zaggar írta:Maradonapoli írta:Nagyjából 1,5 hónap tettem egy szelót, némi apróért. Nem kellett volna.
12-es kötés 7 meccs már jött 3,4-szeres haszon volt rajta már ezek után, de persze rá kellett tennem a bauern-kusen meccset 2,5-es overért... hát nem gyütt össze...
nyugi, a nap pechvogel címéről lemaradtál..
(a reggeli mazsolázás után a szelószűkítésnél kivettem a Brentford-West Hamet, bent hagytam a Forest-Fulham-et, kivettem a Bayern-Kusen-t, bent hagytam a Gladbach-Union-t, a finn hokiban kihúztam a Kiekko-Kalpa és Saipa-Vaasan meccseket, h a szelón hagyjam a Jyp-Hammenlina-t és a Kárpát-Tapparát. Arra nem is figyeltem, h serie B-s meccsek is vannak. + kalákában csináltunk egy góltotót is, a Genoa-Juve meccset én mondtam be 0-2-re..Most nem tudom, h agyfaszt kapjak vagy röhögjek)
én reggel raktam egy Arsenal, RB Lipica, Genk hármast, első kettő hamar kizöldült kettőnullnál, a Genny meg a vége felé kapott egy gólt
természetesen négyezerről hirtelen leesett kb kétszázra
a 88. perc környékén egyenlített az a tetű, vártam a hosszabbításban 2-3 percet de semmi, kivettem ötszázon
aztán a hosszabbítás hosszabbításában ahogy kell beverték a másodikat, lemaradtam egy megérdemelt hatezerről
bosszúból mindent rátoltam a Bayern-Bayer 2.5+ -ra
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi