Szombati foci: Fradi-Vidi!

Maradonapoli
Aranylabdás

Re: Szombati foci: Fradi-Vidi!

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2024.06.18. 18:28

nyúl írta:
Maradonapoli írta:Nektek mi a véleményetek az esetről? Bunda volt?

https://www.youtube.com/watch?v=BRGE4iWek5c
Ezt a mai napig nem tudom eldönteni.
Ha igen, akkor a cséká kapott lóvét, a többi nem.
Lincshangulat volt. Mészölyéket hajnalban menekítették ki Szegedről külön busszal, mert a Vasas-busz összes kerekét kiszúrták.
Komjáti utolsó meccse volt.

én is arra tennék, hogy a csékát lefizették, másképp nincs olyan ökör, aki bele röplabdázzon az uccsó pillanatokban, gondolom nem így volt a terv, de fogyott az idő, a vasas meg magától képtelen volt beépített emberrel is megoldani a feladatot... a lóvét nem akarta veszni hagyni a srác...
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2024.06.18. 20:15

Maradonapoli írta:
nyúl írta:
Maradonapoli írta:Nektek mi a véleményetek az esetről? Bunda volt?

https://www.youtube.com/watch?v=BRGE4iWek5c
Ezt a mai napig nem tudom eldönteni.
Ha igen, akkor a cséká kapott lóvét, a többi nem.
Lincshangulat volt. Mészölyéket hajnalban menekítették ki Szegedről külön busszal, mert a Vasas-busz összes kerekét kiszúrták.
Komjáti utolsó meccse volt.

én is arra tennék, hogy a csékát lefizették, másképp nincs olyan ökör, aki bele röplabdázzon az uccsó pillanatokban, gondolom nem így volt a terv, de fogyott az idő, a vasas meg magától képtelen volt beépített emberrel is megoldani a feladatot... a lóvét nem akarta veszni hagyni a srác...

a megoldás a videó 19. másodperce
a Vasas támadója odamegy a földön fekvő Szabó Gyulához és megpaskolja a feje búbját. hogy jól van öreg, így egyeztünk meg
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2024.06.24. 14:19

Helyzetjelentés 1 hónappal a start előtt. Távozott Baranyai (Újpest), Oliveira (Arka Gdynia, lóvét nem kapunk), Tuboly (kölcsönből vissza, Dunaszerdahely), Majdevac. A héten lejár DzsB és Bódi szerződése, egyelőre nincs hír hosszabbításról. Távozhat Dreskovics, állítólag a Fener vinné, nekem ez kissé szürreális. Érkezett a japán Senaga (Montenegro, lejárt szerződés), Pálfi (Hali), Szűcs (FC Kobenhavn) és Batik (lejárt szerződés, Csút).

Eddig ezt igen haloványnak érzem. Az újakat Batik kivételével nem ismerjük, az infók szerint a japán tucattermék, Szűcs kérdőjel. Jövő hét végén már indul az edzőtábor, jó lenne, ha addig kialakulna a nagyjából végleges keret (nem fog).
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2024.06.24. 14:33

Cselszky írta:Helyzetjelentés 1 hónappal a start előtt. Távozott Baranyai (Újpest), Oliveira (Arka Gdynia, lóvét nem kapunk), Tuboly (kölcsönből vissza, Dunaszerdahely), Majdevac. A héten lejár DzsB és Bódi szerződése, egyelőre nincs hír hosszabbításról. Távozhat Dreskovics, állítólag a Fener vinné, nekem ez kissé szürreális. Érkezett a japán Senaga (Montenegro, lejárt szerződés), Pálfi (Hali), Szűcs (FC Kobenhavn) és Batik (lejárt szerződés, Csút).

Eddig ezt igen haloványnak érzem. Az újakat Batik kivételével nem ismerjük, az infók szerint a japán tucattermék, Szűcs kérdőjel. Jövő hét végén már indul az edzőtábor, jó lenne, ha addig kialakulna a nagyjából végleges keret (nem fog).

régi szép idők, amikor szimat lerabolta a magyar mezőny krémjét, ne adj még válogatottakat csábított haza, meg használható rácokat, oláhokat kukázott... máig ne értem miért esett ki a pixisből, azt hittem eléggé narancsos, aztán mégsem...

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2024.06.24. 15:46

Maradonapoli írta:régi szép idők, amikor szimat lerabolta a magyar mezőny krémjét, ne adj még válogatottakat csábított haza, meg használható rácokat, oláhokat kukázott... máig ne értem miért esett ki a pixisből, azt hittem eléggé narancsos, aztán mégsem...

