Adamek írta:Maradonapoli írta:Adamek írta:hát én vagy játszottam mellette vagy ellene vagy csak ismerem, de raklapnyi élvonalbeli spílerrel álltam/állok ismeretségi viszonyban nagyjából a hetvenes évekbelitől a kétezres első évtizedéig, egyben nagyon hasonlítanak egymásra, mindegyik valami vagy valaki más áldozata a saját sztorija szerint (valamint mindegyiket figyelte/kereste/vitte volna valamelyik korszakos nagyágyú)
szóval semmin nem lepődnék meg de azon se ha minden csak a fejükben játszódott le
meséltem már cimbi, hogy 14 évesen vitt volna a Feyenoord? ha akarod a történet minden szálát kibontom néhány stampó mellett ha meghívsz valami megfelelő műintézménybe...
Feyenoord? ilyenekről csak nagyon makkalsók meséltek
Én nem ismerem őt (Sz. T.-t) személyesen. Szerintem jó védő volt. S amellett, hogy kemény, mint a vídia, soha nem ugatott, amitől nekem rokonszenves is volt. Játszott 2 évet nálunk is. Egyáltalán nem bunkó manus. Éppen nem a Pintér Attila, Urbán Flórián értelmi szint.
Szóval lehet, hogy Münchausen báró. Te ismerheted jobban. Csak hát azok szoktak áldozati pózban panaszkodni, akiket mellőznek. Szekeres rendszeresen játszott Nyilasinál (82 ferencvárosi bajnoki meccséből 22 éves koráig 55-öt), s Nováknál is standard volt a 94-95-ös aranyérmes szezonban (27 meccs).
Ami feltűnt a nyilatkozataiban, hogy nagyon anyagias. Nyilván ezért váltott a Fotex perselyére 23 évesen 2-szeres bajnokként, 4-szeres kupagyőztesként.
S pont azért, mert nagyon anyagias (és gondolom, a család is), reális számomra, hogy le kellett adni a lé egy részét a fiataloknak a Fradiban.
Milyen érdekből mondaná egy olyan emberről, akinél debütált, majd standard játékos, ráadásul bajnok lett? Nem logikus számomra. Vagy velejéig gonosz. Vagy igazat állít. A második valószínűbb.