Szarka írta:Barca, illetve Ter Stegen személyesen összehozta a mai totó/mix gyilkos meccset.
kár volt ezt a totógyilkosságot emlegetned, ezek a nyomi spanyolok tönkrevágják az eddig egész jól kinéző hasábjaimat..
Szarka írta:Barca, illetve Ter Stegen személyesen összehozta a mai totó/mix gyilkos meccset.
Adamek írta:dingo írta:Adamek írta:hülyék ezek, rekordot döntenek és kirakják a siker kovácsát
Nem a Roaenborg a rekorder? Ők is beleszaladtak nagyon a késbe egyszer
passz, szerintem kilencet még senkinek nem sikerült benyelni
Javier Arizmendi írta:Cselszky írta:Adamek írta:pont mint mi és bolgik, 3 fellépés két klubtól
csak annyival jobbak, hogy a ők egyszer túlélték a csoportot 94/95-ben
Amúgy ezzel a 2 klub-3 alkalom mérleggel sokkal kevésbé (vagy talán egyáltalán nem) lógunk ki annyira a sorból, mint ami a közvélekedés. Kb. reálisnak tűnik ez. Szerbeknél 2-6, polákoknál 2-3, tótoknál sajnos 4-4, bolgároknál 2-3, szlovénoknál 1-3, a románoknál ugyan 4-12, de csak a régmúlt miatt, mert egy évtizede semmi, a horvátoknál 2-10 a Dinamo miatt.
Mi újság a hozzánk hasonló méretű gorogokkel, labancokkal, csehekkel, belaruszokkal, belgákokkal? a porikrol nem is beszélve.
Cselszky írta:Javier Arizmendi írta:Cselszky írta:Amúgy ezzel a 2 klub-3 alkalom mérleggel sokkal kevésbé (vagy talán egyáltalán nem) lógunk ki annyira a sorból, mint ami a közvélekedés. Kb. reálisnak tűnik ez. Szerbeknél 2-6, polákoknál 2-3, tótoknál sajnos 4-4, bolgároknál 2-3, szlovénoknál 1-3, a románoknál ugyan 4-12, de csak a régmúlt miatt, mert egy évtizede semmi, a horvátoknál 2-10 a Dinamo miatt.
Mi újság a hozzánk hasonló méretű gorogokkel, labancokkal, csehekkel, belaruszokkal, belgákokkal? a porikrol nem is beszélve.
A környékbeli exszockó nyomoroncokra fókuszáltam. A csehek persze más kávéház.
Adamek írta:Szarka írta:Barca, illetve Ter Stegen személyesen összehozta a mai totó/mix gyilkos meccset.
azt a védőt is elmeorvoshoz kellene irányítani aki a 10. percben képes lerántani gólhelyzetben egy támadót, ez nem taktikai szabálytalanság hanem idiotizmus
Adamek írta:Cselszky írta:Javier Arizmendi írta:Mi újság a hozzánk hasonló méretű gorogokkel, labancokkal, csehekkel, belaruszokkal, belgákokkal? a porikrol nem is beszélve.
A környékbeli exszockó nyomoroncokra fókuszáltam. A csehek persze más kávéház.
biztos vagyok benne, hogy lesz idén még ilyen wasserpóló eredmény
tegnap a Bayer is úgy nézett ki megrázza a Feyenoordot de a második felesben elmaradt a hullagyalázás, talán ha nem egy viszonylag nagy névről van szó nem állnak le
októberben Barcelona-YB, BVB-Celtic, Inter-Crvena Zárda, Slovan-ManCi, lehet rakni az elszállt overeket
aztán jön 3-4 azonos kalapon belüli forduló de a végén, januárban újra lehet tombolni, olyan ütközetek lesznek, mint Arsenal-Zágrábi Dózsa, Aston Villa-Kelta Glasgow, Bayern-Slovan, City-FC. Brugge és lehet, hogy ezeken már gólarányt kell javítani a továbbjutó pozikért
Cselszky írta:Adamek írta:Cselszky írta:A környékbeli exszockó nyomoroncokra fókuszáltam. A csehek persze más kávéház.
biztos vagyok benne, hogy lesz idén még ilyen wasserpóló eredmény
tegnap a Bayer is úgy nézett ki megrázza a Feyenoordot de a második felesben elmaradt a hullagyalázás, talán ha nem egy viszonylag nagy névről van szó nem állnak le
októberben Barcelona-YB, BVB-Celtic, Inter-Crvena Zárda, Slovan-ManCi, lehet rakni az elszállt overeket
aztán jön 3-4 azonos kalapon belüli forduló de a végén, januárban újra lehet tombolni, olyan ütközetek lesznek, mint Arsenal-Zágrábi Dózsa, Aston Villa-Kelta Glasgow, Bayern-Slovan, City-FC. Brugge és lehet, hogy ezeken már gólarányt kell javítani a továbbjutó pozikért
Azt nézem, hogy ez a hét ugye 3 napos BL volt, jövő hét EL, utána meg nyilván az EKL indul. Először az ugrott be egy pillanatig, hogy akkor hát külön BL-, EL- és EKL-hetek lesznek, de az időben lehetetlen, szóval nem vágom, hogy itt az elejének így mi értelme, hacsak nem valami marketinges promotervről van szó, az új lebonyolítást bevezetendő.
zaggar írta:
Köszi:)
Jópofának tűnik, ki is próbáltam, csak olyan lassú a weboldal, mint a magyar álomvasutak.
