Maradonapoli írta:Adamek írta:Szarka írta:Nem jó, de ha szar a szakmai munka, mindegy mennyi pénzt égetnek el.
A "falvak"-ban is van pénz, de jobban használják fel, hy rendszeresen meg tudnyk ragadni fenn. Különben sem a jegybevétel a fő jövedelme már egy klubnak.
sose volt ez a fő bevételi forrás, talán a múltszázad elején még, de akkor is voltak dögivel mecénások
egyszer olvastam egy tanulmányt, a Bárszalonna volt a fő csapásirány benne mivel övék (volt akkor?) a legtöbb bérletes, egyesületi tag, helyszín és távnéző, egészen elképesztően kicsi százalék (5-8 körüli) volt a bérlet és jegybevétel a bödönben
érdekes dolog ez a falusi-projekt, egy feltörekvő, friss gigacég nem tud beszállni egyedi főnöknek az öreg klubokhoz, mert brutális ellenállásba szalad bele, ott csak az olajosok érvényesülhetnek mert nekik aztán semmi nem drága ha le kell valakit fizetni, nincs más esély mint falusi csapat a megyéből vagy egy vadi új klub építése (vagy valami nagyon elcseszett ős-klub mint a Wrexham, de az is csoda, hogy ott engedték)
én a nyugati falusi és új alapítású csapatokat kevésbé tudom utálni mint a közel-keleti motorral hajtott nagyokat, azt meg végkép nem értem mit kell fintorogni az azon ha valaki nincs még kétszáz éves vagy nincs ötven elsőosztályú szezonja az ókorból, valahol mindig el kellett kezdeni, az ötvenéves PSG mitől jobb mint egy tizenpár éves RB csapat? ha azt elfogadjuk, hogy a játék megváltozott és már inkább egy ütő-verő sportág lett ahol minimum kétszer többet kell futni mint 80-ban akkor azt miért olyan nehéz, hogy a fellegváras klubmodellek nem felelnek meg 25 éve a kor követelményeinek?
nekem jóval nehezebb a játékból kihalt játékosság jelenségét elviselni
Ha nyernék a lottón, rendszeres BL-résztvevőt csinálnék az Ózdból.
annyiból nem, csak a stadion helyrepofozása elvinné a pénzed