Maradonapoli írta:A Szlovák Bratyiszlava egy rendes csapat fijaim! Ilyennek kellene lenni a többi fodballcsalónak is.
bezzeg a Razgradi Ludovika, azok úgy szarnak bele mint blöki a félcipőbe
Maradonapoli írta:A Szlovák Bratyiszlava egy rendes csapat fijaim! Ilyennek kellene lenni a többi fodballcsalónak is.
Maradonapoli írta:zaggar írta:Arról lehet tudni valamit, h a Kövesd egyáltalán kap-e némi pénzt azért, h náluk játszanak a fehéroroszok? (jön vissza valami a stadionépítések árából?)
valami jelképes bagó jellegű összeget valószínű igen, már csak a hivatalos papírozás miatt is kénytelenek, de amúgy szerintem puszira is beengednék őket, a politikai haverság okán...
ja nézők ugye nem lehetnek elvileg, de arról szólnak a matyóföldi hírek, hogy a buflákfejű és matyóföldi holdudvara természetesen helyben nézi ezeket a "bl-meccseket", mivel a fehérruszkik továbbszenvedték magukat, legközelebb a Ludogorecet láthatja élőben a fehér flair műanyagszékéből....
SuperDepor írta:Maradonapoli írta:zaggar írta:Arról lehet tudni valamit, h a Kövesd egyáltalán kap-e némi pénzt azért, h náluk játszanak a fehéroroszok? (jön vissza valami a stadionépítések árából?)
valami jelképes bagó jellegű összeget valószínű igen, már csak a hivatalos papírozás miatt is kénytelenek, de amúgy szerintem puszira is beengednék őket, a politikai haverság okán...
ja nézők ugye nem lehetnek elvileg, de arról szólnak a matyóföldi hírek, hogy a buflákfejű és matyóföldi holdudvara természetesen helyben nézi ezeket a "bl-meccseket", mivel a fehérruszkik továbbszenvedték magukat, legközelebb a Ludogorecet láthatja élőben a fehér flair műanyagszékéből....
Ahhoz még tovább kell jutni a bulgaroknak
Adamek írta:Maradonapoli írta:A Szlovák Bratyiszlava egy rendes csapat fijaim! Ilyennek kellene lenni a többi fodballcsalónak is.
zaggar írta:Maradonapoli írta:zaggar írta:
Köszi, de miért nem lehetnek nézők? A fehérorosz-bolgár olyan problémás párosítás?
az uefa tiltja büntetőjelleggel - a hazai pályán játszás tiltás mellett másik faszkorbácsként - a háborúval kapcsolatban, mert a területüket átengedték a ruszki agresszroknak Ukrajna megtámadásához, kizárva csak azért nincsenek, mint azok, mert csapatokat nem küldtek
a nyílt háború óta ez van, minden csapatukra vonatozik - pl. tavaly Diósgyőrben is játszott valamelyik csapatuk zárt kapus uefa-kupameccset luxemburgi ellenfél ellen
jaaa..akkor ezért játszottak itt a franciák, amikor szarrá bombázták Líbiát. A béke vagy te sport :)
Maradonapoli írta:Kaszinósnak az önbizalmát nem viselte meg a múlt heti, továbbra is fullba tolja :DDDDD
"A 0-4 után is azt mondom, jobbak vagyunk, nem cserélném el a csapatomat a Corvinulra"
Maradonapoli írta:Kaszinósnak az önbizalmát nem viselte meg a múlt heti, továbbra is fullba tolja :DDDDD
"A 0-4 után is azt mondom, jobbak vagyunk, nem cserélném el a csapatomat a Corvinulra"
Szarka írta:Maradonapoli írta:Kaszinósnak az önbizalmát nem viselte meg a múlt heti, továbbra is fullba tolja :DDDDD
Holnap bizonyíthat, de ehhez min. két gólos siker kell.
