BL-sorsolás: Gulácsi és Willi Orbán Mourinho ellen

Adamek
Flegma

Re: BL-sorsolás: Gulácsi és Willi Orbán Mourinho ellen

HozzászólásSzerző: Adamek » 2024.08.07. 15:58

banok írta:
Adamek írta:
zaggar írta:
Miért pedzegetné? Kubatov az egyik leghűségesebb kutyája az alomban, a Győzike-show folytatódik idén is, a pénz szépen csorog, a szurkolótábor lecserélése folyamatban, azt meg, h a Real Madridot utolérjék senki sem várja el. (amúgy mindenben igazad van, de mivel ebben a jelenségben nem a profit besöprők között vagy...nem látod eléggé fidesznyiken a siker szép csillogását)

lecserélni a meccsrejáró szurkereket tudják csak, a kiábrándult, fradizmuson felnőtt fradistákat akik távolról figyelik az eseményeket csak elveszíteni tudják, cserélni nincs kire
nem tudom elhinni, hogy az elégedetlen hangok egyáltalán nem jutnak be az elefántcsonttoronyba, valamint azt is nehezen hiszem el, hogy nincs senki a közvetlen közelükben aki szakmailag nem vak és nem is vak hívő, de ha ilyen nincs is köztük akkor legalább olyan lenne aki csak úgy feláll a fotelból és megszólal, hogy ez így nagyon amatőr
fórumokon folyamatosan mennek a bezzegelések, hogy Telekék meg Lipcseiék idejében nem 30 légiósra jutott egy kivénhedt magyar kapus a keretben meg ilyenek, de kérdem én Telekék és Lipcseiék meg Geráék vagy akár Nyilasiék miért nem baszogatják ezeket a tetveket akármilyen platformon is? talán rájuk jobban felfigyelnének mint mondjuk ránk és talán nincs mindenki a zsebükben
a Kubatov-Hajnal-Orosz trió sose lesz szakmailag önkritikus, mert a legerősebb köztük egy politikai tiszt, ez érthető, de arra is hiába vár akárki is, hogy maga Döbrögi avatkozzon be vagy szájaljon, neki annyi elég, hogy ideirányítja az ilyen tökalsó Grúbereket és körbenyalhatja a száját szombat este az akadémiája előtt, minden másra ott van a végtelen kicsatornázott lóvé
egyetlen esélyünk valamilyen szakmai változásra csak az lenne ha valahogy sikerülne elbukni a bajnokságot végre

Paksról meg Kecskemétről igazolt nagyon magyarokkal az EKL főtábla se lenne....

meglátjuk a nagyon paksiaknak meglesz e_ _ _ _
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Deep Purple
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Deep Purple » 2024.08.07. 17:53

Cselszky írta:
Deep Purple írta:Szerintem a nagy, politikailag is fontos közönséget az ilyen nyári szutykos selejtezők hidegen hagyják. Uborkaszezon van, mindenki nyaral, most még az olimpia is eltereli a figyelmet. Én magam sem követem, mikor játszik melyik magyar klub. Majd mikor a rendes szezon elkezdődik, és a csoportkörben lehet nézni az FTC-t, akkor összeszedik magukat, ahogy tavaly is. Akkor lehet majd őket ajnározni megint a médiában.

Itt jegyezném meg, hogy a folyamatos csoportkörös szereplést, illetve továbbjutást én komoly eredménynek tartom. Hogy a fenébe tehetnék mást, ha egyszer látom, mit csinál a saját csapatom. Qrvára nem örülök neki, és sokszor viszolygok pl. Székely Dávid eltúlzott ömlengésétől, de ettől még a siker az siker.

6-7 év kínlódás, ígérgetés, kudarcsorozat után sikerült 1-2 jó szezonrajttal megalapozni a valamilyen csoportkörbe jutást, leginkább a Rebrov-korszakban, azóta menedzselgetni, nyugiban növelgetni kell a koeffeket, persze ez is egy jelentős feladat, ugyanakkor (ha most kiesnek) zsinórban harmadik éve a BL-playoffig sem sikerül eljutni, ami szvsz kudarc. 19-21 (max. -22) között volt egy sikeres nyári időszak, azóta szerintem ez nem mondható el. A kiesések után a nem BL-csoportkörért az utóbbi 2 évben Shamrockot és Zalgirist kellett verni, ezt nem tekintem komoly kihívásnak, más kérdés, hogy ősszel utána szép eredménysorokat is tudtak hozni, ami megsüvegelendő.

Na de a sorozatos hazai bajnoki címeiket az égvilágon semmi nem veszélyezteti, és Oroszék már sok éve arról pofáznak, hogy tavaszra nagyjából össze kell állnia a nyári BL-selejtezős keretnek, mert hogy az a lényegi pár hét. Szerintem is a július-augusztus a legfontosabb időszak az FTC számára, mert ott el is dől, milyen irányba megy a nemzetközi évük, ehhez képest az utóbbi években erős megtorpanást érezni pont ezen időszak kulcs BL-kvali meccsein.

Messziről nézve siker, közelről pedig kevesen nézik. Többek közt én sem. Ezt akartam körülírni mindössze.

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2024.08.07. 18:32

Deep Purple írta:Messziről nézve siker, közelről pedig kevesen nézik. Többek közt én sem. Ezt akartam körülírni mindössze.

