BL-sorsolás: Gulácsi és Willi Orbán Mourinho ellen

Adamek
Flegma

Re: BL-sorsolás: Gulácsi és Willi Orbán Mourinho ellen

HozzászólásSzerző: Adamek » 2024.09.14. 18:45

Javier Arizmendi írta:Néztem egy kis rugbyt. Ez a Liverpool nagyon gyenge, semmi tempó nincs bennük.

holland edző
az összeset ki kellene lőni a külső világűrbe
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Javier Arizmendi
Sztár

HozzászólásSzerző: Javier Arizmendi » 2024.09.14. 22:09

Adamek írta:
Javier Arizmendi írta:Néztem egy kis rugbyt. Ez a Liverpool nagyon gyenge, semmi tempó nincs bennük.

holland edző
az összeset ki kellene lőni a külső világűrbe

Én tényleg kedvelem a holland futballt, 433 meg minden, de egyet kell értsek veled. Eleve fogalmuk nincs a védekezés alapjairol sem.
ETO

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2024.09.14. 22:39

Szobóval amúgy szerintetek mi a f*sz történt? A tavaly késő őszi sérülése óta árnyéka önmagának, mind tavasszal, mind az eb-n, mind az eddigi meccseiken. Összeszedett valami olyan "maradványt" sérülés után, hogy lelassultak reflexei, vagy a fizikai mozgása? Konstans fájdalom játék közben? Vagy csak mostanra elhasználódott el és ennyi volt a karrierjében? Vagy a PL túl magas neki? (mondjuk a válogatott meccsek azt mutatják, hogy gyengébb ellenfelek ellen is elég szürke már...)
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

banok
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: banok » 2024.09.15. 01:22

Maradonapoli írta:Szobóval amúgy szerintetek mi a f*sz történt? A tavaly késő őszi sérülése óta árnyéka önmagának, mind tavasszal, mind az eb-n, mind az eddigi meccseiken. Összeszedett valami olyan "maradványt" sérülés után, hogy lelassultak reflexei, vagy a fizikai mozgása? Konstans fájdalom játék közben? Vagy csak mostanra elhasználódott el és ennyi volt a karrierjében? Vagy a PL túl magas neki? (mondjuk a válogatott meccsek azt mutatják, hogy gyengébb ellenfelek ellen is elég szürke már...)

Az Eb alatt azt gondoltam, hogy sok volt neki a PL - fizikálisan, mentálisan - , plusz az egész Liverpool összerogyott az idény végére.
Az új szezont jól kezdték de ez a szombati produktum nagyon vérszegény volt.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2024.09.15. 05:56

Maradonapoli írta:Szobóval amúgy szerintetek mi a f*sz történt? A tavaly késő őszi sérülése óta árnyéka önmagának, mind tavasszal, mind az eb-n, mind az eddigi meccseiken. Összeszedett valami olyan "maradványt" sérülés után, hogy lelassultak reflexei, vagy a fizikai mozgása? Konstans fájdalom játék közben? Vagy csak mostanra elhasználódott el és ennyi volt a karrierjében? Vagy a PL túl magas neki? (mondjuk a válogatott meccsek azt mutatják, hogy gyengébb ellenfelek ellen is elég szürke már...)

jó kérdés, abban az értelemben mindenképpen, hogy nincs rá valszeg válasz csak elméletek amik vagy találnak vagy nem
én azt érzem rajta, hogy agyilag sokallt be, túlterhelték az elméjét ami nem túl penge, de ahhoz meg túl éles, hogy zombi foodballistaként túllépjen mindenen
próbál az élettér minden szegmensében mindenkinek megfelelni, ez még soha senkinek nem jött össze, a fejében meg gondolom gyűlnek a dolgok és nem engedi kitörni őket
biztos ordibálna egy jóízűt végre a szövetséggel, az apjával, a szurkerekkel a béna csapattárakkal, az őt soha be nem fogadó sztárokkal a Poolban, a marketingesekkel, de nem mer senkivel se rosszban lenni
kölyökként túlterhelték, szerintem ezt most fizeti meg de színlel ameddig lehet
nagyon csúnya vége lehet ha nem csap oda idejében
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2024.09.15. 12:12

köszi a választ mindenkinek! :)

akkor megállapíthatjuk, hogy az igazság odaát van!

