Szarka írta:zaggar írta:Cselszky írta:Köszi az információt. Sejthető volt, hogy ha a Sport TV kiszáll, akkor vagy a Spílerek vagy ezek fognak belépni. Tudtommal van is átfedés a két kör között, és eddig is összedolgoztak. Nem kedvelem ezeket a csatornákat, de jobb, mint a semmi.
A kérdésem csak az, hogy a Bundesliga, PL, Ligue 1, mindenféle autóversenyek, amerikai foci (talán az is náluk van) mellett hol a retekben fognak menni a Serie A meccsei? Csak mert úgy tapasztaltam, hogy eddig is voltak kapacitás-problémáik, és akkor még behúzzák az olaszokat is? Vagy leadnak majd fordulónként 1-2 meccset, a többi meg kuka, vagy kibasszák valami fizetős streaming-felületre? A Sport TV adta a forduló jelentős részét, bár ott is voltak olykor ütközések pl. kézilabdával, és utóbbi élvezett prioritást. Mindenesetre a Sport TV nálam így erősen leértékelődni látszik, a másodhegedűs BL-jogokon túl semmi érdemi nincs már náluk? Nem sűrűn fogom nézni, amit sajnálok pár arc miatt, pl. Méhest kifejezetten kedveltem.
fogalmam sincs..azt se gondoltam volna, h nálunk pl a pankrációnak van nézettsége..
Kérdezd banokot, ő a pankráció szakértő a fórumon.
Amúgy a Serie a biztos előrébb kerül a többi versenynél, pár autóversen majd megy felvételről. PL-ből csak pár meccsük van, Ligue 1-ból pedig aligha adnak le már bármit is, csak ha nincs más program.
Én azt nem értem, a szaúdi ligát miért közvetítik. Helyette mehetne pár olasz meccs, de úgy látszik, van kapacitás külön a Serie A-ra is.