vannak videók arról, hogyan kezelte a labdát, milyen volt az első labdaérintése, cselező készsége stb. A mandró világklasszis volt játéktudásra, s tipikus kelet-európai hozzáállásra. E kettőből egy felső kategóriát súroló pályafutás kerekedett ki, de tény, hogy nem tartozott az elitbe.
Ulf Kirstennél és Oliver Neuville-nél is klasszissal jobb játékos volt. Az első egy kötött mozgású poacher, a második egy gnóm lesipuskás. Egész pályafutásuk alatt nem volt 3 olyan megmozdulásuk, mint Berbatovnak jobb meccsein.