Szarka írta:Adamek írta:Javier Arizmendi írta:Remélem, igazad lesz, én ezt a meccset láttam, harmatgyenge Pool egyik átlagos játékosa volt Szobo.
Ja Nuno volt a videotékás Mendes első fecskéje, rásózta a Deporra. mindent amit tud, Iruretatol tanulta.
én nem láttam ezt a meccset, de láttam az idei összes válogatott meccset és ha összerugdalnak se tudom felidézni az utolsó akciógólját, kapuba tartó nem rögzített helyzetben leadott löketét vagy csak egy sikeres cselét
én ezért gondolom, hogy van némi baj vele
Nehéz is lenne, mert kettő volt összesen: 1 tizi törökök ellen és egy akciógól Kosovo ellen.
Tavaly novemberben a Montenegroiak ellen alkotott nagyot, az egyenlitő gólra simán emlékszem.
De persze nem egy éves emlékek kellenek.
Gólok továbbra se jönnek, de passzjai azért vannak, assistot is összehozott már. Többet várnak tőle, de a bizalom meg megvan. 10 meccs után már látni fogjuk milyen a csapat és milyen Dominik.
őszintén szólva én lefosom milyen a klubcsapata, felőlem kieshetnek a retekbe minden platformon vagy behúzhatnak 12 kupát ebben az idényben, de az, hogy ő önmagához képest kútban van lassan háromnegyed éves viszonylatban az nem kétséges se szemre se számokban
na és erre tippeltem, hogy valszeg a toronyban vannak a gondok, ami vagy jó tipp vagy nem, de a srác játéka kb úgy néz ki mint egy keresztszalag szakadás előtti és utáni történet szokott kinézni, csak nála szerencsére nem volt ekkora (fizikai) trauma másfél év kihagyással