Szombati foci: Fradi-Vidi!

Szarka
Aranylabdás

Re: Szombati foci: Fradi-Vidi!

HozzászólásSzerző: Szarka » 2024.07.12. 11:07

zaggar írta:
Maradonapoli írta:
Adamek írta:az FTC ugyanúgy része az NB1-nek mint a Ludo a bolgár, az RB a sógi, a Vörös Csillag a rác, a Zágrábi Dinamit a kutyakölyök, Slovan a drótós vagy a Real Madrid a spanyol bajnokságnak
olyat nem ér játszani, hogy itt kivesszük a külön enklávét, jelentsen az bármit, ott meg beszámoljuk

Jut eszembe, ha már romantikázunk! A Sheriff 11 légióssal állt ki a baltások ellen és abból 10 kicsi néger volt. :DDDDD ja és a 90. perc környékén kiszoptak egy góllal lóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóól xd....

Néger seriffek. Nem csoda, h zavar volt az erőben.

https://www.youtube.com/watch?v=sAELs42aZt4
Magyarország - Newcastle - Real Madrid , ebben a sorrendben.
"Intensity is our Identity"

Móni, Boston United, baldj: Nyugodjanak békében

nyúl
Kincstári Főegerész

HozzászólásSzerző: nyúl » 2024.07.12. 12:51

Adamek írta:
nyúl írta:Legalább azok a hangok, hogy György királlyal számolni lehet, mint kapitányjelölttel, innentől elnémulnak.

Volt egy rövidke illúzió, hogy nemcsak utolértük, hanem túlléptük a román futballt. Még irigykedő megnyilvánulás is érkezett Mordorból.
Hát ez is teljesen szertefoszlott. A román válogatott erősebb, amit az EB megmutatott. Klubfutballban - a Ferencváros kivételével, ami tulajdonképpen csak székhelyileg tartozik már a magyar focihoz, hiszen külön enklávé - mindig is alattuk maradtunk, de ez most valami egészen megalázó padlófeltörlős mutatvány a reaktor árnyékában.
Elismerem, iszonyú lehet negyven fokban lótni-futni, de ugye a románoknak is UV riadó volt.

az FTC ugyanúgy része az NB1-nek mint a Ludo a bolgár, az RB a sógi, a Vörös Csillag a rác, a Zágrábi Dinamit a kutyakölyök, Slovan a drótós vagy a Real Madrid a spanyol bajnokságnak
olyat nem ér játszani, hogy itt kivesszük a külön enklávét, jelentsen az bármit, ott meg beszámoljuk
Igaz, de én ott se számítom be.
Tehát az pl. hogy a Ludogorec Razgrad zsinórban megnyert 13 bajnokságot, nevetséges. Egy olyan
országban, ahol a Levszki és a CSKA Szófia vetélkedése a klubfoci hagyománya. Látjuk, mire megy vele Bulgária. Mélyebben talán sose volt.
Ezek a sportszervezetek (akár nagyközségi parvenük, mint a Ludo, akár jelentős tradícióval bírnak, mint az FTC) felső döntéssel, valamilyen pénzcsap-nyitással kívül kerülnek az állam bajnokságának nyomorult keretein, még ha pro forma részesei is annak. Ellenfelük nincs. Előlegként fel lehet venni az aranyat.
Látjuk a Fradinál a "középosztályosodást" (tkp. a proli pénzarisztokráciát), a régi szurkolói hátország eltűnését. Ma egy Fradi-meccs nem sport-, hanem protokollesemény, pénzesproli operabál, ami nem az évente fluktuálódó, 98%-ban külföldi futballistákról szól, hanem az újgazdagok jelenlétéről és kiszolgálásáról.
Ez baj, mert a Ferencváros saját jogán a térség egyik legnagyobb története volt, és a magyar futball semmit nem profitál ebből az állapotból.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2024.07.12. 13:07

nyúl írta:
Adamek írta:
nyúl írta:Legalább azok a hangok, hogy György királlyal számolni lehet, mint kapitányjelölttel, innentől elnémulnak.

Volt egy rövidke illúzió, hogy nemcsak utolértük, hanem túlléptük a román futballt. Még irigykedő megnyilvánulás is érkezett Mordorból.
Hát ez is teljesen szertefoszlott. A román válogatott erősebb, amit az EB megmutatott. Klubfutballban - a Ferencváros kivételével, ami tulajdonképpen csak székhelyileg tartozik már a magyar focihoz, hiszen külön enklávé - mindig is alattuk maradtunk, de ez most valami egészen megalázó padlófeltörlős mutatvány a reaktor árnyékában.
Elismerem, iszonyú lehet negyven fokban lótni-futni, de ugye a románoknak is UV riadó volt.

az FTC ugyanúgy része az NB1-nek mint a Ludo a bolgár, az RB a sógi, a Vörös Csillag a rác, a Zágrábi Dinamit a kutyakölyök, Slovan a drótós vagy a Real Madrid a spanyol bajnokságnak
Igaz, de én ott se számítom be.
Tehát az pl. hogy a Ludogorec Razgrad zsinórban megnyert 13 bajnokságot, nevetséges. Egy olyan
országban, ahol a Levszki és a CSKA Szófia vetélkedése a klubfoci hagyománya. Látjuk, mire megy vele Bulgária. Mélyebben talán sose volt.
Ezek a sportszervezetek (akár nagyközségi parvenük, mint a Ludo, akár jelentős tradícióval bírnak, mint az FTC) felső döntéssel, valamilyen pénzcsap-nyitással kívül kerülnek az állam bajnokságának nyomorult keretein, még ha pro forma részesei is annak. Ellenfelük nincs. Előlegként fel lehet venni az aranyat.
Látjuk a Fradinál a "középosztályosodást" (tkp. a proli pénzarisztokráciát), a régi szurkolói hátország eltűnését. Ma egy Fradi-meccs nem sport-, hanem protokollesemény, pénzesproli operabál, ami nem az évente fluktuálódó, 98%-ban külföldi futballistákról szól, hanem az újgazdagok jelenlétéről és kiszolgálásáról.
Ez baj, mert a Ferencváros saját jogán a térség egyik legnagyobb története volt, és a magyar futball semmit nem profitál ebből az állapotból.

ez így van, de ez már egy másik történet, az eredeti az, hogy ki kit ér utol vagy hagy le vagy valami hasonló
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Deep Purple
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Deep Purple » 2024.07.12. 13:27

nyúl írta:Látjuk a Fradinál a "középosztályosodást" (tkp. a proli pénzarisztokráciát), a régi szurkolói hátország eltűnését. Ma egy Fradi-meccs nem sport-, hanem protokollesemény, pénzesproli operabál, ami nem az évente fluktuálódó, 98%-ban külföldi futballistákról szól, hanem az újgazdagok jelenlétéről és kiszolgálásáról.

Ennek többször nekifutottam, de egyszer sem voltam képes rendesen megfogalmazni. Köszönöm, hogy megtetted.

Nemzetközileg egyébként ez a mainstram topfutball a kilencvenes évek óta. Nálunk késett 15-20 évet. A válogatott tornákon is ez látszik a jelmezben bohóckodó "szurkolókkal", akik önmaguk megmutatása végett járnak ki, és a tévé keresi őket a lelátón.

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2024.07.12. 13:56

Nem tudom ki ő, de legalább fiatal és magyar
https://www.csakfoci.hu/magyar-foci/a-d ... 4xfOs67G4Q
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

John McClane
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: John McClane » 2024.07.12. 15:01

SuperDepor írta:Nem tudom ki ő, de legalább fiatal és magyar

A Fradi legnagyobb tehetsége,de az egész magyar fociban nem sok hasonló van szerintem.
Cech-Ivanovic,Terry,Dragoner,Szkukalek-Lampard,Wedgbury-Kriston,Gera,Hazard-Drogba
Edzo:Jose Mourinho
Dibusz-Stockley,Gyepes,Carvalho,Ashley Cole-Essien,Lipcsei-Seydi,Lisztes,Podolski-Elding
Edzo:Kondas Elemer

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2024.07.12. 15:04

John McClane írta:

A Fradi legnagyobb tehetsége,de az egész magyar fociban nem sok hasonló van szerintem.

