Pótselejtező: Romániát is fogadhatnánk a döntőben
Re: Pótselejtező: Romániát is fogadhatnánk a döntőben
Off: Tudom, csalóka csak átutazóba veleményt mondani, de akárhányszor átutazom Ausztrián, csodálatos a vidék. Idilli kis faluk, szép mezők, gyönyörű erdők és az Alpok. Best kombó egy dombsági gyereknek :)
Magyarország - Newcastle - Real Madrid , ebben a sorrendben.
"Intensity is our Identity"
Móni, Boston United, baldj: Nyugodjanak békében
A DB ( vagy ez már OBB? - legyen közös a bűn) még utolsó nap leszerepelt előttünk. A München - Bécs járat már alapbol kesve indult, de így is olyan lassan halad, hogy az egy órával később, közvetlen Pestre menő vonat is beelőzte :D
- Adamek
- Flegma
Szarka írta:Off: Tudom, csalóka csak átutazóba veleményt mondani, de akárhányszor átutazom Ausztrián, csodálatos a vidék. Idilli kis faluk, szép mezők, gyönyörű erdők és az Alpok. Best kombó egy dombsági gyereknek :)
nem láttál ott az erdőszélen egy idősödő pasast aki folyton a gatyájában turkált? ambulance feliratú piros szatírkabátban szokott mászkálni
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi
-
SuperDepor
- Moderátor
Adamek írta:Szarka írta:Off: Tudom, csalóka csak átutazóba veleményt mondani, de akárhányszor átutazom Ausztrián, csodálatos a vidék. Idilli kis faluk, szép mezők, gyönyörű erdők és az Alpok. Best kombó egy dombsági gyereknek :)
nem láttál ott az erdőszélen egy idősödő pasast aki folyton a gatyájában turkált? ambulance feliratú piros szatírkabátban szokott mászkálni
Egy idő után nagyon unalmas tud lenni ez a sok zöld. Na meg az, hogy minden nyugdíjas vigyorog.
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.
-
SuperDepor
- Moderátor
Szarka írta:A DB ( vagy ez már OBB? - legyen közös a bűn) még utolsó nap leszerepelt előttünk. A München - Bécs járat már alapbol kesve indult, de így is olyan lassan halad, hogy az egy órával később, közvetlen Pestre menő vonat is beelőzte :D
Az nyáron akkor is késik ha nincs eb
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.
- zaggar
- Kulcsjátékos
SuperDepor írta:Szarka írta:A DB ( vagy ez már OBB? - legyen közös a bűn) még utolsó nap leszerepelt előttünk. A München - Bécs járat már alapbol kesve indult, de így is olyan lassan halad, hogy az egy órával később, közvetlen Pestre menő vonat is beelőzte :D
akkor a máv utolérte a németeket, ne panaszkodjatok hát, h nincs fejlődés
Újpest-Munkás
Serie A iránt érdekl?d? (Milan és a többiek)
"Az ön parancsa nekem nem parancs. Az én látható f?hatóságom az árkodi püspök meg a vallás- és közoktatásügyi miniszter, a láthatatlan meg, aki ígéreteimet számon tartja, maga a megváltó Krisztus."
Serie A iránt érdekl?d? (Milan és a többiek)
"Az ön parancsa nekem nem parancs. Az én látható f?hatóságom az árkodi püspök meg a vallás- és közoktatásügyi miniszter, a láthatatlan meg, aki ígéreteimet számon tartja, maga a megváltó Krisztus."
- Maradonapoli
- Aranylabdás
Akkor ma hajrá olaszok, spanyolok?
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach
- Adamek
- Flegma
Maradonapoli írta:Akkor ma hajrá olaszok, spanyolok?
jaja
de leginkább olaszok, a nagy móka az lenne ha az Al-Bahnok csípnének egy pontot és akár még két ponttal a 16-ba is jutnának, kell a hígítás hátha még összefutunk a döntőben
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi
- Maradonapoli
- Aranylabdás
Adamek írta:Maradonapoli írta:Akkor ma hajrá olaszok, spanyolok?
jaja
de leginkább olaszok, a nagy móka az lenne ha az Al-Bahnok csípnének egy pontot és akár még két ponttal a 16-ba is jutnának, kell a hígítás hátha még összefutunk a döntőben
Mindig megakartam kérdezni, a Romina Power - az a rejtett erőforrás digóul...?
https://www.youtube.com/watch?v=xUj-lfx6vbo
zaggar írta:SuperDepor írta:Szarka írta:A DB ( vagy ez már OBB? - legyen közös a bűn) még utolsó nap leszerepelt előttünk. A München - Bécs járat már alapbol kesve indult, de így is olyan lassan halad, hogy az egy órával később, közvetlen Pestre menő vonat is beelőzte :D
akkor a máv utolérte a németeket, ne panaszkodjatok hát, h nincs fejlődés
Bárcsak utolérné. Az elmúlt fél évet Bajorországban csöveltem, fényévnyi távolságra vagyunk úgyis, hogy valóban késnek a vonatok. Sőt, a németek szerint szar a DB szolgáltatása. Mindig mondom nekik, hogy próbálják ki a MÁV-ot, aztán beszélgessünk.
Btw a München-Salzburg vonalon múlt pénteken felsővezeték szakadás volt, kimaradt egy csomó vonat, párat vissza is fordítottak, akik így csak Nürnbergből tudtak hazamászni hajnalban Ryanairrel.
- Adamek
- Flegma
Maradonapoli írta:Adamek írta:Maradonapoli írta:Akkor ma hajrá olaszok, spanyolok?
jaja
és Al Bano digó vagy albán?
