Mrs.Dolcetti írta:A mai generációnál csak a tiétek volt nagyobb naplopó.Akkor miért nem jöttél elő hasonló javaslattal?
Épp Urbán nem volt naplopó futballista.
Mrs.Dolcetti írta:A mai generációnál csak a tiétek volt nagyobb naplopó.Akkor miért nem jöttél elő hasonló javaslattal?
PTi írta:Futni kell, ütközni kell!!!
BlancoAgilon38 írta:adrenalin69 írta:BlancoAgilon38 írta:Ja, azt hittem valakit tudsz említeni. :) Nincs normális utánpótlás, tele kellene tolni németekkel az egész nb1-s mezőnyt.
Miért némettel?
Nincs jobb, és Storck faszán dolgozik.
adrenalin69 írta:BlancoAgilon38 írta:SuperDepor írta:Nem tudok, mivel nincs. Nézd meg,h a mi generációnkból kik lettek edzők, Urbán, Véber, Mátyus, Horváth F. Pintér stb. Ez lenne az új hullám. Horváthba pl annyi pedagógiai érzék se szorult, h a saját habitusát, a játékhoz való hozzáállását átültesse a játékosaiba. Aki ennyit nem tud elérni, attól a taktika különféle elemeit ne is várjuk. A legnagyobb felelősség az edzőképzést terheli, önmagáért beszél, h ilyen alakokat állítanak elő. Mi lehet, h kiesünk Bódoggal is, de nagy eredménynek tartom, h nem a magyar iskola prototípusa, még akkor sem, ha Mezey keze alatt dolgozott.
Ja, azt hittem valakit tudsz említeni. :) Nincs normális utánpótlás, tele kellene tolni németekkel az egész nb1-s mezőnyt.
Miért némettel?
Savaria1919 írta:adrenalin69 írta:BlancoAgilon38 írta:Ja, azt hittem valakit tudsz említeni. :) Nincs normális utánpótlás, tele kellene tolni németekkel az egész nb1-s mezőnyt.
Miért némettel?
Szerintem horváttal kellene. (És nem Horváthtal).
Évente nevelik ki, és értékesítik milliókért külföldre a fiatal játékosaikat, akik nem nem padot koptatva kullognak haza.
A válogatottjuk szinte minden világversenyen ott van, európai szinten a legjobbak közé tartoznak.
(Mondjuk a HNS nem sokkal jobb, mint az MLSz...)
Maradonapoli írta:Savaria1919 írta:adrenalin69 írta:Miért némettel?
Szerintem horváttal kellene. (És nem Horváthtal).
Évente nevelik ki, és értékesítik milliókért külföldre a fiatal játékosaikat, akik nem nem padot koptatva kullognak haza.
A válogatottjuk szinte minden világversenyen ott van, európai szinten a legjobbak közé tartoznak.
Majd Lőrinc testvér segít ebben. Bár ők pont rábasztak egy horváttal, lehet időnként velük is rosszul jarni.
Savaria1919 írta:Maradonapoli írta:Savaria1919 írta:Szerintem horváttal kellene. (És nem Horváthtal).
Majd Lőrinc testvér segít ebben. Bár ők pont rábasztak egy horváttal, lehet időnként velük is rosszul jarni.
Jarni egy hős a szememben. Benntartotta a Pécset, de végül az MLSz mégis kizárta a Munkást. Ezért elment Felcsútra, és bosszúból kiejtette őket.
Maradonapoli írta:Savaria1919 írta:Maradonapoli írta:Majd Lőrinc testvér segít ebben. Bár ők pont rábasztak egy horváttal, lehet időnként velük is rosszul jarni.
Jarni egy hős a szememben. Benntartotta a Pécset, de végül az MLSz mégis kizárta a Munkást. Ezért elment Felcsútra, és bosszúból kiejtette őket.
Én is tisztelem, amiért kiejtette a förmedvényt!
BlancoAgilon38 írta:adrenalin69 írta:BlancoAgilon38 írta:Ja, azt hittem valakit tudsz említeni. :) Nincs normális utánpótlás, tele kellene tolni németekkel az egész nb1-s mezőnyt.
Miért némettel?
Nincs jobb, és Storck faszán dolgozik.
nick2005 írta:Flóri b+ ..... minden 2 hétben megjelenik egy ilyen cikk, hogy Urbán Flórián ismét mekkora baromságot mondott. A legrosszabb a "bezzeg a mi időnkben" típusú dumája. Csak az nem esik le neki, hogy amíg ő mindig a "zseléshajú piperkőcöket" szidja, addig az ő idejében a hasonlóan gondolkodó akkori öregek simán mondhatták volna rá, hogy a " bundesligafrizurás fülbevalós". Flóri azt felejti el, hogy ő megkapta a lehetőséget az NBI-ben is és az NB II-ben is, többször is, de valahogy mindig elbukott valamin.
