Maradonapoli írta:Bárki pályázhat ángilus szövetségi kapitánynak, csak gondoltam esetleg Adamek és Nyúl elvtársakat hátha érdekli a dolog.
Én aztán igazán rühellem őket, mármint az angolokat, de ennél még én is támadóbb focit játszattam volna velük.
Maradonapoli írta:Bárki pályázhat ángilus szövetségi kapitánynak, csak gondoltam esetleg Adamek és Nyúl elvtársakat hátha érdekli a dolog.
Javier Arizmendi írta:Maradonapoli írta:Bárki pályázhat ángilus szövetségi kapitánynak, csak gondoltam esetleg Adamek és Nyúl elvtársakat hátha érdekli a dolog.
Én aztán igazán rühellem őket, mármint az angolokat, de ennél még én is támadóbb focit játszattam volna velük.
SuperDepor írta:Maradonapoli írta:Bárki pályázhat ángilus szövetségi kapitánynak, csak gondoltam esetleg Adamek és Nyúl elvtársakat hátha érdekli a dolog.
Home office-ban lehet?
Adamek írta:Maradonapoli írta:Bárki pályázhat ángilus szövetségi kapitánynak, csak gondoltam esetleg Adamek és Nyúl elvtársakat hátha érdekli a dolog.
én kit-menedzser szeretnék lenni
Maradonapoli írta:SuperDepor írta:Maradonapoli írta:Bárki pályázhat ángilus szövetségi kapitánynak, csak gondoltam esetleg Adamek és Nyúl elvtársakat hátha érdekli a dolog.
Home office-ban lehet?
jó, neked elintézhetjük Isti
SuperDepor írta:Maradonapoli írta:SuperDepor írta:Home office-ban lehet?
jó, neked elintézhetjük Isti
Az jó lenne.
Visszavezetem a sepregető, beállós, irányító kozeppalyalyas korszakot.
Savaria1919 írta:A korábbi ferencvárosi Nalepát kiállították, a végén jöttek a gólok, a győzelemnek azért is örülök, mert hozott egy kisebb összeget is.
Maradonapoli írta:Adamek írta:Maradonapoli írta:Bárki pályázhat ángilus szövetségi kapitánynak, csak gondoltam esetleg Adamek és Nyúl elvtársakat hátha érdekli a dolog.
én kit-menedzser szeretnék lenni
rákérdezünk, betöltött-e jelenleg a pozíció
https://i.pinimg.com/564x/c7/2d/3e/c72d ... 61b7cb.jpg
Adamek írta:Maradonapoli írta:Adamek írta:én kit-menedzser szeretnék lenni
ok, elvállalom ha a mentős jön gyúrónak
már alig várom, hogy Bukajóval és Fikajóval dolgozhassak
Adamek írta:Maradonapoli írta:Adamek írta:én kit-menedzser szeretnék lenni
ok, elvállalom ha a mentős jön gyúrónak
már alig várom, hogy Bukajóval és Fikajóval dolgozhassak

Maradonapoli írta:Rakitic (36 éves) -> Hajduk Split
edző: Gattuso
ezek megint elégetnek pár euro tízmillió, hogy megint a harmadik helyért küzdjenek...

Savaria1919 írta:Maradonapoli írta:Rakitic (36 éves) -> Hajduk Split
edző: Gattuso
ezek megint elégetnek pár euro tízmillió, hogy megint a harmadik helyért küzdjenek...
Rakitic, Perisic, Livaja, Gattuso... erős brigád lesz ott, dalmata mezben ünnepelnek majd a tengerparton:
zaggar írta:enyhén idegesítő, amikor 9-essel zárok a totón, sőt, tképpen a guta megbsz..na nem mintha a 10-esre világmegváltó összegeket fizetnének ki, de ha itt eltalálok 9-et, akkor a nyüves mixen miért nem jön össze még 4 se? valami nagy sumákság van itt a háttérben
banok írta:zaggar írta:enyhén idegesítő, amikor 9-essel zárok a totón, sőt, tképpen a guta megbsz..na nem mintha a 10-esre világmegváltó összegeket fizetnének ki, de ha itt eltalálok 9-et, akkor a nyüves mixen miért nem jön össze még 4 se? valami nagy sumákság van itt a háttérben
totózni nem cringe? XD
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 7 vendég