Szerintem ő sosem volt narancsos, Lajossal elmachinált helyben, de ettől nem lett fideszes. Amennyire én tudom: 2012-13 körül egyik napról a másikra kiszedték alóla az új XC90-es Volvót (kelet-magyarországi félkarú biznisz), és a segge alá raktak egy 10 éves S40-est (2 kaszinó). Persze siratni nem kell, de szvsz neki sokkal jobban ment az országosan szoci-helyben narancsos időkben, amikor nem voltak éhes NER-nagytőkések és nagy volt a szabályozatlanság, a vadkapitalizmus, amiben ő jól mozgott. Aztán 13 körültől már érezhető volt a lejtmenet, néhány fellángolással együtt is megvolt a süllyedő trend, ami 2020-ban robbanáshoz vezetett. Az utolsó években már nem volt uralmi pozícióban helyben sem, a Papp-féle városvezetéssel sem jött ki, tehertétel lett a személye, a klubot sem tudta érdemben finanszírozni, a Kondás-szerelem és az üres ígérgetések miatt a közönség is elfordult tőle, végül a kieséssel ellehetetlenült a helyzete, egy gyors puccs keretében pár nap alatt távoznia kellett, persze a tulajdonrészéért azért kapott egy jól látható összeget.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2024.06.24. 16:02

Cselszky írta:
Maradonapoli írta:régi szép idők, amikor szimat lerabolta a magyar mezőny krémjét, ne adj még válogatottakat csábított haza, meg használható rácokat, oláhokat kukázott... máig ne értem miért esett ki a pixisből, azt hittem eléggé narancsos, aztán mégsem...

Szerintem ő sosem volt narancsos, Lajossal elmachinált helyben, de ettől nem lett fideszes. Amennyire én tudom: 2012-13 körül egyik napról a másikra kiszedték alóla az új XC90-es Volvót (kelet-magyarországi félkarú biznisz), és a segge alá raktak egy 10 éves S40-est (2 kaszinó). Persze siratni nem kell, de szvsz neki sokkal jobban ment az országosan szoci-helyben narancsos időkben, amikor nem voltak éhes NER-nagytőkések és nagy volt a szabályozatlanság, a vadkapitalizmus, amiben ő jól mozgott. Aztán 13 körültől már érezhető volt a lejtmenet, néhány fellángolással együtt is megvolt a süllyedő trend, ami 2020-ban robbanáshoz vezetett. Az utolsó években már nem volt uralmi pozícióban helyben sem, a Papp-féle városvezetéssel sem jött ki, tehertétel lett a személye, a klubot sem tudta érdemben finanszírozni, a Kondás-szerelem és az üres ígérgetések miatt a közönség is elfordult tőle, végül a kieséssel ellehetetlenült a helyzete, egy gyors puccs keretében pár nap alatt távoznia kellett, persze a tulajdonrészéért azért kapott egy jól látható összeget.

nagy birka volt a fideath, hogy ha ki is vásárolta a segge alól a klubot, nem bízta rá a vezetését, "alkalmazottként", kintről úgy tűnik, volt érzéke a klubvezetéshez, de hát kellett a hely a nap alatt a feltörekvő falusi kluboknak, mint a csút, a várda, a kövesd, örültek a nersevik téeszelnökök, hogy kinyírták az egyik legnagyobb riválist a 2010-es évekre....

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2024.06.24. 16:52

Maradonapoli írta:nagy birka volt a fideath, hogy ha ki is vásárolta a segge alól a klubot, nem bízta rá a vezetését, "alkalmazottként", kintről úgy tűnik, volt érzéke a klubvezetéshez, de hát kellett a hely a nap alatt a feltörekvő falusi kluboknak, mint a csút, a várda, a kövesd, örültek a nersevik téeszelnökök, hogy kinyírták az egyik legnagyobb riválist a 2010-es évekre....

Ezzel azért vitatkoznék. 2020-ban ezt már nem is lehetett volna megcsinálni, addigra lejáratta magát, a szurkolók elfordultak tőle. 15 táján ez talán még ment volna, de akkor még ő sem akart megválni a klubtól (még 20-ban sem, ehhez csak a kiesés nyitott utat).

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2024.06.24. 16:56

Cselszky írta:
Maradonapoli írta:nagy birka volt a fideath, hogy ha ki is vásárolta a segge alól a klubot, nem bízta rá a vezetését, "alkalmazottként", kintről úgy tűnik, volt érzéke a klubvezetéshez, de hát kellett a hely a nap alatt a feltörekvő falusi kluboknak, mint a csút, a várda, a kövesd, örültek a nersevik téeszelnökök, hogy kinyírták az egyik legnagyobb riválist a 2010-es évekre....

Ezzel azért vitatkoznék. 2020-ban ezt már nem is lehetett volna megcsinálni, addigra lejáratta magát, a szurkolók elfordultak tőle. 15 táján ez talán még ment volna, de akkor még ő sem akart megválni a klubtól (még 20-ban sem, ehhez csak a kiesés nyitott utat).

oké, a helyi viszonyokat nem ismerem, csak kívülről okoskodtam :) csak döbbenet így vegetációs állapotában látni a 2000-es évek legsikeresebb magyar klubját, főleg, hogy pont amikorra lett egy fullos stadion is...