Adamek írta:Cselszky írta:Adamek írta:biztos vagyok benne, hogy lesz idén még ilyen wasserpóló eredmény
Azt nézem, hogy ez a hét ugye 3 napos BL volt, jövő hét EL, utána meg nyilván az EKL indul. Először az ugrott be egy pillanatig, hogy akkor hát külön BL-, EL- és EKL-hetek lesznek, de az időben lehetetlen, szóval nem vágom, hogy itt az elejének így mi értelme, hacsak nem valami marketinges promotervről van szó, az új lebonyolítást bevezetendő.
nincs külön KL hét, az első KL kör egy meccshéten lesz a második BL körrel
RAUL7 írta:Mekkora névtelen cikk a BL-közvetítések kapcsán a nemzetisporton :) elképesztően alacsonyan van a színvonal, és a magyar focin felnőve biztos vagyok benne, hogy mindig lehet még lejjebb.
Cselszky írta:RAUL7 írta:Mekkora névtelen cikk a BL-közvetítések kapcsán a nemzetisporton :) elképesztően alacsonyan van a színvonal, és a magyar focin felnőve biztos vagyok benne, hogy mindig lehet még lejjebb.
A közpénzmilliárdokon szarrá gazdagodó Sarka-férj újságja tolmácsolja a magyar nézők felháborodását. Csodálatos.
Egyébként miért nem az M4-re dühös? Évi pár milliárdot sajnáltak a cuccért.
Savaria1919 írta:Cselszky írta:RAUL7 írta:Mekkora névtelen cikk a BL-közvetítések kapcsán a nemzetisporton :) elképesztően alacsonyan van a színvonal, és a magyar focin felnőve biztos vagyok benne, hogy mindig lehet még lejjebb.
A közpénzmilliárdokon szarrá gazdagodó Sarka-férj újságja tolmácsolja a magyar nézők felháborodását. Csodálatos.
No para, mindez printben is meg fog jelenni. M4-re nem vagyunk dühösek, hiszen egy firma vagyunk, vagy mi. Remélem ez majd egyszer a béreken is látszani fog.
RAUL7 írta:Mekkora névtelen cikk a BL-közvetítések kapcsán a nemzetisporton :) elképesztően alacsonyan van a színvonal, és a magyar focin felnőve biztos vagyok benne, hogy mindig lehet még lejjebb.
Adamek írta:RAUL7 írta:Mekkora névtelen cikk a BL-közvetítések kapcsán a nemzetisporton :) elképesztően alacsonyan van a színvonal, és a magyar focin felnőve biztos vagyok benne, hogy mindig lehet még lejjebb.
dúva
örülök, hogy ez engem nem érint
amúgy ki közvetíti a derbiket, előásták Boozy Léderert?
Cselszky írta:Adamek írta:RAUL7 írta:Mekkora névtelen cikk a BL-közvetítések kapcsán a nemzetisporton :) elképesztően alacsonyan van a színvonal, és a magyar focin felnőve biztos vagyok benne, hogy mindig lehet még lejjebb.
dúva
örülök, hogy ez engem nem érint
amúgy ki közvetíti a derbiket, előásták Boozy Léderert?
Gundel Takács Gábor, Haraszti Ádám, Nagy Viktor, Somos Zoltán, Szarka András, Szathmári Attila, Farkasvölgyi Gábor, Lukács Viktor, Dani Bálint, Kovács Artúr, Németh Dániel.
szakértők (""): Hrutka János, Lisztes Krisztián, Mészáros Ábel, Koppányi Gergely, Bíró Dávid
műsorvezetők: Haraszti Ádám, Matthesz Flóra
Cselszky írta:Savaria1919 írta:Cselszky írta:A közpénzmilliárdokon szarrá gazdagodó Sarka-férj újságja tolmácsolja a magyar nézők felháborodását. Csodálatos.
No para, mindez printben is meg fog jelenni. M4-re nem vagyunk dühösek, hiszen egy firma vagyunk, vagy mi. Remélem ez majd egyszer a béreken is látszani fog.
Ott nyomod?
Savaria1919 írta:Cselszky írta:Savaria1919 írta:No para, mindez printben is meg fog jelenni. M4-re nem vagyunk dühösek, hiszen egy firma vagyunk, vagy mi. Remélem ez majd egyszer a béreken is látszani fog.
Ott nyomod?
ott, de nem a focinál (női kézi, kerékpár, triatlon, sakk meg random egyéb sajttájok tartoznak hozzám)
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 53 vendég