Ezt a hülye sportágat....
No de, hogy lehet valaki akkora marha, hogy teqballbíróskodásra adja a fejét
SuperDepor írta:
Maradonapoli írta:SuperDepor írta:
sikerült már hatályon kívül helyeznetek az alkotmányt Isti? nagyon várom már az új vezért és kancellárt!
SuperDepor írta:Maradonapoli írta:SuperDepor írta:Ezt a hülye sportágat....
sikerült már hatályon kívül helyeznetek az alkotmányt Isti? nagyon várom már az új vezért és kancellárt!
Alulról építkezünk, jelenleg az aknamunkák folynak.
https://youtu.be/ddrgj6nvyWY?si=ibompY8yRuaCgQsN
Maradonapoli írta:SuperDepor írta:Maradonapoli írta:sikerült már hatályon kívül helyeznetek az alkotmányt Isti? nagyon várom már az új vezért és kancellárt!
Alulról építkezünk, jelenleg az aknamunkák folynak.
https://youtu.be/ddrgj6nvyWY?si=ibompY8yRuaCgQsN
terjed az eszme
https://www.youtube.com/watch?v=iaV6eoCHTL8
Adamek írta:na bakker, Gula sérüléspánik vírusa megfertőzte a fél keretet
vagy a nethuszárok állnak a háttérben?
Hurutka doktor majd megaszongya
Mech írta:Adamek írta:na bakker, Gula sérüléspánik vírusa megfertőzte a fél keretet
van egy nagyon rossz előérzetem ezzel a holland meccsel kapcsolatban
ez most megint kinézhet egy nyócegynek
Adamek írta:Mech írta:Adamek írta:na bakker, Gula sérüléspánik vírusa megfertőzte a fél keretet
van egy nagyon rossz előérzetem ezzel a holland meccsel kapcsolatban
benne van és benne volt ez a legerősebb kerettel is
most még számítok pár lemondásra pontosan 10 nap alatt gyógyuló sérülések miatt, meglátjuk mennyire lesznek kulcsjátékosok közte, ha sok akkor nem kérdés, hogy meglepetés győzelem jön
aztán persze a bosziktól zakó, helyzetek nélkül
Maradonapoli írta:Adamek írta:Mech írta:van egy nagyon rossz előérzetem ezzel a holland meccsel kapcsolatban
benne van és benne volt ez a legerősebb kerettel is
most még számítok pár lemondásra pontosan 10 nap alatt gyógyuló sérülések miatt, meglátjuk mennyire lesznek kulcsjátékosok közte, ha sok akkor nem kérdés, hogy meglepetés győzelem jön
A labda gömbölyű, minden mérkőzés a lefújásig tart. A tyúkokat a nap végén számolják! Biztos vagyok benne hogy mindent megfognak tenni a srácok, egész héten keményen dolgoztak. A futball olyan mint egy bank, ha beletesszük a munkát, kamatostól tudjuk majd kivenni a nyereséget. A cél most is a három pont. Egy jó rajt megalapozhatja majd a VB-re való kijutásunkat is, ott pedig már bármi megtörténhet.
zaggar írta:Maradonapoli írta:Adamek írta:benne van és benne volt ez a legerősebb kerettel is
A labda gömbölyű, minden mérkőzés a lefújásig tart. A tyúkokat a nap végén számolják! Biztos vagyok benne hogy mindent megfognak tenni a srácok, egész héten keményen dolgoztak. A futball olyan mint egy bank, ha beletesszük a munkát, kamatostól tudjuk majd kivenni a nyereséget. A cél most is a három pont. Egy jó rajt megalapozhatja majd a VB-re való kijutásunkat is, ott pedig már bármi megtörténhet.
..és fontos, h megőrizzük az identitásunkat!!!
..bármit is jelentsen az..
Mech írta:Na Nego is off, bár tegnap még 88 percet játszott a Le Havre-ban. Sebaj, Gera Dániel a keretben.
Mech írta:Na Nego is off, bár tegnap még 88 percet játszott a Le Havre-ban. Sebaj, Gera Dániel a keretben.
Adamek írta:Mech írta:Na Nego is off, bár tegnap még 88 percet játszott a Le Havre-ban. Sebaj, Gera Dániel a keretben.
Sőn, Gera, Pálesz - simán nyerünk
szerintem nem Lajos az utolsó és lesz még Geráéknál is lejjebb a meccsig
Adamek írta:Mech írta:Na Nego is off, bár tegnap még 88 percet játszott a Le Havre-ban. Sebaj, Gera Dániel a keretben.
Maradonapoli írta:Adamek írta:Mech írta:Na Nego is off, bár tegnap még 88 percet játszott a Le Havre-ban. Sebaj, Gera Dániel a keretben.
soká lesz még a meccs? a végén nem tudunk majd kiállni létszámhiány miatt...
Mech írta:Maradonapoli írta:Adamek írta:Sőn, Gera, Pálesz - simán nyerünk
soká lesz még a meccs? a végén nem tudunk majd kiállni létszámhiány miatt...
péntek
Maradonapoli írta:Mech írta:Maradonapoli írta:soká lesz még a meccs? a végén nem tudunk majd kiállni létszámhiány miatt...
péntek
thx
Mech írta:Maradonapoli írta:Mech írta:péntek
thx
bérletemet cserélném HVSE NB3-as meccskeretbe kerülésért
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 3 vendég