ZotyeszKB írta:Mech írta:zaggar írta:
Sosem jártam még ott, de tegnap belenéztem a meccsbe, a kispadok mögött nem lenne hely mobillelátóknak?
Van egy mini mobillelátó ott, bár nézőt még nem sokat láttam rajta.

Oda csak családtagok, klubalkalmazottak ülnek, az nem hivatalos lelátó, ahová jegyet is árulnak :D Amúgy tervben volt, hogy egy lelátó épül oda, öltözőépülettel, mindennel együtt...hát sokminden valósult meg belőle, talán az alábbi tervek voltak meg
https://bddesign.hu/projektek/sprtletes ... s-fociklub
Amikor földig rombolták a régi DVTK-stadiont, arról is volt szó, hogy a 2000-es években épített, relatíve új főlelátót szétszedik és elviszik Barcikára, sőt még mintha a villanyvilágításról, kandeláberekről is ilyeneket mondtak volna. Aztán ha jól rémlik, nem is annyira a szurkerek, mint inkább a városvezetés állt bele keményen az ügyben, hogy márpedig az pénzbe került a városnak és Miskolcon kell maradnia így, amit tudtak belepasszíroztak a megye I és megye II. között mozgó MVSC stadionjába, a Kubikba, aminek úgy nagyjából és egészében kb. semmi értelme nem volt. Nem is vittek át talán csak pár sor műanyag széket... Rövidlátó gondolkodás volt, Barcikán legalább lett volna értelme... de akkor nem is volt nagyon együttműködés a klubok között, inkább ellenséges volt a viszony, legalábbis szurkolói szinten, ha jól emlékszem. Mai napig rejtély, hogy mit kezdtek, hová építették be a főlelátó gerendáit, elemeit, világítás kandelábereit stb.