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2024.06.24. 17:31

Maradonapoli írta:oké, a helyi viszonyokat nem ismerem, csak kívülről okoskodtam :) csak döbbenet így vegetációs állapotában látni a 2000-es évek legsikeresebb magyar klubját, főleg, hogy pont amikorra lett egy fullos stadion is...

A vegetációs állapot is so-so, ha az előzményeket nézed. Az utóbbi két év 3. és 5. helye szvsz teljesen rendben van a megelőző 3 év "kiesés-feljutás-1 körrel a vége előtt bentmaradás" mintázata után, ez volt inkább a vegetálás. Azt osztom, hogy a jelenlegi finanszírozási háttérrel innen nem látszik előrelépési lehetőség, max. a szinten tartás.

zaggar
Kulcsjátékos

HozzászólásSzerző: zaggar » 2024.06.24. 19:00

Cselszky írta:
Maradonapoli írta:oké, a helyi viszonyokat nem ismerem, csak kívülről okoskodtam :) csak döbbenet így vegetációs állapotában látni a 2000-es évek legsikeresebb magyar klubját, főleg, hogy pont amikorra lett egy fullos stadion is...

A vegetációs állapot is so-so, ha az előzményeket nézed. Az utóbbi két év 3. és 5. helye szvsz teljesen rendben van a megelőző 3 év "kiesés-feljutás-1 körrel a vége előtt bentmaradás" mintázata után, ez volt inkább a vegetálás. Azt osztom, hogy a jelenlegi finanszírozási háttérrel innen nem látszik előrelépési lehetőség, max. a szinten tartás.

Akkor nektek valami futballforradalmár kellene, aki fittyet hány a realitásokra, mint pl Gasperini Bergamóban. Persze ahhoz, h ez sikeres legyen évek kellenek, meg egy kockázatvállaló és a hosszútávú tervnek bizalmat szavazó klubvezetés. Na ez a 12 csapatos rendszerben aligha fog megtörténni. Meg nálunk ilyet utoljára talán a Verebes-féle Győri ETO produkált, az se most volt.
Újpest-Munkás
Serie A iránt érdekl?d? (Milan és a többiek)

"Az ön parancsa nekem nem parancs. Az én látható f?hatóságom az árkodi püspök meg a vallás- és közoktatásügyi miniszter, a láthatatlan meg, aki ígéreteimet számon tartja, maga a megváltó Krisztus."

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2024.06.24. 20:27

zaggar írta:Akkor nektek valami futballforradalmár kellene, aki fittyet hány a realitásokra, mint pl Gasperini Bergamóban. Persze ahhoz, h ez sikeres legyen évek kellenek, meg egy kockázatvállaló és a hosszútávú tervnek bizalmat szavazó klubvezetés. Na ez a 12 csapatos rendszerben aligha fog megtörténni. Meg nálunk ilyet utoljára talán a Verebes-féle Győri ETO produkált, az se most volt.

Itt az a helyzet, hogy a tulajdonos-üzemeltető is csak 3 évre kapott mandátumot, ami 1 év múlva lejár. Sajátos megoldás, de annyi előnye van, hogy folyamatos az elszámolás igénye, nem kényelmesedhetnek el; hátránya, hogy nagyívű elképzelésekbe (ha vannak ilyenek) az ő szempontjukból nincs sok értelme belevágni.

zaggar
Kulcsjátékos

HozzászólásSzerző: zaggar » 2024.06.24. 20:43

Cselszky írta:
zaggar írta:Akkor nektek valami futballforradalmár kellene, aki fittyet hány a realitásokra, mint pl Gasperini Bergamóban. Persze ahhoz, h ez sikeres legyen évek kellenek, meg egy kockázatvállaló és a hosszútávú tervnek bizalmat szavazó klubvezetés. Na ez a 12 csapatos rendszerben aligha fog megtörténni. Meg nálunk ilyet utoljára talán a Verebes-féle Győri ETO produkált, az se most volt.

Itt az a helyzet, hogy a tulajdonos-üzemeltető is csak 3 évre kapott mandátumot, ami 1 év múlva lejár. Sajátos megoldás, de annyi előnye van, hogy folyamatos az elszámolás igénye, nem kényelmesedhetnek el; hátránya, hogy nagyívű elképzelésekbe (ha vannak ilyenek) az ő szempontjukból nincs sok értelme belevágni.

Hát ez tényleg fura megoldás, így valóban nem is fog belevágni semmibe se. Meghosszabbodik az a 3 év? Ha igen, mitől függ? És mennyire hosszabbodik?
Újpest-Munkás

"Az ön parancsa nekem nem parancs. Az én látható f?hatóságom az árkodi püspök meg a vallás- és közoktatásügyi miniszter, a láthatatlan meg, aki ígéreteimet számon tartja, maga a megváltó Krisztus."

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2024.06.24. 22:07

zaggar írta:
Cselszky írta:

Hát ez tényleg fura megoldás, így valóban nem is fog belevágni semmibe se. Meghosszabbodik az a 3 év? Ha igen, mitől függ? És mennyire hosszabbodik?

Nem tudom a részleteket. Van egy szindikátusi szerződés, elvileg újra lehet tárgyalni. A tulaj is kiléphet, az önkormányzat is visszavásárolhatja az egész kócerájt, vagy jöhet egy új befektető.

zaggar
Kulcsjátékos

HozzászólásSzerző: zaggar » 2024.06.24. 23:14

Cselszky írta:
zaggar írta:
Cselszky írta:Itt az a helyzet, hogy a tulajdonos-üzemeltető is csak 3 évre kapott mandátumot, ami 1 év múlva lejár. Sajátos megoldás, de annyi előnye van, hogy folyamatos az elszámolás igénye, nem kényelmesedhetnek el; hátránya, hogy nagyívű elképzelésekbe (ha vannak ilyenek) az ő szempontjukból nincs sok értelme belevágni.

Nem tudom a részleteket. Van egy szindikátusi szerződés, elvileg újra lehet tárgyalni. A tulaj is kiléphet, az önkormányzat is visszavásárolhatja az egész kócerájt, vagy jöhet egy új befektető.

ejj, hát zavarosak tudnak lenni ezek a demokratikus viszonyok..mindenhová kéne egy jó kis oligarcha, aztán tudnánk, h kit lehet szidni, ha nem megy a szekér :)
Újpest-Munkás

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2024.06.25. 07:11

Cselszky írta:Helyzetjelentés 1 hónappal a start előtt. Távozott Baranyai (Újpest), Oliveira (Arka Gdynia, lóvét nem kapunk), Tuboly (kölcsönből vissza, Dunaszerdahely), Majdevac. A héten lejár DzsB és Bódi szerződése, egyelőre nincs hír hosszabbításról. Távozhat Dreskovics, állítólag a Fener vinné, nekem ez kissé szürreális. Érkezett a japán Senaga (Montenegro, lejárt szerződés), Pálfi (Hali), Szűcs (FC Kobenhavn) és Batik (lejárt szerződés, Csút).

velünk kezdenétek otthon, ez egy hét plusz pihenő fixen a meccset meg Karácsonykor vagy februárban pótoljuk
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

nyúl
Kincstári Főegerész

HozzászólásSzerző: nyúl » 2024.06.25. 12:44

Adamek írta:

velünk kezdenétek otthon, ez egy hét plusz pihenő fixen a meccset meg Karácsonykor vagy februárban pótoljuk
Meglepne, ha Dzsudzsákkal nem hosszabbítanának. Igazából Dreskovicsot sajnálom, bár ha igaz, hogy a törökök pénzt adnak érte, legyen.
Egyébként kukabúvárkodás.
Mindegy, legyen meg a 10. hely valahogy. Lehet, hogy kihívás lesz az is.

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2024.06.25. 13:09

Újpesten az új urak bedobták a stadion témát. Már csak az a kérdés, helyileg hová képzelték el.
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

Mech
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Mech » 2024.06.25. 13:31

Savaria1919 írta:Újpesten az új urak bedobták a stadion témát. Már csak az a kérdés, helyileg hová képzelték el.

https://www.magyarfutball.hu/hu/stadion ... sram-palya

ide elférne

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2024.06.25. 13:45

Mech írta:
Savaria1919 írta:Újpesten az új urak bedobták a stadion témát. Már csak az a kérdés, helyileg hová képzelték el.

ide elférne

rég járhattál arra, egy futsal csarnok van a konkrét helyén többek közt
körülötte meg vagy 20 másik UTE/ÚFC utánpótlás ojjektum

Mech
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Mech » 2024.06.25. 13:57

Adamek írta:
Mech írta:

ide elférne

rég járhattál arra, egy futsal csarnok van a konkrét helyén többek közt
körülötte meg vagy 20 másik UTE/ÚFC utánpótlás ojjektum

kb. 15 éve szerintem :D akkor sorry

amúgy szerintem a mostani Szusza helyén is elférne, nem hiszem, hogy lenne értelme egy 14-15 ezresnél nagyobb stadionnak Újpesten

remélem nem szállnak el és vállalnak be (mmint az állam...) egy 20-25 ezres stadiont annak a 4-5 ezer nézőnek

Vissza: “www.nb1.hu”