nyúl írta:A harcsa tud szaporodni a libával? Vagy ilyen, ugye, nincs a természetben?
Hogy bírja el azt a szájat...
https://www.blikk.hu/sztarvilag/hazai-s ... je/d3xc0td
szóhoz se jutok
ez nem is harcsa hanem inkább már ánusz-száj
nyúl írta:A harcsa tud szaporodni a libával? Vagy ilyen, ugye, nincs a természetben?
Hogy bírja el azt a szájat...
https://www.blikk.hu/sztarvilag/hazai-s ... je/d3xc0td
Adamek írta:amúgy ha sikerülne úgy továbblépnünk, hogy a C és F csoportból nem jut tovább a harmadik (szlovének?, cseszkók?), akkor jöhetne ellenünk Románia vagy Szlovákia a nyolc közé
SuperDepor írta:nyúl írta:A semlegesek is biztosan nekik szurkolnak.Szarka írta:Nem csak a német, kollektíve a net. És hát jó a PR juk. Nekünk nincs kint egy vicces/aranyos videónk se, nekik mindennap jut valami.
Mellesleg, nem vesszen trianonoznak, hanem No scotland, no party-t tolnak, ez is inkább videó barát.
McGinn azt nyilatkozta, hogy ha továbbjutnak, leissza magát. Nem akarnak többnek mutatkozni. Ez tetszik.
A magyar focisták nyilatkozatai nagy átlagban idegesítenek. Komolykodó, befeszült semmitmondások, meg fogadkozások.
Jobb is ez így, ne szurkoljanak nekünk, azt végképp nem bírná el ez a magyar csapat
Maradonapoli írta:Adamek írta:amúgy ha sikerülne úgy továbblépnünk, hogy a C és F csoportból nem jut tovább a harmadik (szlovének?, cseszkók?), akkor jöhetne ellenünk Románia vagy Szlovákia a nyolc közé
miért írtad nagybetűkkel ezeket az ideiglenes műentitásokat mein Führer? minden bizonnyal a hőség lehet az oka... remélem...
Adamek írta:SuperDepor írta:Most volt egy riport az orf2-n Varga Barnabásról, eberauiak és mattersburgiak nyilatkoztak róla, érdekes volt
na akkor lökd mán azokat az érdekességeket plíz
SuperDepor írta:Adamek írta:SuperDepor írta:Most volt egy riport az orf2-n Varga Barnabásról, eberauiak és mattersburgiak nyilatkoztak róla, érdekes volt
na akkor lökd mán azokat az érdekességeket plíz
dicsérték az osztrák parasztok es odavoltak érte, hogy 2,5 millió eurót ér
Adamek írta:Maradonapoli írta:Adamek írta:amúgy ha sikerülne úgy továbblépnünk, hogy a C és F csoportból nem jut tovább a harmadik (szlovének?, cseszkók?), akkor jöhetne ellenünk Románia vagy Szlovákia a nyolc közé
miért írtad nagybetűkkel ezeket az ideiglenes műentitásokat mein Führer? minden bizonnyal a hőség lehet az oka... remélem...
próbáltam kerülni a sablonokat, tegnap is kisbetűvel írtam le szerbiát és ukrajnát, gondoltam ma újítok, de belátom hibáztam
SuperDepor írta:Szarka írta:SuperDepor írta:A német sajtó odavan értük, ha negerek lennének az állampolgársagot is megkapnák
Nem csak a német, kollektíve a net. És hát jó a PR juk. Nekünk nincs kint egy vicces/aranyos videónk se, nekik mindennap jut valami.
Mellesleg, nem vesszen trianonoznak, hanem No scotland, no party-t tolnak, ez is inkább videó barát.
A magyarok vesszen trianonoznak?
nyúl írta:A semlegesek is biztosan nekik szurkolnak.Szarka írta:SuperDepor írta:A német sajtó odavan értük, ha negerek lennének az állampolgársagot is megkapnák
Nem csak a német, kollektíve a net. És hát jó a PR juk. Nekünk nincs kint egy vicces/aranyos videónk se, nekik mindennap jut valami.