- Maradonapoli
- Aranylabdás
Adamek írta:Maradonapoli írta:Adamek írta:jaja
és Al Bano digó vagy albán?
al-bán, akkor lehet a horvát bánnak a helyettese
- Maradonapoli
- Aranylabdás
arról cikkeznek a digók, hogy állítólag a spanyoloktól Yamal max. 23.00-ig melózhat (lehet a pályán), mert még nincs 17 éves - a német munkajogi szabályok okán (melónak értve pl. az interjúk adását is)
-
Cselszky
- Aranylabdás
Maradonapoli írta:arról cikkeznek a digók, hogy állítólag a spanyoloktól Yamal max. 23.00-ig melózhat (lehet a pályán), mert még nincs 17 éves - a német munkajogi szabályok okán (melónak értve pl. az interjúk adását is)
Jaja, úgy olvastam, felmerült, hogy pénzbírsággal sújtják a spanyolokat, amiért a meccs után nyilatkozott. Elég abszurd.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!
- Adamek
- Flegma
Cselszky írta:Maradonapoli írta:arról cikkeznek a digók, hogy állítólag a spanyoloktól Yamal max. 23.00-ig melózhat (lehet a pályán), mert még nincs 17 éves - a német munkajogi szabályok okán (melónak értve pl. az interjúk adását is)
Jaja, úgy olvastam, felmerült, hogy pénzbírsággal sújtják a spanyolokat, amiért a meccs után nyilatkozott. Elég abszurd.
inkább németes
Cselszky írta:Maradonapoli írta:arról cikkeznek a digók, hogy állítólag a spanyoloktól Yamal max. 23.00-ig melózhat (lehet a pályán), mert még nincs 17 éves - a német munkajogi szabályok okán (melónak értve pl. az interjúk adását is)
Igazábol pont hogy emberségesebb lenne. Simán elfogadtuk, hogy egy 16 éves extra terhelésnek legyen kitéve hetente, csak mert a nagyszímpadon teszi. Eriksennek se szabadna tovább kisertenie a sorsot, ahogy pár társának nem is sikerült. De egy felnőttnél még mondható, hogy maga vállalta a kockázatot, addig Yamal még fiatal, ha nem is gyerek.
Beleférne ha kihagyná ezt a meccset.
Adamek írta:Maradonapoli írta:Akkor ma hajrá olaszok, spanyolok?
jaja
és kiket kaphatunk legnagyobb eséllyel a 16 között? Tudom, még közel sem végleges a dolog, de szívesen megnéznék egy Fityó - Williams Jr párharcot.
-
Cselszky
- Aranylabdás
Szarka írta:Cselszky írta:Maradonapoli írta:arról cikkeznek a digók, hogy állítólag a spanyoloktól Yamal max. 23.00-ig melózhat (lehet a pályán), mert még nincs 17 éves - a német munkajogi szabályok okán (melónak értve pl. az interjúk adását is)
Igazábol pont hogy emberségesebb lenne. Simán elfogadtuk, hogy egy 16 éves extra terhelésnek legyen kitéve hetente, csak mert a nagyszímpadon teszi. Eriksennek se szabadna tovább kisertenie a sorsot, ahogy pár társának nem is sikerült. De egy felnőttnél még mondható, hogy maga vállalta a kockázatot, addig Yamal még fiatal, ha nem is gyerek.
Beleférne ha kihagyná ezt a meccset.
Az az abszurd, hogy játszhat, de nem nyilatkozhat. Nem azt kifogásolják, hogy játszott, hanem hogy x óra után nyilatkozatot adott. Szerintem ez nevetséges.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!
- Adamek
- Flegma
RAUL7 írta:Adamek írta:Maradonapoli írta:Akkor ma hajrá olaszok, spanyolok?
jaja
és kiket kaphatunk legnagyobb eséllyel a 16 között? Tudom, még közel sem végleges a dolog, de szívesen megnéznék egy Fityó - Williams Jr párharcot.
4 lehetőség van
1. nem jutunk tovább, ehhez a következő öt csoportbalhéból négy kell
F - a csehek verjék a törököket de csak max 2 góllal vagy a grúzok a portugányokat
E - bármelyik meccsen X legyen vagy ha mindkettőn nyer valaki az 3-4 gólkülönbség alatt nyerjen
D - Ausztria ötnél kevesebb gk-gel kapjon ki
C - Szlovénia szerezzen pontot
B - horvátok megverjék a digókat vagy az albánok a spanyolokat
2. továbbmegyünk, de a B3 és C3 is, akkor a spanyolok jönnek
3. ha B3 és D3 is jön akkor a belga, szlovák, ukrán, román négyesből a legjobb helyezésű, ez a papírforma és a jelenlegi gk-k alapján az ukránon kívüli háromból bármelyik de legesélyesebb a román
4a. B3, F3 és E3 jön tovább - Portugália lesz az ellenség
4b. ha B3 (horvát vagy Albán) nem jut tovább akkor minden esetben - Portugália jön
szóval a legtöbb esély a luzitán kutyákra van
szinte esélytelen, hogy az 1. variáció, a kiesésünk összejöjjön és szinte biztos, hogy 1db kétpontos is be fog jutni, de ez attól függ ki mennyire kap ki az utolsó körben, jó lenne ha az albánok kapnának egy kegyelempontot és ők lennének azok, ebben az esetben román/szlovák meccsre készülhetnénk (ha az ukránok beleszarnak akkor viszont belga ami sose jó nekünk)
-
Javier Arizmendi
- Sztár
Tehát ha tovább akarunk jutni, de nem a portugálokkal akarunk meccselni, akkor ma hajde Hrvatska? Később pedig éljen a rugby és a kebab? Viszont ha csehek nagyon megrakják szulejmant, az is lehet jo?
ETO