Legyen igazad
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

John McClane
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: John McClane » 2024.07.12. 15:17

Deep Purple írta:
nyúl írta:Látjuk a Fradinál a "középosztályosodást" (tkp. a proli pénzarisztokráciát), a régi szurkolói hátország eltűnését. Ma egy Fradi-meccs nem sport-, hanem protokollesemény, pénzesproli operabál, ami nem az évente fluktuálódó, 98%-ban külföldi futballistákról szól, hanem az újgazdagok jelenlétéről és kiszolgálásáról.

Ennek többször nekifutottam, de egyszer sem voltam képes rendesen megfogalmazni. Köszönöm, hogy megtetted.

Nemzetközileg egyébként ez a mainstram topfutball a kilencvenes évek óta. Nálunk késett 15-20 évet. A válogatott tornákon is ez látszik a jelmezben bohóckodó "szurkolókkal", akik önmaguk megmutatása végett járnak ki, és a tévé keresi őket a lelátón.

Szerintem nincs semmi ilyen,többségében ugyanazok járnak meccsre,mint eddig ,csak valóban jól lett kitalálva a stadion.Amikor megépült mindenki csodálkozott,hogy minek ekkora külön VIP lelátó,Magyarországon erre nincs igény.Kiderült,hogy mégis van,lényegében teljesen 3 részre lett választva a lelátó és ezek között szinte semmi kapcsolat nincs.Van a B lelótó,ahol lényegében semmi nincs,csak normális budi,de ugyanaz a beton,mint eddig.Van a C lelátó az átlagnak,ahol többnyire ingyenes családi programok vannak pluszba,meg van a klubház oldala,ahol valóban az van,amit Nyúl írt,az a rész tartja el a stadiont.
Semmiféle csere nem történt,csak megteremtődött egy új plusz réteg,akiknek prémium élmény kellett meg,hogy ne keveredjenek a pórnéppel.
Cech-Ivanovic,Terry,Dragoner,Szkukalek-Lampard,Wedgbury-Kriston,Gera,Hazard-Drogba
Dibusz-Stockley,Gyepes,Carvalho,Ashley Cole-Essien,Lipcsei-Seydi,Lisztes,Podolski-Elding

John McClane
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: John McClane » 2024.07.12. 15:18

SuperDepor írta:
John McClane írta:

Legyen igazad

Hatalmas szégyen lesz a Fradira nézve,ha ebből a srácból nem lesz semmi.

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2024.07.12. 15:29

John McClane írta:
SuperDepor írta:
John McClane írta:A Fradi legnagyobb tehetsége,de az egész magyar fociban nem sok hasonló van szerintem.

Legyen igazad

Szerintem cikkeztek már róla, ismerős a neve, de nem tudtam hova tenni

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2024.07.12. 16:26

SuperDepor írta:
John McClane írta:
SuperDepor írta:Legyen igazad

Szerintem cikkeztek már róla, ismerős a neve, de nem tudtam hova tenni

fossam le a bokám, de a Varga nevet én is hallottam már valahol
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2024.07.12. 16:36

Még egy gondolat a paksi szégyenhez. Most nézem hogy ezek a szőröstalpúak a Csíkszeredával voltak egy bajnokságban. Lefogadom, hogy a kaszinósnak eszébe sem jutott a ner kapcsolatait kihasználni és mondjuk a székelyek szakmai vezetését megkérdezni arról, hogy mondjuk milyen taktikára számítson tőlük, mik az erősségeik/gyengeségeik stb. A romulák edző azt nyilatkozta, hogy felderítették a Paks gyenge pontjait, az eredmény tükrében azt mondom ezt el is hiszem neki. Ha ez így van, talán már itt eldőlt a dolog, hogy a kaszinós szart bele az egészbe - már ha nem egyenesen mixelgetett az egész bagázs...
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2024.07.12. 16:41

