Savaria1919 írta:[img]https://pbs.twimg.com/media/GYGUeRyWcAAThrt?format=jpg&name=large[/mg]
Nyolcadik hely, nyolc pont lemaradás az éllovastól, mindez kilenc forduló után. Feiónak mennie kell, eleve nem értem a felsővezetőkben a portugál/spanyol vonal erőltetését. Kosztabá legalább nyert egy (szuperpohárral együtt kettő) kupát, meg nála nézett is ki valahogy a csapat.
Csak a liga kapcsán: már vagy 4-5 hónapja nem néztem, mi van Baráthtal, most rákeresve látom, hogy 8 hónap alatt kb. 3,5 meccsnyi játékpercet sikerült összehoznia, de ennyit is csak azért, mert május végén az utolsó körben kapott 85 percet (gondolom, már nem volt tét, vagy valami ilyesmi). Sok értelme nincs ennek, a Fradiban sansza nincs, a Rakowban sem, kíváncsi vagyok, mi lesz vele januártól, akkor már gyakorlatilag 2 éve kallódni fog. Tudtommal tőlünk menni akart, és a millió euro feletti Kubi-lének érthetően nem álltunk ellen, mindenesetre kicsit túlgondolta magát a srác és a szülei. Annyira azért nem rossz futballista, hogy a padon rohadjon, de extrát sosem láttam benne még NB1-szinten sem.