SuperDepor írta:Honvedot megvette leisztinger, nem tudom miért gondolják, hogy ez sikeresebb sztori lesz mint a diósgyőri.
Csertői le is mondott.
SuperDepor írta:Honvedot megvette leisztinger, nem tudom miért gondolják, hogy ez sikeresebb sztori lesz mint a diósgyőri.
Maradonapoli írta:azt olvastam valahol délután, hogy a nersevikek által elbukott választás okán paks szopatása kapcsán ( a statuálás a lényeg ugyi) pse-től meg valamelyik másik helyi sportszervezettől is elvonnak 800+400 millát, amit eddig utaltak - kíváncsi vagyok, a kaszinósék végig viszek-e majd az idényt...
Javier Arizmendi írta:Ez szép, hogy ahol nincs elég szavazójuk, ott azt a keveset is büntetik. Pécs, Szombathely, Paks.
Más, épül most valahol az országban stadi?
banok írta:Micsoda gólokat kap a Felcsút! :o
Javier Arizmendi írta:Ez szép, hogy ahol nincs elég szavazójuk, ott azt a keveset is büntetik. Pécs, Szombathely, Paks.
Sanyeey írta:banok írta:Micsoda gólokat kap a Felcsút! :o
Csak tovább megy ez a csürhe
Cselszky írta:Maradonapoli írta:azt olvastam valahol délután, hogy a nersevikek által elbukott választás okán paks szopatása kapcsán ( a statuálás a lényeg ugyi) pse-től meg valamelyik másik helyi sportszervezettől is elvonnak 800+400 millát, amit eddig utaltak - kíváncsi vagyok, a kaszinósék végig viszek-e majd az idényt...
Ránéztem, tavaly 2,5Mrd volt az összbevételük, a fele MLSZ, vélhetően TV-s jogdíj, ilyesmi, és 730M egyéb, nem kifejtett támogatás, ha ez utóbbit érintené, azért az keményen odavágna nekik, a bevételek 30%-a.
dingo írta:Sanyeey írta:banok írta:Micsoda gólokat kap a Felcsút! :o
Csak tovább megy ez a csürhe
Megnyertek nagynehezen mostmár a pályán is egy párharcot. Nem semmi
Adamek írta:dingo írta:Sanyeey írta:Csak tovább megy ez a csürhe
Megnyertek nagynehezen mostmár a pályán is egy párharcot. Nem semmi
kurvaélet
na majd a lila digók megtanítják nekik merre van a nyeles tojás
Mech írta:Adamek írta:dingo írta:Megnyertek nagynehezen mostmár a pályán is egy párharcot. Nem semmi
kurvaélet
remélem nem alibit tol majd a Fio aztán kijön egy finom 12-2-es összesítés
Adamek írta:Mech írta:Adamek írta:kurvaélet
remélem nem alibit tol majd a Fio aztán kijön egy finom 12-2-es összesítés
sajnos ott csak jövő hétvégén indul a bugi, nem hiszem, hogy vérengzés lesz
de nem adom fel a reményt, hátha összejön valami rekordféleség
Maradonapoli írta:Adamek írta:Mech írta:remélem nem alibit tol majd a Fio aztán kijön egy finom 12-2-es összesítés
sajnos ott csak jövő hétvégén indul a bugi, nem hiszem, hogy vérengzés lesz
de nem adom fel a reményt, hátha összejön valami rekordféleség
igazából az az országnak lenne szopás, mert a geci onnantól megtriplázná a költségvetésüket, ha nagyon megaláznák őket
Adamek írta:Javier Arizmendi írta:Ez szép, hogy ahol nincs elég szavazójuk, ott azt a keveset is büntetik. Pécs, Szombathely, Paks.
de akkor miért nem büntetnek mindenhol ahol buktak?
Javier Arizmendi írta:Adamek írta:Javier Arizmendi írta:Ez szép, hogy ahol nincs elég szavazójuk, ott azt a keveset is büntetik. Pécs, Szombathely, Paks.
Nem tom, mi még kapura se lőttünk az új polgi alatt. pesti kerületek túl közel vannak a parlamenthez. Van más ellenzéki város a mennyeiben?
Adamek írta:Javier Arizmendi írta:Adamek írta:
Nem tom, mi még kapura se lőttünk az új polgi alatt. pesti kerületek túl közel vannak a parlamenthez. Van más ellenzéki város a mennyeiben?
DVTK az, nem?
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég