Cristiano lecserélné Benzemát

nb1.hu12
Toborzórajáró

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2017.03.14. 20:06

Madrid - Honfitársát hozná a francia helyére a Reálba.

Nincs túl jó szezonja Karim Benzemának, és egyre több helyen hallani arról, hogy új csatár érkezhet a helyére. Az A Bola szerint Cristiano Ronaldo a Porto 21 éves játékosát, André Silvát ajánlotta be a helyére, akinek a kivásárlási ára 60 millió euro.

A fiatal csatár 35 meccsen lépett pályára az idei szezonban és 20 alkalommal volt eredményes. A portugál válogatottban az Európa bajnokság után mutatkozott be, és eddigi 5 fellépésén 4 gólt lőtt.

Újrajátszatnák a Barca-PSG-t! - NB1.hu

alehndr
Világsztár

Re: Cristiano lecserélné Benzemát

HozzászólásSzerző: alehndr » 2017.03.14. 20:22

Higuain2. Élcsapatba kevés.

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2017.03.15. 03:31

alehndr írta:Higuain2. Élcsapatba kevés.

Azért ez a 236(118)-s mutató nagyon nem gyenge. Hisztis kurva a Madrid.

Szpari4Life
Kulcsjátékos
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Szpari4Life » 2017.03.15. 07:21

Nem elég nagy név ahhoz, hogy a Real leigazolja.
kanoczrobert.hu

csecsko5
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: csecsko5 » 2017.03.15. 08:58

sajnos ezek a fiatal játékosok a gyengébb bajnokságokból nagyon lutrik. most így nagyon hirtelen nem sok játékosra emlékszem aki onnan(portugál bajnokság) indult és nagy karriert futott be. jó persze CR-en kívül.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2017.03.15. 09:36

csecsko5 írta:sajnos ezek a fiatal játékosok a gyengébb bajnokságokból nagyon lutrik. most így nagyon hirtelen nem sok játékosra emlékszem aki onnan(portugál bajnokság) indult és nagy karriert futott be. jó persze CR-en kívül.

azért Fingó, Karvalyorr vagy Rui Koszta nem voltak makkalsók
a hangsúly szerintem azon van, hogy túl sok tinit kiáltanak ki zseninek, megváltónak
belőlük tényleg alig lesz 1-2 aki a közepesnél nagyobb pályát fut be
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

csecsko5
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: csecsko5 » 2017.03.15. 09:49

Adamek írta:
csecsko5 írta:sajnos ezek a fiatal játékosok a gyengébb bajnokságokból nagyon lutrik. most így nagyon hirtelen nem sok játékosra emlékszem aki onnan(portugál bajnokság) indult és nagy karriert futott be. jó persze CR-en kívül.

a hangsúly szerintem azon van, hogy túl sok tinit kiáltanak ki zseninek, megváltónak

igen, de azért ők már régebb voltak. az újabb generációból nekem aki mindig eszembe jut az Hulk, aki miután otthagyta a Portot semmit nem ért. Falcao szegény a sérüléssel szívta meg.

manderel
Légiós

HozzászólásSzerző: manderel » 2017.03.15. 10:25

csecsko5 írta:
Adamek írta:

igen, de azért ők már régebb voltak. az újabb generációból nekem aki mindig eszembe jut az Hulk, aki miután otthagyta a Portot semmit nem ért. Falcao szegény a sérüléssel szívta meg.

Mondjuk Falcao most újra szárnyal. James Rodríguezzel sem jártatok rosszul végül. Bár ő már nem közvetlenül onnan jött, de ott lett ismert.
Meg szerintem Jackson Martínez se lett volna rossz, csak elbaszta a karrierjét. És ezek csak a Porto játékosai voltak.
GYIRMÓT

Vissza: “www.nb1.hu”