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2024.09.15. 13:13

Krámert csak sikerült eladni egymillió euróért törökbe, 9-esre maradt így a veterán Pekhart meg az eddig perceket kapó Nsame. A Lech eddig egész jó, rájuk figyelni kell, a címvédő jagellókat tegnap egy ötössel küldték haza, és még el sem kezdődött számukra az igazi nemzetközi kaland. Ma jő a Raków, Baráth Pétert gondolom megint kispadra ülteti a tornatanár.
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2024.09.15. 13:17

Genoa-As Roma meccsen sikerült a 37. percben esett gólt a 43. percre megvarozni, a 44. közepén már mehetett is a középkezdés a késleltetett gólöröm után

Javier Arizmendi
Sztár

HozzászólásSzerző: Javier Arizmendi » 2024.09.15. 13:40

Ha Adameknek igaza van Szoboról, az lehet jó is, ezen egy jó sportpszichologus tudhat segíteni. Abba a mondatba kapaszkodnék bele, hogy nem fogadták be. Tegnap néztem a meccset, hosszú idő óta első rugby liga meccs a szamomra, és az jött le, hogy a korábbi Depor kapus egész jó kis egységes csapatot rakott össze. Mármint a Forestbol. Bejött az E betűs sprinter cserének, és a társak még a túl szélén is pacsiztak vele, hogy hello haver végre a pályán. Amikor kihagyta a ziccert, senki nem baxta le. Nem mondom, hogy a Poolnal lebaxtak volna, de kb azt érzem, hogy 11 ember futballozik egymás mellett egyforma vörös mezben, bár a kapus másmilyenben. Tippem szerint, van egy jó kis holland mag, immár az edző is holland, aztán van két - három a kutyaütőség határán tudó brit, és jó néhány öntörvényű latino az önző Salah mellett, szóval nem nagyon akad, aki befogadhatta volna a csapatba, mert nincs csapat. Nem tűntek csapatnak tegnap. Na most innen kéne virítani valamit. Tavaly ilyenkor is néztem rugbyt, és tetszett, hogy Szobo zokszó nélkül alájátszott a sztároknak. Talán idén már nem kéne. Az iránt továbbra is vannak kételyeim, hogy a Red Bull és a Pool között nem kellett volna-e egy lépcsőfok. Már ha a Pool egyáltalán magasabban van, mint a Red Bull.
ETO

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2024.09.15. 14:12

Adamek írta:Genoa-As Roma meccsen sikerült a 37. percben esett gólt a 43. percre megvarozni, a 44. közepén már mehetett is a középkezdés a késleltetett gólöröm után

régóta szajkózom, hogy az egész vart el kellene törölni a picsába és visszahozni a régi szép időket

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » 2024.09.15. 16:54

Javier Arizmendi írta:Ha Adameknek igaza van Szoboról, az lehet jó is, ezen egy jó sportpszichologus tudhat segíteni. Abba a mondatba kapaszkodnék bele, hogy nem fogadták be. Tegnap néztem a meccset, hosszú idő óta első rugby liga meccs a szamomra, és az jött le, hogy a korábbi Depor kapus egész jó kis egységes csapatot rakott össze. Mármint a Forestbol. Bejött az E betűs sprinter cserének, és a társak még a túl szélén is pacsiztak vele, hogy hello haver végre a pályán. Amikor kihagyta a ziccert, senki nem baxta le. Nem mondom, hogy a Poolnal lebaxtak volna, de kb azt érzem, hogy 11 ember futballozik egymás mellett egyforma vörös mezben, bár a kapus másmilyenben. Tippem szerint, van egy jó kis holland mag, immár az edző is holland, aztán van két - három a kutyaütőség határán tudó brit, és jó néhány öntörvényű latino az önző Salah mellett, szóval nem nagyon akad, aki befogadhatta volna a csapatba, mert nincs csapat. Nem tűntek csapatnak tegnap. Na most innen kéne virítani valamit. Tavaly ilyenkor is néztem rugbyt, és tetszett, hogy Szobo zokszó nélkül alájátszott a sztároknak. Talán idén már nem kéne. Az iránt továbbra is vannak kételyeim, hogy a Red Bull és a Pool között nem kellett volna-e egy lépcsőfok. Már ha a Pool egyáltalán magasabban van, mint a Red Bull.