Lehet, hogy a Loki nem áll jól, de miért köt bele az edzőbe? Pláne miért mondja, hogy mit tett le az asztalra? De azért nézzük: végigjárta a ranglétrát a Sporting Liszabonn-nál az U csapatoktól a felnőtt csapat kispadjáig. Ott másodedző volt. Aztán a portugál válogatott másodedzője volt, EB-n, majd VB-n dolgozott a válogatott mellett. Aztán portugál első osztályban, majd görög első osztályban volt vezetőedző. Akárhogy is áll most a szénája, azért van mögött egy "kis" pálya.
Ha bevezetik a minimálbért, remélem Flóri lesz az első minimálbéres edző :)
Savaria1919 írta:Maradonapoli írta:Savaria1919 írta:Szerintem horváttal kellene. (És nem Horváthtal).
adrenalin69 írta:Mrs.Dolcetti írta:A mai generációnál csak a tiétek volt nagyobb naplopó.Akkor miért nem jöttél elő hasonló javaslattal?
Azért ennél nagyobb foci volt! Sőt, akkor még helyenként, alkalmanként volt foci!
Mrs.Dolcetti írta:adrenalin69 írta:Mrs.Dolcetti írta:A mai generációnál csak a tiétek volt nagyobb naplopó.Akkor miért nem jöttél elő hasonló javaslattal?
Azért ennél nagyobb foci volt! Sőt, akkor még helyenként, alkalmanként volt foci!
Nektek újpestiként biztos vannak kellemes emlékeitek vele kapcsolatban.Én főként a válogatottból tudok kiindulni és az Izland elleni zakóból,meg a Jugók elleni 1-12-ből. Annál lúzerebb válogatott nem nagyon volt ,mint a kilencvenes években.
Kifejezetten jó és lelkes futballista volt. Az Anderlechtbe nem visznek bohócot. Harmincon túl védőként volt házi gólkirály Újpesten (tán a 2000/01-es idényben).Mrs.Dolcetti írta:adrenalin69 írta:Mrs.Dolcetti írta:A mai generációnál csak a tiétek volt nagyobb naplopó.Akkor miért nem jöttél elő hasonló javaslattal?
Nektek újpestiként biztos vannak kellemes emlékeitek vele kapcsolatban.Én főként a válogatottból tudok kiindulni és az Izland elleni zakóból,meg a Jugók elleni 1-12-ből. Annál lúzerebb válogatott nem nagyon volt ,mint a kilencvenes években.
nyúl írta:Kifejezetten jó és lelkes futballista volt. Az Anderlechtbe nem visznek bohócot. Harmincon túl védőként volt házi gólkirály Újpesten (tán a 2000/01-es idényben).Mrs.Dolcetti írta:adrenalin69 írta:Azért ennél nagyobb foci volt! Sőt, akkor még helyenként, alkalmanként volt foci!
A 90-es években a maiaknál sokkal jobb futballistáink voltak - gondoljunk csak a pár válogatottságig jutott Váczira vagy Dvérire. Ma nincs akkora kondicionális lemaradás, mint akkor volt. Urbánék generációja nem futballozni nem tudott, hanem gyenge és aluledzett volt az elavult módszerek (meg persze a jellemző elkurvulás) miatt.
Izland elleni zakó. Na igen. Kovács Kálmánnal, aki Papin mögött volt második a Ligue 1 góllövő listáján és Kiprichhel, aki a Feyenoord közönségkedvence volt. (Bár ott tartanánk...) Ma meg hazaküldik a "spílert" Darmstadtból, mert nem gagyog németül...
nyúl írta:Kifejezetten jó és lelkes futballista volt. Az Anderlechtbe nem visznek bohócot. Harmincon túl védőként volt házi gólkirály Újpesten (tán a 2000/01-es idényben).Mrs.Dolcetti írta:adrenalin69 írta:Azért ennél nagyobb foci volt! Sőt, akkor még helyenként, alkalmanként volt foci!
A 90-es években a maiaknál sokkal jobb futballistáink voltak - gondoljunk csak a pár válogatottságig jutott Váczira vagy Dvérire. Ma nincs akkora kondicionális lemaradás, mint akkor volt. Urbánék generációja nem futballozni nem tudott, hanem gyenge és aluledzett volt az elavult módszerek (meg persze a jellemző elkurvulás) miatt.
Izland elleni zakó. Na igen. Kovács Kálmánnal, aki Papin mögött volt második a Ligue 1 góllövő listáján és Kiprichhel, aki a Feyenoord közönségkedvence volt. (Bár ott tartanánk...) Ma meg hazaküldik a "spílert" Darmstadtból, mert nem gagyog németül...
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 15 vendég