McGinn azt nyilatkozta, hogy ha továbbjutnak, leissza magát. Nem akarnak többnek mutatkozni. Ez tetszik.
A magyar focisták nyilatkozatai nagy átlagban idegesítenek. Komolykodó, befeszült semmitmondások, meg fogadkozások.
Szarka írta:SuperDepor írta:Szarka írta:Nem csak a német, kollektíve a net. És hát jó a PR juk. Nekünk nincs kint egy vicces/aranyos videónk se, nekik mindennap jut valami.
Vonuláson elhangzott, ahogy a "gyújtsunk meg egy szlovákot" is. Nem a többség, nem is állandóan, plusz rajtunk kívül más nem is érti. De nekünk nincs "bulis" dalaink, max az Éjjel meg a reptér, méltó retrovonal.
Egy játékosunknak sincs dala.
Így nem lehet boldogan éneklő magyarokat levideózni.
Szarka írta:SuperDepor írta:Szarka írta:Nem csak a német, kollektíve a net. És hát jó a PR juk. Nekünk nincs kint egy vicces/aranyos videónk se, nekik mindennap jut valami.
Vonuláson elhangzott, ahogy a "gyújtsunk meg egy szlovákot" is. Nem a többség, nem is állandóan, plusz rajtunk kívül más nem is érti. De nekünk nincs "bulis" dalaink, max az Éjjel meg a reptér, méltó retrovonal.
Adamek írta:Szarka írta:SuperDepor írta:A magyarok vesszen trianonoznak?
te jóég, ezeknek a skót pankrátoroknak még saját dalaik is vannak?
mondjuk nálunk kb 8 nyelven kellene tudnia a tábornak ha mindenki kapna egy nótát
Maradonapoli írta:Adamek írta:Maradonapoli írta:miért írtad nagybetűkkel ezeket az ideiglenes műentitásokat mein Führer? minden bizonnyal a hőség lehet az oka... remélem...
próbáltam kerülni a sablonokat, tegnap is kisbetűvel írtam le szerbiát és ukrajnát, gondoltam ma újítok, de belátom hibáztam
a többi maradhat! tetszik!
SuperDepor írta:Maradonapoli írta:Adamek írta:próbáltam kerülni a sablonokat, tegnap is kisbetűvel írtam le szerbiát és ukrajnát, gondoltam ma újítok, de belátom hibáztam
a többi maradhat! tetszik!
Kellemesen revizionista hangulatban vagy Imre, örülök neki, szükség van az erőre.
Adamek írta:SuperDepor írta:Maradonapoli írta:a többi maradhat! tetszik!
Kellemesen revizionista hangulatban vagy Imre, örülök neki, szükség van az erőre.
télleg, a skót senkiknek mi a trianonjuk? mikor lettek angolcsicskák?
Adamek írta:SuperDepor írta:Maradonapoli írta:a többi maradhat! tetszik!
Szarka írta:Adamek írta:SuperDepor írta:Kellemesen revizionista hangulatban vagy Imre, örülök neki, szükség van az erőre.
Igazából a skót király örökölte az angol trónt, tehát Skócia falta fel Angliát.
Csak utána rájöttek, hogy a királyuknak jobban bejön London mint Edinbourgh.
Pedig utóbbi szebb.Szarka írta:Adamek írta:SuperDepor írta:Kellemesen revizionista hangulatban vagy Imre, örülök neki, szükség van az erőre.
Adamek írta:Szarka írta:Adamek írta:télleg, a skót senkiknek mi a trianonjuk? mikor lettek angolcsicskák?
ez a beteg sziget mindig kiesett nekem, igazából két dolog érdekes érdekes a UK történelmében, a Pink Floyd meg David Bowie
Jelenlévő fórumozók: RAUL7 valamint 2 vendég