Azt is írtad, hogy a folyamatos csoportkör is siker. Ennek megítélése szerintem ellenfélfüggő. Idén egy TNS-t kellett búcsúztatni, ezt önmagában nem nevezném sikernek. Tavaly a Klaksvík elleni bukta után Shamrock, Hamrun, Zalgiris kellett hozzá. Ha a dánok után a KÍ sem jön össze, lehet beszélni sikerről? Kötve hiszem, pedig EKL-kör lesz úgy is.
A csoportkörből továbbjutás más tészta, azt aláírom.
Értem, hogy a NER-geciket etetheti Kubatov az EKL-csoporttal nyári bukták után is, ezzel nem tudok mit kezdeni.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2024.08.07. 20:51

Kettős emberelőnyben kurva gyenge ez a Pakstól.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2024.08.07. 20:57

Egyébként hogyhogy van VAR?

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2024.08.07. 20:59

Na ez szép volt.

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2024.08.07. 21:01

Nagyon jól jött ki ebből a Paks, mert amúgy borzalmasan játszottak.

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2024.08.07. 21:16

minden montenegrói simlis brigád, úgy látszik itt a kiállításokra mentek rá elsősorban...
Kolorcity Kazincbarcikai SC - Hajrá Vegyész!!!

Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

zaggar
Kulcsjátékos

HozzászólásSzerző: zaggar » 2024.08.07. 21:31

Maradonapoli írta:minden montenegrói simlis brigád, úgy látszik itt a kiállításokra mentek rá elsősorban...

akkor piroslapos fogadótársunk ma nagyot kaszálhatott.
Újpest-Munkás
Serie A iránt érdekl?d? (Milan és a többiek)

"Az ön parancsa nekem nem parancs. Az én látható f?hatóságom az árkodi püspök meg a vallás- és közoktatásügyi miniszter, a láthatatlan meg, aki ígéreteimet számon tartja, maga a megváltó Krisztus."

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2024.08.07. 21:37

zaggar írta:
Maradonapoli írta:minden montenegrói simlis brigád, úgy látszik itt a kiállításokra mentek rá elsősorban...

akkor piroslapos fogadótársunk ma nagyot kaszálhatott.

akkor igen

zaggar
Kulcsjátékos

HozzászólásSzerző: zaggar » 2024.08.07. 22:10

Hát ez marha jó:)

https://www.youtube.com/watch?v=Oo_9X3ye3yY
kegyetlenül pörög a kolumbiai csaj nyelve
Újpest-Munkás
Serie A iránt érdekl?d? (Milan és a többiek)

"Az ön parancsa nekem nem parancs. Az én látható f?hatóságom az árkodi püspök meg a vallás- és közoktatásügyi miniszter, a láthatatlan meg, aki ígéreteimet számon tartja, maga a megváltó Krisztus."

banok
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: banok » 2024.08.07. 23:52

A Paks gyakorlatilag továbbjutott - a Mlada Boleslav-Hapoel Beer Sheva párosból az utóbbi lenne jobb mert most nekik a hazai pálya most alternatív. De akárhogy is lesz se a cseh, se az izraeli csapat nem lesz annyira kutyaütő mint ez a montenegrói.

Mech
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Mech » 2024.08.08. 08:26

banok írta:A Paks gyakorlatilag továbbjutott - a Mlada Boleslav-Hapoel Beer Sheva párosból az utóbbi lenne jobb mert most nekik a hazai pálya most alternatív. De akárhogy is lesz se a cseh, se az izraeli csapat nem lesz annyira kutyaütő mint ez a montenegrói.

Szerintem a Paks nem gondolkodik csoportkörben, nyilván nem adják majd fel a párharcot, de szerintem ők már így is elégedettek lesznek ezzel a nemzetközivel.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2024.08.08. 08:44

Mech írta:
banok írta:A Paks gyakorlatilag továbbjutott - a Mlada Boleslav-Hapoel Beer Sheva párosból az utóbbi lenne jobb mert most nekik a hazai pálya most alternatív. De akárhogy is lesz se a cseh, se az izraeli csapat nem lesz annyira kutyaütő mint ez a montenegrói.

Szerintem a Paks nem gondolkodik csoportkörben, nyilván nem adják majd fel a párharcot, de szerintem ők már így is elégedettek lesznek ezzel a nemzetközivel.

szerintem most kezdtek el gondolkodni rajta
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2024.08.08. 11:52

Ilyenben menjetek nemzetközi kupameccsekre, ha igazán hazafiak akartok lenni:

Kép

Mech
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Mech » 2024.08.08. 12:08

Adamek írta:
Mech írta:

szerintem most kezdtek el gondolkodni rajta

Lehet, már csak azért is mert, szerintem Pakson nem prioritás a bajnokság, ha 8. helyen végeznek az se érdekli őket jobban, mint egy esetleges 2-3. hely, pláne ha bejutnak az EKL csoportkörbe közben.
Az izraeliekkel jobban járnának, mint a csehekkel, mert azok nem tudnak otthon játszani. Az előző párharcuk egy bolgár csapat ellen volt és mindkét meccs Bulgáriában volt.

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2024.08.08. 15:26

Trabzonspor Rapid 2,5 over 1,65
Krivbasz Plzen. V 1,70
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2024.08.08. 18:53

Összemákolta a Csút a végén. Mindkét csapat irgalmatlanul szar volt, a hazaiak közelebb álltak a győzelemhez, de egyszer elbambultak, így el is bukták.

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2024.08.08. 20:59

Két fokkal jobb az Omonia, mint gondoltam (főleg az AEK Larnacat látva), képesek jó iramot diktálni, de a játéktudásuk azért elég közepes, és 1-0 után le is ültek rendesen. A Vidi támadójátéka nagyon vérszegény volt, ennél jóval több kell a visszavágón.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Cselszky 2024.08.08. 21:04-kor.

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2024.08.08. 21:03

Nem tudom, ki ez a kommentátor, a Fradi meccsét is ő tolta, akkor is nagyon pozitívan látta a dolgokat, most is kifejezetten lelkes és bizakodó volt...

Vissza: “www.nb1.hu”