Maradonapoli írta:Még egy gondolat a paksi szégyenhez. Most nézem hogy ezek a szőröstalpúak a Csíkszeredával voltak egy bajnokságban. Lefogadom, hogy a kaszinósnak eszébe sem jutott a ner kapcsolatait kihasználni és mondjuk a székelyek szakmai vezetését megkérdezni arról, hogy mondjuk milyen taktikára számítson tőlük, mik az erősségeik/gyengeségeik stb. A romulák edző azt nyilatkozta, hogy felderítették a Paks gyenge pontjait, az eredmény tükrében azt mondom ezt el is hiszem neki. Ha ez így van, talán már itt eldőlt a dolog, hogy a kaszinós szart bele az egészbe - már ha nem egyenesen mixelgetett az egész bagázs...

felderítés? Gyugyó a nyolcvanas évek elején él, akkoriban még annyi volt, hogy brit, skandi meg latin stílus, meg persze a magyaros akármi - na ezek közé belőtte az ellenfelet és hagy szóljon

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2024.07.12. 18:24

Kedvcsináló az NB1-es szezonhoz. Tavaly a Fradi, most a Paks alapozott. (Anno mi is részt vállaltunk.)
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2024.07.12. 18:33

Hogy vagytok fijaim 24 órával a magyar futball Trianonja után? Lesz feltámadás? Mindent vissza?
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2024.07.12. 18:48

Maradonapoli írta:Hogy vagytok fijaim 24 órával a magyar futball Trianonja után? Lesz feltámadás? Mindent vissza?

Az utolsó faluig!!

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2024.07.12. 18:55

Mi is kaptunk egy négyest a Fortuna Düsseldorftól, de legalább jött a 2,5 over

zaggar
Kulcsjátékos

HozzászólásSzerző: zaggar » 2024.07.12. 19:20

SuperDepor írta:Mi is kaptunk egy négyest a Fortuna Düsseldorftól, de legalább jött a 2,5 over

A korábbiakhoz képest alig vannak icsvicsek a dvtk-nál, de látom, van uruguayi, spanyol, argentin. Jó csapat lesz belőlük?
Újpest-Munkás
Serie A iránt érdekl?d? (Milan és a többiek)

"Az ön parancsa nekem nem parancs. Az én látható f?hatóságom az árkodi püspök meg a vallás- és közoktatásügyi miniszter, a láthatatlan meg, aki ígéreteimet számon tartja, maga a megváltó Krisztus."

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2024.07.12. 19:21

zaggar írta:
SuperDepor írta:Mi is kaptunk egy négyest a Fortuna Düsseldorftól, de legalább jött a 2,5 over

A korábbiakhoz képest alig vannak icsvicsek a dvtk-nál, de látom, van uruguayi, spanyol, argentin. Jó csapat lesz belőlük?

Inkább sokszínű

zaggar
Kulcsjátékos

HozzászólásSzerző: zaggar » 2024.07.12. 19:32

SuperDepor írta:
zaggar írta:

Inkább sokszínű

Erről jut eszembe, íme a zéerté hosszútávú ajánlata a nb1-re:

FTC 1,25
Fehérvár 8,00
Paks 10,00
Puskás Akadémia 10,00
DVSC 12,00
Újpest 25,00
Diósgyőr 50,00
Kecskemét 100,00
MTK 100,00
ZTE 100,00
Nyíregyháza 200,00
Győr 200,00

nekem a Fehérvár tűnik némileg optimistának
Újpest-Munkás
Serie A iránt érdekl?d? (Milan és a többiek)

"Az ön parancsa nekem nem parancs. Az én látható f?hatóságom az árkodi püspök meg a vallás- és közoktatásügyi miniszter, a láthatatlan meg, aki ígéreteimet számon tartja, maga a megváltó Krisztus."

Vissza: “www.nb1.hu”