Miért gondoljátok , hogy Dominikkal baj van? Ez a mostani meccs rosszul sikerült ( ezt nem láttam ), de a szezon kezdete remek volt a Poolnak, eredményben és játékban is. Szoboszlai játékát is többnyire dicsérték, én se látom hogy gond lenne vele. Nem szárnyal, de teszi a dolgat, van már asszisztja is.
Mellé 4 meccs alapján itélkezünk, egy vereséggel ( ami amúgy egy rosszul sikerült válogatott szünet után jött Dominiknak ). Kicsi minta, nem is eredménytelen időszak, konkrétan egy rossz meccsel.

Az utolsó mondat megmosolyogtató. A Lipcsénél bőven magasabb szinten van a Pool. Bajnoki címekért harcoltak egy ligarendszerben kvázi legyőzhetetlen Guardiola ellen, mellé befigyelt Bl döntő és győzelem is. Most is harmadik esélyese a PLnek, és nemzetköziben is a legmagasabb cím a cél, ha elvárás azért nem.
Nincs még egy fok a Lipcse és a Pool közt, pont az az egy lépcsőfok van. A Lipcsével garantált a nemzetközi szereplés, de max nemzeti kupára van esélye. A Pool minden téren esélyesként indul, ha nem is elsőszámúként. A csúcsklubok egyike.

+1 Nunoról a fene se mondta volna meg hogy Depor kapus volt.
Magyarország - Newcastle - Real Madrid , ebben a sorrendben.
"Intensity is our Identity"

Móni, Boston United, baldj: Nyugodjanak békében

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » 2024.09.15. 18:03

Csak érdekességképp, hogy mit gondolnak "kint" Dominikról:

https://x.com/EfranAlexander/status/183 ... ZLR4g&s=19

Egy csávó egy 15 mpes klippel akarja bebizonyítani, hogy Szobo gyenge az előrejátékban, erre jön kb 50 hozzászólás, nagyrészt Szobo védelmében ( a klipp esetében Jota téves mozgásában látták a hibát pl ).

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » 2024.09.15. 18:35

Szarka írta:Csak érdekességképp, hogy mit gondolnak "kint" Dominikról:

https://x.com/EfranAlexander/status/183 ... ZLR4g&s=19

Egy csávó egy 15 mpes klippel akarja bebizonyítani, hogy Szobo gyenge az előrejátékban, erre jön kb 50 hozzászólás, nagyrészt Szobo védelmében ( a klipp esetében Jota téves mozgásában látták a hibát pl ).

Leszámítva az értékelhetetlen hozzászólásokat ( "he's shit") tetszetős hogy sok a részletező, arányosított vélemény, a segítő kritika, mint pl: nem a jobb térfélen kellene helyzeteket kialakítania , hanem a baltérfélen.

ZotyeszKB
Ifista
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ZotyeszKB » 2024.09.15. 19:09

Maradonapoli írta:
Adamek írta:Genoa-As Roma meccsen sikerült a 37. percben esett gólt a 43. percre megvarozni, a 44. közepén már mehetett is a középkezdés a késleltetett gólöröm után

régóta szajkózom, hogy az egész vart el kellene törölni a picsába és visszahozni a régi szép időket

Salerno-Pisa meccs csak vagy 2 órát csúszott, mert nem működött a VAR...ki is vette a hazaiakból azt a lendületet amivel hozták volna a mixemet...
Hajrá Vegyész!!

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2024.09.15. 19:24

ZotyeszKB írta:
Maradonapoli írta:

Salerno-Pisa meccs csak vagy 2 órát csúszott, mert nem működött a VAR...ki is vette a hazaiakból azt a lendületet amivel hozták volna a mixemet...

focigyilkos találmány, semmi helye, közege az európai futballban

ZotyeszKB
Ifista
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ZotyeszKB » 2024.09.15. 19:55

Maradonapoli írta:
ZotyeszKB írta:
Maradonapoli írta:régóta szajkózom, hogy az egész vart el kellene törölni a picsába és visszahozni a régi szép időket

legalább a mix jött a 95. perces büntetővel...két Salerno gól kellett :)
Hajrá Vegyész!!

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2024.09.15. 20:16

ZotyeszKB írta:
Maradonapoli írta:
ZotyeszKB írta:

legalább a mix jött a 95. perces büntetővel...két Salerno gól kellett :)

grat!

Javier Arizmendi
Sztár

HozzászólásSzerző: Javier Arizmendi » 2024.09.15. 20:38

Szarka írta:Miért gondoljátok , hogy Dominikkal baj van? Ez a mostani meccs rosszul sikerült ( ezt nem láttam ), de a szezon kezdete remek volt a Poolnak, eredményben és játékban is. Szoboszlai játékát is többnyire dicsérték, én se látom hogy gond lenne vele. Nem szárnyal, de teszi a dolgat, van már asszisztja is.
Mellé 4 meccs alapján itélkezünk, egy vereséggel ( ami amúgy egy rosszul sikerült válogatott szünet után jött Dominiknak ). Kicsi minta, nem is eredménytelen időszak, konkrétan egy rossz meccsel.

Az utolsó mondat megmosolyogtató. A Lipcsénél bőven magasabb szinten van a Pool. Bajnoki címekért harcoltak egy ligarendszerben kvázi legyőzhetetlen Guardiola ellen, mellé befigyelt Bl döntő és győzelem is. Most is harmadik esélyese a PLnek, és nemzetköziben is a legmagasabb cím a cél, ha elvárás azért nem.
Nincs még egy fok a Lipcse és a Pool közt, pont az az egy lépcsőfok van. A Lipcsével garantált a nemzetközi szereplés, de max nemzeti kupára van esélye. A Pool minden téren esélyesként indul, ha nem is elsőszámúként. A csúcsklubok egyike.

Remélem, igazad lesz, én ezt a meccset láttam, harmatgyenge Pool egyik átlagos játékosa volt Szobo.

Ja Nuno volt a videotékás Mendes első fecskéje, rásózta a Deporra. mindent amit tud, Iruretatol tanulta.
ETO

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2024.09.15. 21:52

Javier Arizmendi írta:
Szarka írta:Miért gondoljátok , hogy Dominikkal baj van? Ez a mostani meccs rosszul sikerült ( ezt nem láttam ), de a szezon kezdete remek volt a Poolnak, eredményben és játékban is. Szoboszlai játékát is többnyire dicsérték, én se látom hogy gond lenne vele. Nem szárnyal, de teszi a dolgat, van már asszisztja is.

Remélem, igazad lesz, én ezt a meccset láttam, harmatgyenge Pool egyik átlagos játékosa volt Szobo.

Ja Nuno volt a videotékás Mendes első fecskéje, rásózta a Deporra. mindent amit tud, Iruretatol tanulta.

én nem láttam ezt a meccset, de láttam az idei összes válogatott meccset és ha összerugdalnak se tudom felidézni az utolsó akciógólját, kapuba tartó nem rögzített helyzetben leadott löketét vagy csak egy sikeres cselét
én ezért gondolom, hogy van némi baj vele

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » 2024.09.15. 23:58

Adamek írta:
Javier Arizmendi írta:

én nem láttam ezt a meccset, de láttam az idei összes válogatott meccset és ha összerugdalnak se tudom felidézni az utolsó akciógólját, kapuba tartó nem rögzített helyzetben leadott löketét vagy csak egy sikeres cselét
én ezért gondolom, hogy van némi baj vele

Nehéz is lenne, mert kettő volt összesen: 1 tizi törökök ellen és egy akciógól Kosovo ellen.
Tavaly novemberben a Montenegroiak ellen alkotott nagyot, az egyenlitő gólra simán emlékszem.
De persze nem egy éves emlékek kellenek.
Gólok továbbra se jönnek, de passzjai azért vannak, assistot is összehozott már. Többet várnak tőle, de a bizalom meg megvan. 10 meccs után már látni fogjuk milyen a csapat és milyen Dominik.

Vissza: “www.nb1.hu”