Savaria1919 írta:Mech írta:Maradonapoli írta:thx
bérletemet cserélném HVSE NB3-as meccskeretbe kerülésért
ments meg bennünket
ha csak egyszer időhúzó csere lehetnék a Haliban, ejj fater milyen büszke lenne rám
Savaria1919 írta:Mech írta:Maradonapoli írta:thx
bérletemet cserélném HVSE NB3-as meccskeretbe kerülésért
ments meg bennünket
Mech írta:Adamek írta:Mech írta:Na Nego is off, bár tegnap még 88 percet játszott a Le Havre-ban. Sebaj, Gera Dániel a keretben.
Sőn, Gera, Pálesz - simán nyerünk
szerintem nem Lajos az utolsó és lesz még Geráéknál is lejjebb a meccsig
Most már majdnem kitudunk legalább állni egy nb1-es kezdővel :cool:
Dibusz, Gera, Botka, Fiola, Nagy Zs., Kata, Nikitscher, Varga.
Mech írta:Savaria1919 írta:Mech írta:bérletemet cserélném HVSE NB3-as meccskeretbe kerülésért
ments meg bennünket
ha csak egyszer időhúzó csere lehetnék a Haliban, ejj fater milyen büszke lenne rám
Adamek írta:Mech írta:Savaria1919 írta:ments meg bennünket
az Újpesti Halit simán elintézem neked
Adamek írta:Mech írta:Adamek írta:Sőn, Gera, Pálesz - simán nyerünk
péntekig ez úgy alakul, hogy Kovácsik, Gera, Kerezsi, Szalai, Nagy Zs, Kata, Nikitscher, Fityula, Vécsei, Gergényi, Böde, Kovács Gréti
Mech írta:Adamek írta:Mech írta:ha csak egyszer időhúzó csere lehetnék a Haliban, ejj fater milyen büszke lenne rám
az Újpesti Halit simán elintézem neked
na várjál még jó is lehet, attól függ milyen színű mezben tolják? fater nem egy technikai zseni, de azért ha küldök neki egy lila mezes képet magamról az nem túl hihető, hogy az igazi Haliban toltam
Mech írta:Adamek írta:Mech írta:Most már majdnem kitudunk legalább állni egy nb1-es kezdővel :cool:
péntekig ez úgy alakul, hogy Kovácsik, Gera, Kerezsi, Szalai, Nagy Zs, Kata, Nikitscher, Fityula, Vécsei, Gergényi, Böde, Kovács Gréti
kis Bognárt hiányolom a névsorból, illetve Kalmárnak is itt az idő újra összeszedni egy új másfél éves sérülést
Adamek írta:Mech írta:Adamek írta:az Újpesti Halit simán elintézem neked
na várjál még jó is lehet, attól függ milyen színű mezben tolják? fater nem egy technikai zseni, de azért ha küldök neki egy lila mezes képet magamról az nem túl hihető, hogy az igazi Haliban toltam
lila-narancs
Mech írta:Adamek írta:Mech írta:na várjál még jó is lehet, attól függ milyen színű mezben tolják? fater nem egy technikai zseni, de azért ha küldök neki egy lila mezes képet magamról az nem túl hihető, hogy az igazi Haliban toltam
lila-narancs
Uhh basszus, az igen elbszott kombó
Adamek írta:Mech írta:Adamek írta:lila-narancs
Uhh basszus, az igen elbszott kombó
az egész egy poénnak indult, Újpesti Sörivó Ördögök néven indultak volna 95 környékén ha engedi a szövetség ezt a nevet (aztán németül is visszadobták ezt a nevet)
viszont rosszul emlékeztem, lila-piros
Savaria1919 írta:Adamek írta:Mech írta:Uhh basszus, az igen elbszott kombó
az egész egy poénnak indult, Újpesti Sörivó Ördögök néven indultak volna 95 környékén ha engedi a szövetség ezt a nevet (aztán németül is visszadobták ezt a nevet)
kölyökcsapatában játszott pár ált. sulis ismerős, faterral egyszer még ki is mentünk az edzésükre, akkor mesélte, hogy azon a (futballra is alkalmatlan) pályán történt korábban egy haláleset is
Adamek írta:Savaria1919 írta:Adamek írta:az egész egy poénnak indult, Újpesti Sörivó Ördögök néven indultak volna 95 környékén ha engedi a szövetség ezt a nevet (aztán németül is visszadobták ezt a nevet)
kölyökcsapatában játszott pár ált. sulis ismerős, faterral egyszer még ki is mentünk az edzésükre, akkor mesélte, hogy azon a (futballra is alkalmatlan) pályán történt korábban egy haláleset is
igen, de nem a vadfüvesen, egy kapu ráesett valakire a kis hátsó salakoson
Maradonapoli írta:Na bazmeg Szobo sem jön...
Szarka írta:Maradonapoli írta:Na bazmeg Szobo sem jön...
Rodri mondta hogy közel a sztrájk. :)
Sajna a válogatottal kezdik.
Maradonapoli írta:Na bazmeg Szobo sem jön...
Maradonapoli írta:Szarka írta:Maradonapoli írta:Na bazmeg Szobo sem jön...
Rodri mondta hogy közel a sztrájk. :)
Bodri egy szimpatikus figura, én is rühellem az új BL-t meg az NL-t is
Adamek írta:Maradonapoli írta:Szarka írta:Rodri mondta hogy közel a sztrájk. :)
Bodri egy szimpatikus figura, én is rühellem az új BL-t meg az NL-t is
NL-t azaz Hollandiát én is, de mi a pöcs bajod van St.Barthelemy-vel?
Adamek írta:Mech írta:Adamek írta:Sőn, Gera, Pálesz - simán nyerünk
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 12 vendég