St. Gallen, tavaly 5. lettek a 12-ből a svájci 1-ben
EKL-ben még talpon vannak, a Slaskkal játszanak a 3. körben

Mech írta:
Adamek írta:Mech írta:
bakker, percekig agyaltam ki az a Mettler és miért linkeled ide

Mech írta:
banok írta:Ez a két hír nekem is hihetetlennek tűnik...
Cselszky írta:https://nb1.hu/hir/ket-es-fel-millio-euroert-valthat-klubot-a-magyar-valogatott-tamado/
Meglepne, ha 2,5M-et kicsengetne az Austria érte. Másfél év alatt jelentősen esett az értéke, a felét sem éri jelenleg, momentuma nem volt a németeknél. Persze kívánom neki, hogy az osztrákoknál (ha oda megy) megtáltosodjon.
Mech írta:Rossi ma keretet hirdet a szeptemberi két NL-meccsre.
Cselszky írta:Mech írta:Rossi ma keretet hirdet a szeptemberi két NL-meccsre.
Új nevekkel - állítólag.
Mech írta:Cselszky írta:Mech írta:Rossi ma keretet hirdet a szeptemberi két NL-meccsre.
Új nevekkel - állítólag.
az tök mindegy, úgysem rakja be őket
én inkább azokra leszek kíváncsi kiket dob (végleg) a keretből: Fiola, Horváth K, Kleini, Lang, Szalai G, Szalai A, Szappanos, Botka?
Adamek írta:Mech írta:Cselszky írta:Új nevekkel - állítólag.
én inkább azokra leszek kíváncsi kiket dob (végleg) a keretből: Fiola, Horváth K, Kleini, Lang, Szalai G, Szalai A, Szappanos, Botka?
a két Szalait nem dobja szerintem, csak szimplán nem játszatja, Botkát sajnálom egyedül, ő azért pl. a skótok ellen jól mozgott
én még arra számítottam, hogy Dibusz bedobja a lemondását kerethirdetés előtt de úgy néz ki nem adja fel vagy jó neki a kontrás szerep
szerintem új név lesz egy sose játszó harmadik kapus, minimum 1 belső védő (Mocsi? Jakobinus Vili?), talán visszahozza (csak a keretbe szigorúan) Németh Andrást, Vancsa kérdéses, új honosítást nem várhatunk talán most
kikerül a felsoroltak mellett még szerintem Kata és necces Gazdag is ha a két fiatal csatárt behívja
Adamek írta:Mech írta:Cselszky írta:Új nevekkel - állítólag.
a két Szalait nem dobja szerintem, csak szimplán nem játszatja, Botkát sajnálom egyedül, ő azért pl. a skótok ellen jól mozgott
én még arra számítottam, hogy Dibusz bedobja a lemondását kerethirdetés előtt de úgy néz ki nem adja fel vagy jó neki a kontrás szerep
szerintem új név lesz egy sose játszó harmadik kapus, minimum 1 belső védő (Mocsi? Jakobinus Vili?), talán visszahozza (csak a keretbe szigorúan) Németh Andrást, Vancsa kérdéses, új honosítást nem várhatunk talán most
kikerül a felsoroltak mellett még szerintem Kata és necces Gazdag is ha a két fiatal csatárt behívja
Mech írta:

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég