Szarka írta:SuperDepor írta:Lukaku >> Napoli
Mánvót?
Jelentős visszalépés Osimhenhez képest. Conténak tökéletes, de ezért kár volt 3 hónapra leigazolni :)
Szerintem BL-helyen végeznek ebben az idényben, a gondok nagy eséllyel csak utána kezdődnek.
Szarka írta:SuperDepor írta:Lukaku >> Napoli
Mánvót?
Jelentős visszalépés Osimhenhez képest. Conténak tökéletes, de ezért kár volt 3 hónapra leigazolni :)
Maradonapoli írta:Little Lisztest nem adja kölcsön a Frankfurt, hanem negyedosztályban fogja játszatni, az edzést viszont az első csapatnál kell "megszoknia". Mintha nem bíznának benne és attól tartanának, hogy valamelyik bundes 2-esnél ellötyögné, bulizgatná az időt... :)
Cselszky írta:Maradonapoli írta:Little Lisztest nem adja kölcsön a Frankfurt, hanem negyedosztályban fogja játszatni, az edzést viszont az első csapatnál kell "megszoknia". Mintha nem bíznának benne és attól tartanának, hogy valamelyik bundes 2-esnél ellötyögné, bulizgatná az időt... :)
A pótos topikban tárgyaltuk. Gáz az egész.
Maradonapoli írta:Cselszky írta:Maradonapoli írta:Little Lisztest nem adja kölcsön a Frankfurt, hanem negyedosztályban fogja játszatni, az edzést viszont az első csapatnál kell "megszoknia". Mintha nem bíznának benne és attól tartanának, hogy valamelyik bundes 2-esnél ellötyögné, bulizgatná az időt... :)
A pótos topikban tárgyaltuk. Gáz az egész.
ja, sorry azt nem láttam
Cselszky írta:Maradonapoli írta:Cselszky írta:A pótos topikban tárgyaltuk. Gáz az egész.
ja, sorry azt nem láttam
Ja, nem azért írtam, inkább itt lenne a helye.
Sanyeey írta:Paks remélem megcsinálja. Ez a cseh brigád semmivel nem tűnik jobbnak.
John McClane írta:A csehek valamit nagyon tudnak,jó eséllyel 4 csoportkörös csapatuk lesz,egyértelműen az a liga a legjobb a régióban
Adamek írta:John McClane írta:A csehek valamit nagyon tudnak,jó eséllyel 4 csoportkörös csapatuk lesz,egyértelműen az a liga a legjobb a régióban
ez így van
ZotyeszKB írta:Ez már nem az első ilyen párharca magyar csapatnak hogy idegenben bravúros iksz és aztán hazai pályán nagy verés...Loki-Rapid, Vidi-Köln...bár talán ezek amúgy is egyértelműbb párharcok voltak...
Megnéztem volna azért a meccset, ha 2-1 marad a kinti.
Maradonapoli írta:kaszinósék ezt jól elengedték... inkább a kiesés elkerülésére akarnak majd koncentrálni?
Adamek írta:Maradonapoli írta:kaszinósék ezt jól elengedték... inkább a kiesés elkerülésére akarnak majd koncentrálni?
szerintem mi is elengedtük, Pesic a kezdőben
a tacskóm többet ért a focihoz mint ez a kamuholland
Maradonapoli írta:Adamek írta:Maradonapoli írta:kaszinósék ezt jól elengedték... inkább a kiesés elkerülésére akarnak majd koncentrálni?
szerintem mi is elengedtük, Pesic a kezdőben
a tacskóm többet ért a focihoz mint ez a kamuholland
a bohócligát már akkor sem ússzátok meg
Maradonapoli írta:Cselszky írta:Maradonapoli írta:ja, sorry azt nem láttam
Ja, nem azért írtam, inkább itt lenne a helye.
nekem valamiért nem nyílik meg az a topik, adj már egy közvetlen linket pls
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 10 vendég