Maradonapoli írta:Szarka írta:Maradonapoli írta:Kaszinósnak az önbizalmát nem viselte meg a múlt heti, továbbra is fullba tolja :DDDDD
már mér pont 2 gólos?
Maradonapoli írta:Adamek írta:Maradonapoli írta:A Szlovák Bratyiszlava egy rendes csapat fijaim! Ilyennek kellene lenni a többi fodballcsalónak is.
a jó büdös kurvaannyukat nekik is, 1,5-es overen voltam azon a meccsen, az vitte a mai szelót...
Savaria1919 írta:Javier Arizmendi írta:Savaria1919 írta:
Magyaros lett az új hazai, büszkén feszít benne Artur Jędrzejczyk.
A lengyel szurkolóknak még annyi sikerélményük sincs, mint a magyaroknak.
ott voltak az elmúlt két vb-n, Katarban továbbjutottak a csoportkörből
Adamek írta:Maradonapoli írta:Adamek írta:bezzeg a Razgradi Ludovika, azok úgy szarnak bele mint blöki a félcipőbe
a jó büdös kurvaannyukat nekik is, 1,5-es overen voltam azon a meccsen, az vitte a mai szelót...
sajnos az első kör az aljadék köre és ez nemcsak játékerőre értendő
egy kör alatt több a váratlan eredmény/fordulat mint az egész szezon többi részében
zaggar írta:Adamek írta:Maradonapoli írta:a jó büdös kurvaannyukat nekik is, 1,5-es overen voltam azon a meccsen, az vitte a mai szelót...
egy kör alatt több a váratlan eredmény/fordulat mint az egész szezon többi részében
Olyannyira, h az egyik totósoromba 7, a másikban 2(!!) találatom volt..ilyen bravúrokat azért ritkán szoktam összehozni.
Vajon miért ér 3*-os pénzt ma az Elfsborg győzelme (azon kívül, h már jó eséllyel továbbjutottak), amikor a hazai Pofosz hótt gyengének tűnik?
Maradonapoli írta:Szarka írta:Maradonapoli írta:Kaszinósnak az önbizalmát nem viselte meg a múlt heti, továbbra is fullba tolja :DDDDD
már mér pont 2 gólos?
zaggar írta:Adamek írta:Maradonapoli írta:a jó büdös kurvaannyukat nekik is, 1,5-es overen voltam azon a meccsen, az vitte a mai szelót...
Olyannyira, h az egyik totósoromba 7, a másikban 2(!!) találatom volt..ilyen bravúrokat azért ritkán szoktam összehozni.
Vajon miért ér 3*-os pénzt ma az Elfsborg győzelme (azon kívül, h már jó eséllyel továbbjutottak), amikor a hazai Pofosz hótt gyengének tűnik?
Javier Arizmendi írta:Savaria1919 írta:Javier Arizmendi írta:A lengyel szurkolóknak még annyi sikerélményük sincs, mint a magyaroknak.
Rémlik mennyire volt az tisztességes továbbjutás
SuperDepor írta:zaggar írta:Adamek írta:sajnos az első kör az aljadék köre és ez nemcsak játékerőre értendő
Azért mert 3,15 van a románok gyozelmere is a 4:0-ás paksi siker után. Ez nem is rossz, az oláhok fel vannak pörögve.
SuperDepor írta:SuperDepor írta:zaggar írta:
Azért mert 3,15 van a románok gyozelmere is a 4:0-ás paksi siker után. Ez nem is rossz, az oláhok fel vannak pörögve.
A kaszinós már le is nyilatkozta, hogy a továbbjutás eldőlt wazzeg, hogy mondhat ilyet egy edző....
Javier Arizmendi írta:Savaria1919 írta:Javier Arizmendi írta:A lengyel szurkolóknak még annyi sikerélményük sincs, mint a magyaroknak.
Rémlik mennyire volt az tisztességes továbbjutás
Jelenlévő fórumozók: RAUL7 valamint 14 vendég